Pederin üstüne yaptırmaya devam...
Yine de geçen seneki fiyatın 3 katı çıkıyor.
Sigortadan ucuz kasko mu olur yav
Printable View
Pederin üstüne yaptırmaya devam...
Yine de geçen seneki fiyatın 3 katı çıkıyor.
Sigortadan ucuz kasko mu olur yav
sigorta fiyatları iki günde çat diye inmez uzun vadede biraz düşüş olacaktır, vadesi dolmuş poliçeleri yaptırmayıp beklemek çok anlamlı değil.
Sigortam ayin 5inde bitiyor. Bitmeden teklif alabiliyormuyuz?
Tabiki alabilirsin, sigortam.net yardımcı olur.
Benim de Temmuz'da hem kasko hem de sigorta.Geçen sene 350ye yaptırdım bakalım bu sene kaç para çıkacak :D
Ana bacı sövmek istiyorum bu zammı 3 katına çıkaranlara :ofk::ofk::ofk::ofk:
Geçen sene 207 liraya sigorta yaptırdım bu sene 500 e güç bela bulabildim.. kasko bile 650 lira çıkıyor bu nedir ya.
4200 lira sigorta cıkıyor aracıma 85 model 131 eger beklenen yönde düşmesse sigorta üstüne 10 tl lik benzin döküp bu fahiş fiyatları veren sigortacılarla beraber ÇAT diye yakacagım uzun bir vade arabaya binmeyecegim benim için çok anlamlı olacak :D
araba almaya korkar oldum , haziran temmuzda araba alıcam validenin üzerinemi yapmak mantıklı şimdi nasıl bir yol izleyeyim ? ve bu prim neye göre belirleniyo arabanın seceresi önemli mi yoksa sadece yeni kullanıcının geçmişimi önemli
Biraz önce aracım için teklif istedim 2005 evo 8 sampo japan olarak 671tl fiyat verdiler 650 3 taksit olarak yaparız dediler altın bulmuş gibi sevindim :)
Fiyatların düşdüğünü sanmıyorum geçen hafta insiginia yaptırdım geçen sene 511 tl bu sene 1116,00 tl