User Tag List

Sayfa 7/34 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
638 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Fahiş Zorunlu Trafik Sigortası Davalık Oldu

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O şikayet eden taksi şoförleri de hepsi melaike ya, hiç haydut gibi otomobil kullanmıyorlar ya, sene içinde hiç kaza da yapmıyorlar ondan dolayı çok haklılar. Yahu adam senede 20 tane kazaya karışıyor, bırak sigortayı adamı trafikten almak lazım; 20 kere kaza yapan adama prim olarak 20.000 TL yasladılar, itirazlar artınca en yüksek limit 5.000 TL mi ne oldu. Sigorta bir havuzdur, risk paylaşımıdır bu nedenle de o haydut gibi otomobil kullanan adamın ceremesini biz yaş olanlar da çekmek durumunda kalıyoruz. O adama yaslasınlar 20.000 TL'yi bak bakalım bir daha şuursuz kullanıyor mu, ya da sene içinde 20 kere kazaya mı karışıyor, bak bakalım bizim primler artıyor mu.
    Sigortanın bizlere yaptığı fahiş zamları savunmuyorum ama kendilerini Demir Bükey gibi gösteren ve her sene muntazam kaza yapan sürücüler yüzünden bu haldeyiz. Sonra otomobilinin arka camına protesto yapıyoruz diye yazı yapıştırmış. Melek o melek, heryerde sinyal verir, kimsenin üstüne kırmaz, nizami ve müsait yerlerde müşteri alır ve indirir, taksimetre fazla yazsın diye kafasına göre yollardan gitmez, taksimetre fazla geçirsin diye lastik çapıyla oynamaz, hile hurda nedir bilmez, otomobili tertemizdir, sigara içmez, bangır bangır arabesk dinlemez, kılığına kıyafetine özen gösterir, hem lisan bilir hem yol bilir,turist kazıklamaz, kadınlara kızlara sarkmaz, durakta hep taksisi vardır, gideceğin mesafeye hiç mırın kırın etmez, sen istemeden fatura verir, köprü ücreti 3 TL ise senden 5 TL almaz... İllaki istisnalar vardır da, genel durum böyle.

Sonra birde bu vatandaşlar yakıt zamlarında, taksimetre zamlarında neden ortalığa dökülmezler. Niye kimse taksi ücretinden bahsetmez. (çok ucuz birşey ya, o yüzden heryer taksi kaynıyor)

Adamlara kıyak geçip bize geçirdiler, onların yerine benim protesto etmem lazım, senin kazalarının ceremesini ben ödüyorum be hey akıllı.
    Kesinlikle kendimizi o istisna kısımda görüyorum İstanbul'da taksi sahibi olarak. Bağlı olduğumuz durağımızda 25 araç var belki 10 tanesi hırsız diye bilinen taksilerdendir ve bunu çok rahatlıkla her ortamda nasıl dolandırdığını vs. anlatan tiplerdendir. Lastik çapına göre ayarlanıyor taksimetreler ama sonradan lastiği değiştirdiğinde istersen ayarlatmasazsın kimsenin haberi olmaz senin insafına kalan bir durum denetleme yok. Otomobiller 5 yılda bir yenilenmesi gerekmekte olmasına rağmen hala yenilenmeden muayenesiz çalışan araçlar mevcut. Adam Beyazıt'tan gidiş dönüş Vialand almıyor 80 lira yazıyor adamın işi turist Beyazıt'tan Taksim'e Sultanahmet'e 50 dolara gidiyor. Ben günde 200-250 km yol yapıyorum 300-350 lira topluyorum adam 80-100 km yapıyor 500-600 lira topluyor helal haram o konuya girmiyorum her şey ortada onu yapan zaten işin o kısmını düşünmüyor zaten. Ama bu sigorta konusundan bizde mağduruz dediğiniz gibi adamın dediğin gibi 20 kazası var abi 5 bin lira ödeyecek ben sıfır hasarsızlıkla 2500 lira ödeyeceğim.

turkerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün yanlış okumadıysam bu dava olayı geri çevrilmiş sanırım mahkemeden??

biraz konuya eğilen hakim bu davayı kabul etmez zaten, saçma bir dava çünkü.
    ORDU SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ
    ZEY OTOMOTİV
    https://zeyotomotiv.sahibinden.com/

sensizaslaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1995 model e36 ya 1100 lira sigorta nedir çıldıracamm

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    düşmez abi

hatta sigorta şirketleri günü gelipte poliçe yaptırmayanları emniyete bildirip millete patır patır araba bağlattırır. Çok basit bi web service ye bakar bu iş

şirketler sadece trafik ten kazanmıyo ama en çok ondan kaybediyo. Kasko trafik birleşip araç bedelinin en kötü %15i falan olursa hem trafiğe çıkan düşük modelli araç sayısı azalacak hemde 100 tl taksitle 120 ay vadeli sıfır araba satan çakal markalar artık satamayacak.

vatandaşta artık trafik kurallarından tut düzgün park etmeye kadar herşeye dikkat etmeye başlar.
    Yanlış anlamadımsa dediğiniz hesapla 50.000tl'lik araca 7500tl kasko+trafik yaptırmamız gerek, 100.000tl'lik araca 15.000tl tutacak. her 5-6senede bir sigorta şirketlerine bir araç hediye edelim yani

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2500 tl verdim captivanın trafik sigortasına

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cembozbey kardeşim sağolsun. Benşm 2011 cupraya 819 tl çıktı. Tabi geçen sene 320 tl ödemişim başka
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

berko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2014 te sattığım 2013 ibiza cupraya en son 280 tl ödemiştim. Geçen hafta gene 2013 cupra aldım, 1260 TL girdi sigortadan.

GKD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi yaptırdık sonra fiyat geri gelirse ücret iadesi oluyormu

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim anladığım bir çok insan da yaptırmıyor. Araba dediğin lüks değil ihtiyaç. Tabii ki sigortasız gezip suçsuz günahsız insanları mağdur etmenin de anlamı yok fakat rakamların insan işi olması şart. 15 bin liralık arabaya 1500 lira sigorta çıkarsa kimse ödemez tabi.

Ben 2012 320d Aracıma 440 tl ödedim bu arada. Geçen yıl da 440 ödemiştim. Kasko da 1100 tl idi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben sansliyim sanirim, 3.senem bu aracta, hasarsizligim gume gidiyor buna sukur, 1.sene 390, 2.sene 250, bu sene yine 390

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Xmax motosiklete 1000lira sigorta 1000lira kasko çikti efsaneler yaşanıyor

barakuda26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaklaşık 2 ay sonra gibi fiyatlar yüksek ihtimal normal seviyelere inicek mecliste falan görüşülecek çünkü, ama tabi ki bu süre içerisinde sigortasız gezmemek gerekir, ucuzlasın bekliyim öyle yaptırıyım demek büyük yanlış olur.

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle şey olur mu ? fiyatın yükselmesinde etkili olan şey hasarsızlık ceza yeme vs bir sürü etken olabilir risk i artmıştır kullanıcınn vs vs .. kira mı bu her sene %10 artsın şaka gibi ,.

bugra_0101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ticaride adamlar tavan fiyat dediler sevindik ama bu sefer de hususiden girdi , en güzeli eski sistem yoksa böyle olmaz bu iş adam belki yılda 52 gün araba kullanıyor dünyanın parasını ediyor

sigortasız gezen biri inş. gelipde benim aracıma dokunmaz anahtarını alırım direk arabasından , aracımı yaptırana kadar yada mağduriyetimi giderene kadar daha o arabaya binemez , bu işin riski olmaz Allah korusun bir insana çarpsanız bişey olsa kimse altından kalkamaz

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün açıklama yapılmış Bakanlar kurulundan.. 2 ay içerisinde düzenleme getirilecekmiş.. Özellikle yaralanmalı ve ölümlü kazalardaki tutarların sabit tutulup mahkeme yoluyla daha fazla tazminat ödenmemesi üzerine bir madde getireceklermiş.. Buna benzer bir madde daha ekleyeceklermiş..

Ancak bu maddeler çıkana kadar fahiş ve orantısız zam uygulanan biz tüketicilerin mağduriyeti giderilir mi.. Hiç zanetmiyorum..

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    İbo Golfe ne ödedin?
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamlar 90 model tofaşa 800 tl diyo,,,,paraya bak

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İbo Golfe ne ödedin?
    350'den 800 ödedim.. Şubat sonunda tekrar yenilecek korkuyorum daha da artarsa diye.. :S

Geçirdiler Baranka

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Hayırlısı be gülüm
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)