haklısın kardeşim sadece sık sık yazman birden abartı geldi. dediklerin yanlış değil.
ha şunuda söylim 3 cıvıc aldım bu zamana kadar . hepsinden zarar ettim :)
Printable View
Bir gün herkes pejo ya dönecek sa as :D
Valla pejoyu bilmemde başka tavsiyeler gelmeye başladı.
Bu ies değil ama başka ies diyen kalmadı fotodan sonra :D
Ona nasıl bir fiyat yav.
ben olsam accord, mazda 626 hangisi temin bulursam onu alırdım
Gidin 2000 model airbagli alize bi r19 alin ustune kalan parayi da atin bankaya dursun. Hala icimde ukte kalan arabalardan biridir.
Valla kardeş sende bir yandan haklı bir yandan haksız duruma düşüyorsun şimdi.Sermaye dediğin olay adam almıştır geri öder vs vs olur biter adam en sonunda kendi verdiği parayla malının sahibi olur.Araba olayı bambaşka bir olay aynı triplere vakti zamanında bende girdim bugün dönüp arkama baktığım vakitte ana-baba arabasına arabaM demek çok mantıksız bir olay.Burda bunun artisliğini yapmaya triplere girmeye gerek yok.Lafım senden çok çok dışarda ama yine gelmiş düşünceni açmışsın burada bana da iyi olsun kötü olsun efendi gibi saygı duymak düşer.
Levent abi şimdi senin dediğin olay da yanlış çünkü o anne baba seni kendi işlerini görene kadar sana bakmak zorunda.Senin temel ihtiyaçlarını karşılamak zorunda. Fakat kalkıpta aman oğlum/kızım çalışmıyor,calışacak durumda değil diyip araba almak zorunda değil.Ama haklısın mantıken dediğin olay doğru araba ailenin arabasıdır.Benim de şahsi düşüncem ortada bir mal var bunun parasını kaç el karşılamışsa o kadar kocası vardır.Nasıl biriyle ortak iş yeri açıyoruz diyebiliyorsa bir insan buda aynı olay.
Sana giren çıkan ne ben anlamıyorum.Batıyor falan filan hayırdır,sana kim kemik attı da sen havlıyorsun.Yaran mı vardı da gelmiş burda gocunuyorsun.
[/QUOTE]Sana giren çıkan ne ben anlamıyorum.Batıyor falan filan hayırdır,sana kim kemik attı da sen havlıyorsun.Yaran mı vardı da gelmiş burda gocunuyorsun.[/QUOTE]
A a a a kardeş hayırdır terbiyeler falan 0. Köpek möpek tıtıtı yakıştıramadım . Sen ki baba arabasına arabaM demeyen adamsın yakıştı mı sana ?Noldu 1 cümlen delikanlı 1 i köpek möpek? Önce düzgün konuşacaksan gel konuşalım. Bu bir.
ikinicisi , beddua mı ettin la . Kesin senin ahın tuttu , biri geldi vurdu bugün arabaya .
Sana giren çıkan ne ben anlamıyorum.Batıyor falan filan hayırdır,sana kim kemik attı da sen havlıyorsun.Yaran mı vardı da gelmiş burda gocunuyorsun.[/QUOTE]
A a a a kardeş hayırdır terbiyeler falan 0. Köpek möpek tıtıtı yakıştıramadım . Sen ki baba arabasına arabaM demeyen adamsın yakıştı mı sana ?Noldu 1 cümlen delikanlı 1 i köpek möpek? Önce düzgün konuşacaksan gel konuşalım. Bu bir.
ikinicisi , beddua mı ettin la . Kesin senin ahın tuttu , biri geldi vurdu bugün arabaya .[/QUOTE]
şşşşşşşş sakin ol evlat uzatma artık sakız gibi,usulca bırak o klavyeyi elinden
Almera 25 bini hakeder ies e 23 vermek nedir
ikisini de almayın. Vallahi de Allah çarpar.. Allah çarpmasa insan verem olur.. temiz ies 28 ediyormuş :D insanımız düdüklenmeye ne kadar meraklı birsürü araç var civic e 40 basıcak piyasası yok diye hiç parasına giden onlara bakın abi yazıktır günahtır :( :( :(
Seat cordoba alınır, skoda fabia alınır, megane 2 alınır, polo alınır, fiesta alınır.. Hepsi de civicten en az 5-6 yaş daha genç arabalar. Önemli olan temizini bulmak. Sırf japon diye o kadar para etmez o arabalar.