User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: E46 3.20D Nasıldır?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E46 318 320 325 ben de araştırmıştım bir süre hatta forumda konu da açmıştım. O kasaya 325 daha iyi denilmişti. Vergi 320 ile aynı, motor büyük kasayı anca taşıyor ve yakıtta da fazla fark yoktu sanırım. Kullananlar daha iyi bilir tabiki.
    BMW E90 320d LCI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı forwett Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    143 beygirler 2002 sonrası söylenildiğine göre tork eğrisi dolayısıyla 6 silindir 2.0 lardan daha iyi yürüyor.
    maksat yürümesi değil tabiki ama eşşekde değildir sonuçta bmw
    Alıntı AliDogukan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşın E46 320D stock manuel ile yazın benim devrimde 30-180 basmıştık onun devri biraz aşağıda kalmıştı ( 6 ileri - 5 ileri ) 140a kadar 2-3 boy öndeydim sonra çok gaddar gitti tır mı diyeyim direk mi diyeyim çok fazla geçti.Ki ben kullandığım aracın da yavaş olduğunu düşünmüyorum T5 GP 180 lik stock 1.6 TDI ları Focus 1.6 TDCi ları rahat geçiyorum.Özetle bence E46 320D iyi gidiyor.
    gidişi için güzel yorumlarda yapılmış tam aksinede. arabasından arabasına değişebilir bu durum
    Alıntı msk_bmw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Düzgünü bulunursa 150 lik 320d de gayet keyifli bir araba 330 torktan dolayı. yakıt daha önce yazıldığı gibi 8-9 lt olur şehir içinde.
    Benzinlide 2002 ve sonrası 143 lük 318 de güzel araçtır. o da atmosferik 200 torka sahip, o da şehir içinde 11-12 lt benzin ya da lpg tüketir.
    Bu tamamen tercih meselesi. Bu ara takip ettiğim bir 318 bir 320d ekliyorum ;

Connecting Site...

Connecting Site...
    teşekkür ederim ilanlardaki araçlar tam aradığımız tarzda bakalım alacağımız zaman istediğimiz gibi bulabilirsek eğer
    Alıntı msk_bmw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada bulabilirseniz manuel almanız hem yakıtta hem performansta avantajlı olur, fakat manueli çok az e46 nın. Olanlarında bir kısmı sonradan çevrilip canı alınmış araçlar, diğer kısmı ise gray market getirilmiş donanım olarak genellikle zayıf araçlar.
    Alıntı hkkcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    320d çok gürültülü çalışıyor. ben olsam benzinli 328 alır lpg ile gezerdim yakıtı sanıldığı gibi de olmaz.
    328 zor olursa en fazla benzinlide 318 olur
    Alıntı r3dkit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim bence macera arama. ilk sahibi bmw ye biner sonra bmw sahiplerine binmeye başlar.
    bakalım mehmet abi araştırıyoruz şimdilik, alacağımız zaman belki e90da alabiliriz
    Alıntı tlgylmz106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    E46 318 320 325 ben de araştırmıştım bir süre hatta forumda konu da açmıştım. O kasaya 325 daha iyi denilmişti. Vergi 320 ile aynı, motor büyük kasayı anca taşıyor ve yakıtta da fazla fark yoktu sanırım. Kullananlar daha iyi bilir tabiki.
    benzinlide 318 düşünüyoruz.

yorum yapan bütün büyüklerime teşekkür ederim. benzinli olursa 318 143bglik olanlara , dizel olursada 320 bakıyoruz bakalım hayırlısı olsun tekrardan teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    20d ve 18i için problemli diye duydum/okudum ben de merak ediyorum kullananların yorumlarını

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)