User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
109 sonuçtan 96 ile 109 arası

Konu: 2000 İes yada 2005 Almera Kararsız Kaldık

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taylaner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burdayım burdayım geldim , okuldaydım...

Bu kadar kesin ve sert bir dille ifade ediyorum çünkü;

1) Ben dahil herkes Ünal Turan mikti herkesi parayı kırdı diyorda , herkes bu piyasaya rağmen civic alıp 2 ekleyip satma derdinde. Yani anlayacağınız herkes mikici olmuş , mıçını dönen çok. Günah keçisine yüklenmeye devam..

2) Sohbet bölümünde 10 konudan 5 'i Bulgardan Gürcüden ucuz araba getirme zavazingosu . Ama hepinize 25 para versek hepinizin 23e civic alıp 2 masraf yapıp 27 ye satmaya kalkışacağınızı biliyoruz...
    haklısın kardeşim sadece sık sık yazman birden abartı geldi. dediklerin yanlış değil.

ha şunuda söylim 3 cıvıc aldım bu zamana kadar . hepsinden zarar ettim

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Talihsiz bi yorum olmuş ?? Bu beni bir miktar üzdü
    performans olarak kastettim. o paralara aklıma direk o geldiği için abicim yoksa başka bi niyet yok

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ha şunuda söylim 3 cıvıc aldım bu zamana kadar . hepsinden zarar ettim
    Tek ben değilmişim ����

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir gün herkes pejo ya dönecek sa as

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla pejoyu bilmemde başka tavsiyeler gelmeye başladı.
    Bu ies değil ama başka ies diyen kalmadı fotodan sonra
    Ona nasıl bir fiyat yav.

onur_si - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben olsam accord, mazda 626 hangisi temin bulursam onu alırdım

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gidin 2000 model airbagli alize bi r19 alin ustune kalan parayi da atin bankaya dursun. Hala icimde ukte kalan arabalardan biridir.
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

burakk. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim yanlış anlama haklısın bi yandan , bi o kadar da haksızsın. Babası parasını ödeyip anahtarı ruhsatı verdiyse , babamın aldığı arabaM diye belirtsinler mi ?
    İş yeri sahipleri var aramızda, sermayesini babamdan aldığım oto yıkamaM mı demeli 30 yaşında adam ?
    Halası alır , dayısı alır ; binen kendisiyse kimse karışmıyorsa elbette arabam der bu durumdaki kişi..
    Valla kardeş sende bir yandan haklı bir yandan haksız duruma düşüyorsun şimdi.Sermaye dediğin olay adam almıştır geri öder vs vs olur biter adam en sonunda kendi verdiği parayla malının sahibi olur.Araba olayı bambaşka bir olay aynı triplere vakti zamanında bende girdim bugün dönüp arkama baktığım vakitte ana-baba arabasına arabaM demek çok mantıksız bir olay.Burda bunun artisliğini yapmaya triplere girmeye gerek yok.Lafım senden çok çok dışarda ama yine gelmiş düşünceni açmışsın burada bana da iyi olsun kötü olsun efendi gibi saygı duymak düşer.

Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlla kendi çalışıp kazandığı para ile mi araba alınınca benim arabam deme hakkına sahip olunuyor? Eğer öyle düşünülüyorsa bence yanlış, çünkü sizi çalışabilecek güne gelinceye kadar yetiştiren, emek ve para harcayan da aileniz sonuçta. O zaman o araba senin/benim değil ailenin arabası sayılır mantıken. Neyse ne de aile içinde senin benim olmaz kısacası. Babamın zamanında dediği aklıma geldi "benim olan herşey senin.."
    Levent abi şimdi senin dediğin olay da yanlış çünkü o anne baba seni kendi işlerini görene kadar sana bakmak zorunda.Senin temel ihtiyaçlarını karşılamak zorunda. Fakat kalkıpta aman oğlum/kızım çalışmıyor,calışacak durumda değil diyip araba almak zorunda değil.Ama haklısın mantıken dediğin olay doğru araba ailenin arabasıdır.Benim de şahsi düşüncem ortada bir mal var bunun parasını kaç el karşılamışsa o kadar kocası vardır.Nasıl biriyle ortak iş yeri açıyoruz diyebiliyorsa bir insan buda aynı olay.

Alıntı taylaner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabanın 10 bin ini 19 yasımda kendim kazandım , 25 ini babam verdi batiyor mu? Bu yasta 10 bin biriktirende zor bulursunuz. Ayrica al bakalim bu senin denildikten sonra arabaM dır ...
    Sana giren çıkan ne ben anlamıyorum.Batıyor falan filan hayırdır,sana kim kemik attı da sen havlıyorsun.Yaran mı vardı da gelmiş burda gocunuyorsun.

taylaner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [/QUOTE]Sana giren çıkan ne ben anlamıyorum.Batıyor falan filan hayırdır,sana kim kemik attı da sen havlıyorsun.Yaran mı vardı da gelmiş burda gocunuyorsun.[/QUOTE]

A a a a kardeş hayırdır terbiyeler falan 0. Köpek möpek tıtıtı yakıştıramadım . Sen ki baba arabasına arabaM demeyen adamsın yakıştı mı sana ?Noldu 1 cümlen delikanlı 1 i köpek möpek? Önce düzgün konuşacaksan gel konuşalım. Bu bir.

ikinicisi , beddua mı ettin la . Kesin senin ahın tuttu , biri geldi vurdu bugün arabaya .

burakk. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sana giren çıkan ne ben anlamıyorum.Batıyor falan filan hayırdır,sana kim kemik attı da sen havlıyorsun.Yaran mı vardı da gelmiş burda gocunuyorsun.[/QUOTE]

A a a a kardeş hayırdır terbiyeler falan 0. Köpek möpek tıtıtı yakıştıramadım . Sen ki baba arabasına arabaM demeyen adamsın yakıştı mı sana ?Noldu 1 cümlen delikanlı 1 i köpek möpek? Önce düzgün konuşacaksan gel konuşalım. Bu bir.

ikinicisi , beddua mı ettin la . Kesin senin ahın tuttu , biri geldi vurdu bugün arabaya .[/QUOTE]

şşşşşşşş sakin ol evlat uzatma artık sakız gibi,usulca bırak o klavyeyi elinden

Eren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Almera 25 bini hakeder ies e 23 vermek nedir

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ikisini de almayın. Vallahi de Allah çarpar.. Allah çarpmasa insan verem olur.. temiz ies 28 ediyormuş insanımız düdüklenmeye ne kadar meraklı birsürü araç var civic e 40 basıcak piyasası yok diye hiç parasına giden onlara bakın abi yazıktır günahtır
    .

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ikisini de almayın. Vallahi de Allah çarpar.. Allah çarpmasa insan verem olur.. temiz ies 28 ediyormuş insanımız düdüklenmeye ne kadar meraklı birsürü araç var civic e 40 basıcak piyasası yok diye hiç parasına giden onlara bakın abi yazıktır günahtır
    Bir iki örnek rica ediyorum.

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seat cordoba alınır, skoda fabia alınır, megane 2 alınır, polo alınır, fiesta alınır.. Hepsi de civicten en az 5-6 yaş daha genç arabalar. Önemli olan temizini bulmak. Sırf japon diye o kadar para etmez o arabalar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)