Evoya o fiyat nasıl çıkmış maşallah o zaman
Printable View
Evoya o fiyat nasıl çıkmış maşallah o zaman
arkadaşlar hasarsızlık indirim kademeleri var evo son indirim 7. basamaktır.
Şimdi ben ikametimi Rize' ye taşısam, İstanbul' dakini komple iptal etsem ve aracımın plakasınıda 53 yapsam sigortada ciddi indirim olurmu? Geçen bir adamla konuştum 350 liraya yaptırdım dedi bu şekilde. Doğrumudur?
Ben rakamların düşüceğine çok inanmıyorum.
Ufak bir kaza oluyor far tampon çamurluk hasarlı konu açılıyor ya arabam pert olurmu inşallah olur diye yazılıyor.
Sonrada trafik sigortası primleri uçuyor.
Zorunlu sigortada araca göre fiyatlandırılmıyor ki.(1-2 kişi aracın marka modelini de yazmış ondan yazdım) Sürücü, yaş, ikamet ve geçmişteki kaza durumu etkili bildiğim kadarıyla. Kasko gibi değil yani.
Sompo şu sıra iyi fiyat veriyor. x,y,z firmalarında taban 1240TL ye olan sigortayı 820TL ye kestiler.
Araç 2005 Focus1 Ghia Hb
valla napacaz şaşırdık araba aldığın paranın 5de1ini sigortaya vermek kadar acı bir şey olabilir mi :D
fiyatlarda düşme olmayacak bu seviyelerde kalır ama herhangi bi indirim söz konusu değil, çıkan haberler yasalar vs hepsi halkı oyalamak için şirket genel müdürlükleri bu konuda çok katılar fiyatları bu seviyelere çekmişken indirim yapmaz hiçbirisi
98 civic vti 7.kademeden 565 tl cikti anadolu sigortadan.
10 senedir bende,oncesinde de ustume kayitli arac yoktu(bu da etkiliyor mu bilmiyorum tabi)
geçen sene motosikletim için 2 Nisanda yaptırdığım trafik sigortası 540 TL idi.
bu sene 970 TL ödedim.
geçen sene aracımın trafik sigortası 20 Nisanda 370 TL idi,
bu sene 940 TL ödedim.
ikisinde de hasarsızlık devam ediyor..
bu ne biçim iştir..
2 ay önce 880 kestirdiğim bir aracim vardi tramerli simdi tramersize 1200 tl istediler
Torba yasa g.tlerine girsin birseyin indiği filan yok
Burada yazan fiyatları anlamıyorum, yılbaşından önce ufak bi kaza yaptı babam (tek taraflı kaza. araba yetkili serviste tamir edildi kaskodan) , öncesinde son seviye hasarsızlıkla 200küsür lira sigorta 300 küsür lira kasko poliçesi tutuyordu. Kazadan sonra yeniledik poliçeleri, sigorta 300 küsür kasko 570 gibi birşey çıktı.
Uçuk kaçık sigorta/kasko fiyatı çıkaranların kaçar tane perti var diye düşünmeye başladım
Arkadaslar mahkeme sonuclanmis mi sonuc ne bilen var mi