q50 ile benim 45bin kasko değerli i10 umun kaskosu arasında sadece 300tl fark var.
Printable View
enteresan birşey yahu bu trafik sigortası
2001 model peugeot 406 araç
yaş profilde, plaka 06, şehir istanbul
830 liraya yaptırdım alinaz sigortadan %10 indirim ile
kaza yok, ortalama senelik araba değişirim
halime şükür diyelim yazılan rakamları görünce
Geçen yıl Ege sigortadan 250TL'ye yaptırdığım sigortayı bu yıl Sompo Japan'dan 916 TL'ye yaptırdım. Diğer alternatifler 1250 ve üzeri idi.
birde aklınızda olsun benim motora misal bir acenta misal a sigortadan 9 bin tl çıkardıysa başka bir acenta aynı a sigortadan 2 bin tl çıkardı.. yani tek bir yerden aldığınız bilgilerle yetinmeyin farklı yerleri arayın.
geçen sene ilk arabam olması sebebiyle 440 lira ödedim 2000 model clio'a bu sene 783 tl!
lanet olsun!!
Öyle saça böyle tarak deyip bir tane kurban araba alınacak. Kazası sürtmesi vs olan arkadaşların aracı bu araçtan yapılacak mantıklı olur mu
Bu ilginç işte, geçen bir konuda bir arkadaş acente farketmez.
A sigortasının Kars ya da izmir acentesinde de yaptırsanız (diğer koşullar aynı kalacak şekilde) anı fiyat çıkar demişti.
Twingo var üzerime %20 hasarsızlık ind. 06 plaka yaş 30 aralık 2015 te anadolu sigorta dan 371 TL ye yaptırmışım.
Mantık olarak katılsam da Aynı sigorta firmasında farklı 2 teklif almıştım.
Hatta çok afaki rakam çıkaran bir firmadan net üzerinden çok daha uyguna poliçe yaptırdım.
Kayda değer markası olan tüm şirketlerde ekran fiyatı DEĞİŞMEZ.
Genelde fiyat birkaç sebeple farklı çıkar
- Teklif tarihleri arasında fark olur fiyat değişmiştir
- Bazı şirketler araç tipine göre fiyatı düşürebiliyor ( Örneğin; astra 2.0 turbo yerine astra 1.4 seçerseniz fiyat düşebiliyor. )
- Bazen ekranlarda bug lar yani açıklar olabiliyor bazı acenteler bunları erken farkedip bunu bir süre kullanıyorlar.
bunlara benzer durumlarda fiyat değişir.
bende öyle biliyordum heryerde fiyat aynı çıkıyor diye.. 4-5 acentaya motorun ruhsatını yolladım hepsinde misal axa oyak,koç allianz aynı çıktı ama bazı sigortaların fiyatları çok farklı çıktı ..
a acentası a sigortası için 2 bin tl derken b acentası aynı a sigorta şirketi için 700 tl dedi..
misal bir acenta bir sigortada 9 bin tl çıkardı başka bir acenta aynı sigortada 2 bin tl çıkardı falan..
Bunlar önemsiz aslında demeye çalışdığım şu belli yerde sabit kalıp sadece onların verdiği fiyatlara bakmayın.. bende yıllardır 15 yıldır aynı sigortacımda yaptırırdım ilk defa motor yüzünden farklı yerlere bakmak zorunda kaldım çünkü bana minumum 700 tl çıkardı..
işin içine girdikçe gördümkü heryerdeki veriler rakamlar değişik.. 370 tl ye yaptırdım.. şimdi arabanında sigortası gelsin onuda böyle kovalıycam artık belli bir sabit noktadan tek fiyat almıycam..
Henüz bir yaptırım oldu mu haberi olan var mı? 25 yaşında 7 yıllık ehliyeti olan ve hiç bir kaza ya bulaşmadan aktif araç kullanan birisiyim ama bütün araçlarım babamın üstündeydi fakat kendi adıma araç almak istiyorum. 92 model bir doğan alıcam fakat korkum trafik sigortası. Yaptırmadan binmekte istemiyorum sizce tahminen ne kadar çıkar?
Bu ayın sonunu bekliyoruz indirim için, yaptiramadik hâlâ yatıyor araba. Şu an 1500 tl çıkıyor. Artık ne kadar inerse...