User Tag List

Sayfa 33/33 İlkİlk ... 23313233
616 sonuçtan 609 ile 616 arası

Konu: Koray Karaman - 1000 TL için karakterinden vazgeçti (Dolandırıcılık hikayesi)

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bir evladım olsa ve böyle bir şey yapsa;

Malı alan kişinin dava açmadan önce bana ulaşmasını tercih ederim. Evladım, fotoğrafını gönderdiği maldan farklı bir mal gönderdi ise gerekirse telefonumu satar alıcının parasını öder; sonrasında da evladımın ağzına sıçarım.. Benim babam, bana böyle öğretti.. Benim de çocuğuma öğreteceğim budur.

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir evladım olsa ve böyle bir şey yapsa;

Malı alan kişinin dava açmadan önce bana ulaşmasını tercih ederim. Evladım, fotoğrafını gönderdiği maldan farklı bir mal gönderdi ise gerekirse telefonumu satar
    alıcının parasını öder; sonrasında da evladımın ağzına sıçarım.. Benim babam, bana böyle öğretti.. Benim de çocuğuma öğreteceğim budur.

https://www.youtube.com/watch?v=Z5Wt-5AzFrE
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kart olayı konusunda bende kötü niyet sezdim başta ancak daha sonra belki ihtiyacı olur lafı "benim açık adresim belli satıcı arkadaşın ihtiyacı olması durumunda beni bulması kolay" anlamında kullanıldığını düşünüyorum.kaldı ki diğer anlamda dese bile biraz haklılık payı var çünkü satıcı arkadaş ulu orta hakaret etmiş whatsapp konuşmalarında.Neyse kimseyi tanımam etmem dün gece 3 e kadar okudum konuyu içime dert oldu yazayım dedim.

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RSBurak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kart olayı konusunda bende kötü niyet sezdim başta ancak daha sonra belki ihtiyacı olur lafı "benim açık adresim belli satıcı arkadaşın ihtiyacı olması durumunda beni bulması kolay" anlamında kullanıldığını düşünüyorum.kaldı ki diğer anlamda dese bile biraz haklılık payı var çünkü satıcı arkadaş ulu orta hakaret etmiş whatsapp konuşmalarında.Neyse kimseyi tanımam etmem dün gece 3 e kadar okudum konuyu içime dert oldu yazayım dedim.
    Yorum talihsiz olmuş, satıcı hakaret etti diye annesine diğer anlamda böyle bişey dese mübah mı yani?

Bu arada ben arkadaşın iyi niyetli olduğuna inanıyorum, her lafın altında bir buzağı aramamak lazım.
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

skyhigh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o değilde çocuk anamı niye karıştırıyonuz dese ne diceniz şimdi

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O değilde bu çocuğun hakkaten, satıcının annesine iğrenç pislik maksatla ima ettiğini düşünenler var.evet cümle o şekilde çağrıştırıyor olabilirde . Yapmayın etmeyin bu zihniyet nasıl bir zihniyettir ? Bu kadar büyük bi forumda adam öyle bişeye yeltenir mi , yeltelenebilir mi ? Provakatör gibi afedersiniz ama, iş atmış diyenler oldu resmen. Çocuk ta afedersin salak zaten koskoca memlekette kavgalı olduğu satıcı kişinin annesine öle bi pislikte bulunacak zaten. Acaba biz mi iyi niyetliyiz öyle düşünenler mi farklı niyette. Mantık çerçevesinde düşünün derim. 33 sayfanın sonucu bu olmamalı.

dragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Madem ki konumuz KUTSAL DEĞERLERİMİZE döndü ve mağdur arkadaşımızın o cümleyi kasıtlı olarak art niyetle yazdığını düşünelim;

Burda ki hemen herkes erkek olduğuna göre,bizler için en kutsal,en özel varlıklar annelerimiz olduğuna göre ve annemize söylenecek en küçük kötü söz veya yanlış hareket için her türlü olumsuz sonucu göze alarak hareket edeceğimizi düşünerek,samimi bir soru sormak istiyorum.Tüm samimiyetinizle de cevap vereceğinizi düşünüyorum;

Bir spor müsabakasında hakeme veya sevmediği sporculara..

Trafikte yanlış bir hareket yapana..

Ceza yazan,aracımızı trafikten men eden polise..

İzlerken,dinlerken sinirlendiği siyasetçilere..

Bir kadına şiddet uyguladığını gördüğümüz erkeğe!! ...

Zavallı hayvanlara eziyet ettiğini gördüğümüz insanlara!!..

VS VS VS VS VS VS...

Bugüne kadar 1 kere bile: VAY ****** ÇOCUĞU demeyen kaç kişi var aramızda?

Sorduğum soruya; Ben bu küfürü hiç kullanmadım diyenler haricinde birilerinin anne edebiyatı yapması bana sahte geliyor.Kusura bakmayın.Mağdur arkadaş terbiyesini hiç bozmamış,takdir ettim kendisini.. Hee ben alacak için birinin evinin kapısına gider miyim? Gençlik yıllarım da 1 kere tek başıma gittim,alacağımı aldım döndüm.Şimdi olsa gitmezdim.

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler bakın uzatmayın sizi annenize birisi kart verip gülerek de belki işine yarar derse bunu siz yanlış anlamayabilirsiniz ama siz yanlış anlamıyorsanız başkalarıda yanlış anlayacak bir kaide yok. Neden karşı fikirlere saygı duymuyorsunuz.

Ticareti yaparken nasıl ilk başında ailesi karıştırılmadıysa nasıl örneğin arayacaktı babası misal "Senin oğlandan şunu alacam kefil misin" dicekti. Çok komik dimi olmaz böyle bişey nasıl arasın babasını. Hah işte başta aramak saçma ise sonda anasını yada babasını karıştırmakta bir o kadar saçmadır.

Ticareti kimle yapıyorsanız o dur muhattabınız başka biri değil. Ama bir gün birisi gelirde annenize kart verip belki işine yarar diye forumda bir sırıtıp atarsa siz o zaman yanlış anlamayın. Adam iyi niyetiyle vermiş yahu kartı diye gelip cevap verirsiniz.

Bu konu çok uzadı kilitliyorum. Annelerinizinde ellerinden öpüyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler