User Tag List

Sayfa 26/33 İlkİlk ... 162425262728 ... SonSon
616 sonuçtan 476 ile 494 arası

Konu: Koray Karaman - 1000 TL için karakterinden vazgeçti (Dolandırıcılık hikayesi)

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    20 yasinda boyleyse, 10 yila falan milletvekili, 20 yila da cumhurbaskani, net.
    malasef 20 yıl sonra cb makamı rezerve edilmiştir diye düşünüyorum.

neyse holdikçi kardeş yasal sıkıntılarla uğraşır bi süre bundan sonra sanırım

pejoemre07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konunun takipcisiyim valla ciddi gelişmeler olur inşallah insanları dolandırmak hiç güzel bir davranış değil hak eden hak ettiğinin bulur elbet...

sem2.2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Draniela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neler oldu bitti Semih?
    Herkese selamlar... Durumu güzel bir üslub ile anlatan dilekce seklindeki yazıyı avukat arkadasıma teslım ettim. o da gerekli eklemeleri / düzenlemeleri yapıp sanıyorum pazartesi ya da salı savcılıga verecek. durumlar bu şekilde sevgili dostum . Yeniden hakkımın haram olmasını bol bol temenni ediyorum .

pejoemre07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sem2.2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese selamlar... Durumu güzel bir üslub ile anlatan dilekce seklindeki yazıyı avukat arkadasıma teslım ettim. o da gerekli eklemeleri / düzenlemeleri yapıp sanıyorum pazartesi ya da salı savcılıga verecek. durumlar bu şekilde sevgili dostum . Yeniden hakkımın haram olmasını bol bol temenni ediyorum .
    En doğrusunu yapmışsın bence böyle çakallarda akıllanır en azından cin olmadan adam çarpmaya korkarlar.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sem2.2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir insanin başına gelebilecek en kötü şey hakkinda dolandırıcılıktan dava açılması.. kaybetsede kazansada ömür boyu hakkinda açılan bu dava heryerde karşısına çıkacak ve hiç silinmeyecek.. Hele ki kazanirsan cok fena gbt sine kadar işlenecek bu suç ve bidaha asla ne memur olabilir nede özel şirkette çalışabilir hayati boyunca tasiyacagi bir leke.... degermi bi araba parçası icin...
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir insanin başına gelebilecek en kötü şey hakkinda dolandırıcılıktan dava açılması.. kaybetsede kazansada ömür boyu hakkinda açılan bu dava heryerde karşısına çıkacak ve hiç silinmeyecek.. Hele ki kazanirsan cok fena gbt sine kadar işlenecek bu suç ve bidaha asla ne memur olabilir nede özel şirkette çalışabilir hayati boyunca tasiyacagi bir leke.... degermi bi araba parçası icin...
    konu 26 sayfa olmuş, 20 ye kadar sanırım takip ettim. Keşke adına konu açılan arkadaş kendisini senin kadar düşünse. Hiç okumadıysam 10 farklı üye gel yanlışından dön parayı iade et ve malı geri al dedi. Ama satıcıdan bir aksiyon gelmedi. Bu kadar kayıtsız kalabiliyor ise açılacak dava sonucunu da kabul etmiş demektir. Dava sonucu satıcının lehine de olsa yitirdiği itibar ve hakkında böyle bir durumdan dava açılması dediğin gibi mutlaka önüne çıkar bir gün. Yazık etmiş kendine.

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence en doğrusunu yapmışsınız, kazandığınız taktirde karşı taraf intercooler'dan çok daha fazla maddi olarak zarara uğrayacak, konunun diğer sebebiyet vereceği şeyleri söylemiyorum bile.

Ama mantık olarak olması gereken bu mudur? Evet budur. En azından bir daha kendisi böyle bir şey yapmaz. Çevresindeki insanlar 'Biz de bir şeyler alıp satıyoruz bak başımıza böyle bir şey gelmesin.' diyecekler, başka bir yerde konusu geçtiğinde 'Bak falancanın başına böyle bir şey gelmişti çocuğun hayatı karardı.' diyecekler. Bir şekilde ibret olacak yani etrafına da. Çünkü bu tarz insanlar bu rahatlığa sahip olmaları bir yana 'Ya verme parasını be aldın verdin gitti bırak.' deyip insanlara da haksız bir rahatlığa sebep oluyorlar. Şahsen ben haksız bile olsam adıma dolandırıcılık davası açılacağına havaya bin lira saçmayı tercih ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten bu iyiniyet bizde var bir tek, alman en yakin arkadasina borc verirken bile yazili kagit aliyor

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son durum nedir? Dava açtınız mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konu resmen kamu davasina donustu hayirlisi olsun gelismeleri mrakla takip edecegim.
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkese selamlar... geçtiğimiz çarşamba günü istanbula gittim. bir arkadasım vasıtası ile de bu KORAY KARAMAN isimli şahısın adresini vs buldum. amacım aslında anne babası ile görüşmekti. neyse gittik istanbulda işlerimiz hallettikten sonra düştük yollara bulduk adresini evini. annesi çıktı kapıya . anlattım durumu . dedim oglunuz böyle böyle yaptı. yazık kadıncagız olması gerektiği gibi '' benim oglum öyle bir şey yapmaz . paraya da ihtiyacı yok vs dedi. iyi dedim babası ile görüşebilir miyim. babasının telefonunu aldım aşağı indim kapının önüne, aradım. kendimi tanıttım. olayları anlattım ( farklı fotograf ve farklı urunler gönderdiğini , bunun üzerine konu açtıgımı, kendı kafama göre gelmedıgımı, gönderdiği ürünün ayıplı değil fakat istediğim ürün bana sunulan ürünün olmadıgını bir güzel anlattım. adam da şok oldu tabi. böyle şey yapmaz etmez falan filan muhabbetleri devam etti. neyse sonra oglu ile görüşüp beni geri aradı . bu sefer artık aralarında ne konusulduysa tabi ki yabancı birine değil ogluna inanma eğiliminde bir baba oldugu için ('' koray efendi o ürünün de araca uydugunu söylemiş babasına '' ) adamın konusması değişti. neyse telefon kapattıgımızda koray karaman ile yaptıgımız görüşmeleri , ürünlerin fotograflarını babasına gönderdim . sadece objektif bakmasını istedim. sorun ürünün olup olmaması olmadıgını , bana vaad edilen ürünün gönderilmediğini , oğlunun çakallık yaptıgını bir güzel üslub ile tahmin edebileceğiniz gibi anlattım. ancak komik bir cevap aldık ve gercekten cok sasırdık. babası oglunun reşit oldugunu , onunla ticaret yaptıgımızı, pazarlık yaparken yanımızda olmadıgını ve onunla çözmemiz gerektiğini söyledi ve yapabilecek birşey olmadıgını belirtti . heee bu arada koray karaman isimli şahısın babası da icra müdürlüğümü ne yapıyormus. neyse sonuc olarak al birini vur ötekine gibi birşey cıktı ortaya. bu arada benım evime biri böyle gelecek anneme böyle diyip babamı arayacak , sizin oglunuz bana yanlıs mal gönderdı arkasında durmuyor vırt zırt ben kalktım buralara geldım diyecek ve benim babamda buna kayıtsız kalacak . ALLAHIMA COK SUKUR Kİ SUNU ANLADIM AİLE TERBİYESİ COK ÖNEMLİ.HERŞEY AİLEDEKİ YETİŞTİRİLMEDE BİTİYORMUŞ .her ne olursa olsun. bir magduriyet varsa ve bu kişi sizin oglunuz / kızınız ise vicdanen sizin çözmeniz gerekmektedir. benım dusundugum buydu ama yenı bırsey daha öğrenmiş oldum sayelerinde. bu arada babası bana kuldan cok allahtan korktuklarını telefonda belirtti. ben de bunun üzerine bu kadar emeğimi, paramı, hakkımı HELAL ETMEDİĞİMİ, KENDİLERİNDEN VEYA OĞULLLARINDAN , MALLARINDAN BİN KAT CIKMASINI TEMENNİ ETTİĞİMİ ÜSTÜNE BASA BASA BELİRTTİM. BEN DURUMDAN RAHATSIZ OLACAKLARINI DÜŞÜNMÜŞTÜM ANCAK HİÇ DE UMURLARINDA DEĞİL GİBİ GÖRÜNDÜ... HEEE ŞUNU DA SÖYLEYİM . SONRA KORAY KARAMAN İSİMLİ ŞAHIS İLE KONUSTUM . EVİNİN ÖNÜNDE BEKLEDİĞİMİ SÖYLEDİM. GELİYORUM DEDİ BEKLEDİK. ARADAN YARIM SAAT FALAN GEÇTİ GELEN YOK . DEDİK Kİ BURAYA KADAR GELDİK TEK BASINA YADA ARKADASIYLA GELSE SIKINTI YOK AMA İŞİN RENGİ DEĞİŞİYOR.ARADAN ZAMAN GEÇİYOR. KUZENİMİN ''BENİ BAHCELİEVLER METROSUNDAN AL '' SERZENİŞİ SONUCU İNDİK METRONUN ORAYA . TAM O SIRADA ARKADAS ARADI NERDESİN DİYE DEDİM METRONUN ORADAYIM. BAKTIK Kİ BU İŞ HAZIRLANMIS GELİNMİŞE DÖNÜYOR, İŞİN RENGİ COK COK DEĞİŞMEDEN ARKADASLARIMIN ISRARI SONUCU DÖNMEDİK GERİ . BUNU DA BURAYA YAZAYIM Kİ SAĞDA SOLDA NE ANLATIR NE DER YA DA NE DEMEYE YÜZÜ VARDIR BİLEMİYORUM . BEN EVİMİN KAPISAN KADAR BİRİLERİNİ ALACAGIMIZ VAR DİYE GETİRTECEĞİM VE RAHAT UYUYACAGIM? BU DA AYRI BİR MEZİYET. ARKADASIMIZ YANİ KORAY KARAMAN BAYA BİR YANLIS YOLDA. AMA DEDİĞİM GİBİ BU BURADA BİTMEDİ .BAŞKA YOLLARDAN İT ÇAKALLIK YAPMAYIDA BİLİRİM VE BU EN BASİT YOL AMA BASIMI BELAYA SOKMAYACAGIM. KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE YARGI YOLU İLE UĞRAŞACAGIM.HERŞEYİN BİR YERİ VE ZAMANI VAR. TEKRAR EDİYORUM KORAY KARAMAN !!! HERŞEYİN BİR YERİ VE ZAMANI VAR . BUNU UNUTMA CANIM KARDEŞİM UMARIM SİCİLİ BOZULUR. MANEVİ OLARAK KARŞISINA CIKACAGINDAN COK COK EMİNİM . YARIN NASİP İSE DİLEKÇE HALİNDA GEREKLİ İŞLEMLER BAŞLATIILIYOR. SİZLERDEN RİCAM BU COCUKLA İŞ YAPAR MISINIZ YA DA YAPACAK BİRİLERİNE RAST GELİRSENİZ YAPTIGI ETTİĞİ KARAKTERSİZLİKLERİ EN İNCE DETAYINA KADAR ANLATMANIZ. UMARIM 1 VİDA SIKTIRAMAYACAK DURUMA GELİR. YASI GENÇ DEDİK BİLMEM NE DEDİK AMA O İŞLER ÖYLE DEĞİLMİŞ MAALESEF. HİÇBİR ŞEYİ UMURSAMADAN ELİNDEN NE GEREKİYORSA YAPILMASI GEREKİYORMUŞ. SIKINTI YOK ONU DA YAPACAGIM. BU YAZIYI DA KENDİ Mİ OKUR PAMPALARIMI OKUR BABASIMI OKUR BİLEMİYORUM. BİR GRAM EKSİK- FAZLA VARSA KENDİSİ YADA ARKADASLARI EKLESİN. HEE BEN ANNESİNE KARTIMIDA VERDİM. OFİSİMİN ADRESİ BİLE YAZILI . BELKİ İHTİYACI OLUR

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    niye gidiyosun ki hala adam bariz hileli hurdalı oyun yapmış daha iyi niyet beklemek biraz saflık olmuş kusura bakma

aç davanı. allah tan korkması beni bağlamaz, hakkımı helal etmemler felan boş laf, işin manevi kısmı, mahkemede görüşün

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    niye gidiyosun ki hala adam bariz hileli hurdalı oyun yapmış daha iyi niyet beklemek biraz saflık olmuş kusura bakma

aç davanı. allah tan korkması beni bağlamaz, hakkımı helal etmemler felan boş laf, işin manevi kısmı, mahkemede görüşün
    ben bayrampasaya araba almaya gittim.hatta arabasını aldıgımız arkadas da konunun takıpcısıymıs .baya bi tanıyan oldu arkadası bu sayede .gitmişken arkadasa da ugradım. dedıgın dogru aslında ama iki taraftanda sıkıntı olacagına eminim. tesekkurler yorumunuz için

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hem suçlu hemde tezgah kurucak aklı sıra.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim eve biri böyle bi konudan gelecek, kapıya dayanacak.... Peder ağzıma ......ar.

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen öyle bizim eve gelse biri böyle olay çıkar cidden. harbiden şaşırdım ama
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kalipson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim eve biri böyle bi konudan gelecek, kapıya dayanacak.... Peder ağzıma ......ar.
    Başkan armut dibine düşermiş..

meganes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    böyle anne babalar olduğu sürece geleceğimiz parlak değil maalef,top oynarken bi binanın pimaş borusunu kırmıştım 2 gün dayak yemiştim,böyle bi olayda anneme babam gelseler şuan 30 yaşındayım ağır ağza alınmayacak laflar işitirim,dövmekten beter olurum
    aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??

Wankel Batu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haklisiniz ama eve gitme olayi bana göre yanlis isin adabina ters.Sorunun neyse arkadasla hallet isin icine ailesini katmak ne derece dogru bilemiyorum
    Best German Engineering

Vorsprung durch Technik

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler