yine honda olsun madem, ep2 bakın? accord bakın?
mondeo bakın?
1.8 t a3 3 kapı bakın?
Focus st bakın?
23e-25e yığınla araba var yapmayın etmeyin.
Printable View
yine honda olsun madem, ep2 bakın? accord bakın?
mondeo bakın?
1.8 t a3 3 kapı bakın?
Focus st bakın?
23e-25e yığınla araba var yapmayın etmeyin.
6 ay kadar tekna kullandık , şu an da Qashqai'm var . Derdim Almerayla değil civicle... İnsanları uyandırmaya çalışmak için marka fanatiği olmaya gerek yok. Şu anki Qashqai'ımın 2 senede 10 bin lira piyasası arttı. Ama satmıyorum . Neden? Çünkü 45 liraya alınacak bu donanım ve güvenlikte yaşıtı araç yok. 10K kazanmak için güvensiz arabaya geçmeyeceğim gibi , 1-2 lira kar etmek veya zarar etmemek için 20 küsürlere civic almak?
Babamda 2005 tekna sedan vardi, bu yaz satti 5 sene bindi sikintisiz sorunsuz bir arac, yedek parca sorunuda yasamadi hiç, donanim olarak civicten iyidir, araci saticam dedi ilani actim 1 hafta icinde satildi, bilen insanlar tercih ediyor daha cok almerayi.
valla başta belirttim ama o rakamlara temizinden 1.8t passat alırım . bakımlarını yapar almerayla cıvıc e götümle gülerim. bu da bi seçenek.
Yıl olmuş 2016 hala ana-baba arabasına arabaM diyen dolu forum
2004-2005 Mazda 3 bulunabilir o rakamlara, ikisinden de sorunsuz ikisinden de güzel ikisinden de donanımlı..
Ama illa iki seçenek içinden seçiyorsak , Almera.
Kardeşim yanlış anlama haklısın bi yandan , bi o kadar da haksızsın. Babası parasını ödeyip anahtarı ruhsatı verdiyse , babamın aldığı arabaM diye belirtsinler mi ?
İş yeri sahipleri var aramızda, sermayesini babamdan aldığım oto yıkamaM mı demeli 30 yaşında adam ?
Halası alır , dayısı alır ; binen kendisiyse kimse karışmıyorsa elbette arabam der bu durumdaki kişi..
İlla kendi çalışıp kazandığı para ile mi araba alınınca benim arabam deme hakkına sahip olunuyor? Eğer öyle düşünülüyorsa bence yanlış, çünkü sizi çalışabilecek güne gelinceye kadar yetiştiren, emek ve para harcayan da aileniz sonuçta. O zaman o araba senin/benim değil ailenin arabası sayılır mantıken. Neyse ne de aile içinde senin benim olmaz kısacası. Babamın zamanında dediği aklıma geldi "benim olan herşey senin.."
1.4 Sedan Civic Kullanıyorum Herkez 1.4 gitmez dedi dayımlar dahil bravo var suanda dayım da 1.6 olmasına ragmen civile ayıra ayıra geciyorum kendisi dahi sasırıyor Civicc derim kesinlikle..
Efsane kasa corolla var bide 97 model xei exper raporlu 100 k da sanırım izmirdeydi 22.5 mu ne diyorlardı grı renkte
3 civic sahibi oldum. Civic eğer 150k km altındaysa iyidir, yoksa yanaşmayın hiç. Donanım diye de elektrikli cam, klima ve sunroofa diyorsanız tabi civicler full+full artı fulldur. Bir de civicle uzun yol çekilmiyor, Almera daha konforludur diye düşünüyorum.
Arkadaş dün Almera nın performansı beğenmemiş.
Aslında herkes civic tutturmuş gidiyor.
Az önce ilanlardan ss aldım.
Yeni açılan 12 ilan ortalamasını aldığınızda 26 bin lira.
Kmyi en fazla 200k seçtim.
http://i64.tinypic.com/288sbvq.png
iES alsın iES , almera gitmez
Aaa güvenlik paketliyse tamam , atlamisim ben o detayı :D Yaşa gp ies , aslan ies
Bi 150bin silin
2004 primera düşünürsen 149 bin orjinal kilometrede var sahibinden de ılanı mevcut.bej renkli Ataköyde araç.25 000 TL