User Tag List

Sayfa 29/33 İlkİlk ... 192728293031 ... SonSon
616 sonuçtan 533 ile 551 arası

Konu: Koray Karaman - 1000 TL için karakterinden vazgeçti (Dolandırıcılık hikayesi)

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Telefondan girmiştim tekrar okudum yazılanları bazı melek kalpli arkadaşlar bana sapık demiş. Madem tanımadığımız insanlar hakkında yorum yapmak bu kadar kolay bende sizin MODERN VE GENİŞ adamlar olduğunuzu düşünüyorum.

Şu kadar diyeyim böyle bir şey haklı haksız sorgulamadan sizin annenize yapılsa ne yapardınız? Konuyla tek alakası anne olmak olan bir kadından bahsediyoruz?

Olayın sapıklık kısmını geçtim. Parayı vermeyen arkadaş evde yok annesine kart veriyorsun yada okul çıkışı küçük kardeşi var ona kart veriyorsun. Bu tehdit anlamına gelir. İkisi de aynı şey. Benim yaşadığım yerde böyle bir adamın teyze diye hitap ettiğim bir kadınla (komşu akraba arkadaşlarımın annesi vs.) böyle muhatap olduğunu görsem önce parasını verir sonra döverim sonrada milletin parasını vermeyen arkadaşımdan kendim parayı alırım.

Konu sahibi arkadaş bu davranışı ile gözümde haksız duruma düşmüştür. Adamı bekledim iş kötüye gidecek vs yazmışsın bekleseydin erkek gibi dayak yeseydin. Ucunda ölüm yok darp raporu alırdın. Ama benim gözümde daha haklı bir adam olurdun.

Bu konuya son yazımdır.

sem2.2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu gune kadar senin hakli oldugunu dusunuyordum seni savunuyordum ama

Bu son olayda senin gotun ciddi kasinmis
    Hem avukata veriyorsun hem evine gidiyorsun cok celiskilisin su saniyeden sonra benim gozumde anlattigin yazdigin cizdigin hic bir seyin degeri yok

Yargisiz infazsa yargisiz infaz yapiyorum

Ayrica kimse polyannalik yapmasin sende karti verdim gulucuk koydum diye kivirma ne ima ettigin gayet acik!!!
    değerli arkadasım. bu zamana kadar kelimeleri dıkkatle secmeye calıstım aynısını sana da TAVSİYE ETMEKTEYİM. . farkındasınızdır belki de değilsinizdir. ben cocugun babası ile görüşmeye gittim telefonunua ulasamadıgım ıcın . tekrar ediyorum COCUGUN BABASI İLE ... annesi ile karsılasınca da kadın kımsınız nesınız dıyınce cıkardım kartımı verdım. ıster ulasırlar , ıster dava ederler. bu problem değil. turkce esnek bir dil . gordugunuz gibi nasıl anlamlar cıkarıldı. allaha bin sukur ki kıvırılacak bir durum yok . emin ol ima ettıgım sey o olsaydı daha baska kelımeler ile imasız acık acık yazardım. az cok ictenliğimi beni tanıyan arkadaslar bilir buradadki yazılar konu vs de bunun göstergesidir. kimsenin de polyannacılık yaptıgını zannetmıyorum. degısık sekılde anladıysan senın adına uzuldum. kımsenın ana babasına hakaret edecek karakterde bırı de degılım cok sukur. durum bundan ibaret . yorumun ıcın tesekkurler

Alıntı !KO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öyle bile olsa bu şekilde yazılmazki abi
    anne babasına mı sordun alış veriş yaparken avukata vermişsin zaten kadın nerden bilsin coolerı filan saçma sapan iş yapmışsın.haklıyken haksız duruma düşüyorsun artık.
    biz kalkıp oralara gittiğimiz için ugrayalım babasına durumu izah edelim COCUGA GEREKLİ NASİHATI VERİR BELKİ diye düşündük. paramızı alırsak da bu işin bonusu olurdu. ama görüyorum ki farkl dusunceli arkadaslar var. normaldir saygı duyarım. dedıgım gibi amacımız farklı olsaydı farklı sekılde gider farklı rahatsızlıklar verirdik. umarım bir yanlıs anlasılmayı da böylece düzeltmiş oluruz ... saygılarımla ....

Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu sahibi arkadaş haklıyken haksız duruma düşmek için elinden geleni yapmış.

Ne olursa olsun kimsenin evine gidilmez, Babası çekip vursa seni derdini anlatamazsın kimseye.

Madem istanbula kadar gittin, evine değil de arayıp nerdesin diyip ofisine gidecektin.

Gittin kapıda bekledin gel dedin ileri yaptın bekleyeceksin. Adamın evine kadar gitmişsin adam saf mı tek başına gelsin.

Aynısı başıma gelse gelenleri oraya gömmek için giderim. Adam da belli o niyetle hareket etmiş.

Bu tür işlere aile karıştırılmaz. 1000 lira için kendini vurdurursun gerek yok. Sonra çıkıp avukat beni neyle suçlayacak diyorsun.

Yazdığın metinde üstü kapalı tehtid içeren cümleler var. Adamın itibarını zaten 2 paralık etmişsin, elinde savını destekleyen sağlam deliller var.

Ver mahkemeye o uğraşsın. Mahkemeye çıktığınızda şu yaptıkların senin için ciddi sorun yaratacak şeyler. Bunları yapmadan önce avukatına sorsan iyi olurmuş.

Konu başından beri tavırlarına bakıyorum uyumlu duruyorsun ama son yaptığın yakışmamış.
    değerli arkadasım... bizim amacımız gayemiz COCUGUN AİLESİNE OLANLARI ANLATMAK ve neler yaptıgını onlarında bilmesi idi. bu düşünce çerçevesinde hareket ettik. makul davranıslarda bulundugumuzu düşünüyorum. şöyle düşünelim bu 30 35 yasında biri olsaydı gidermiydim? hayır tabiki de gitmezdim. çünkü COLUK COCUK DEĞİLDİR ARTIK O KİŞŞİ, evi barkı farklıdır yada aynıdır ailesiyle ama işi gücü almıs oldugu dersleri elbet vardır ... yani durum kısaca BİR COCUGU AİLESİNE NELER YAPTIGINI ANLATMAK İÇİN GİTTİK. DEDİĞİM GİBİ PARAMIZI KURTARSAYDIK İŞİN BONUSU OLURDU .AMA BEKLEMEDIGIMIZ CEVAPLARLA KARSILASTK YİNE. UMARIM BABASI BİRAZ OLSUN SORGULAMISTIR OLAYI Kİ İLERİDE YASANACAKLARA MANİ OLACAK BİR KAÇ KONUSMA YAPMISTIR. İŞİN AVUKATLIK KISMINA DA GELİNCE. BUNU DA sizin mesajınız yardımı ile cevaplamıs olayım .ben avukat arkadasım ile olayın bu raddesinden beri görüşüyorum. iş biraz uzun olur vs dediğini zaten daha önce de belirtmiştim. kesinlikle hakareti tehdit vs edilmemesi gerektiğinin sizde bildiğiniz gibi farkındayım. zaten öyle bir durum da yok. he arkadasla karsılasalım diye bekledik. ama istanbula kadar gidip kendimi geçtim yanımdaki arkadasımın zarar görmesine göz yumacak kadar pervasız bir adam da değilim. insan gibi gelseydi görüşürdük. ben hala görüşme taraftarıydım ancak arkadasım ve kuzenımın dusunceleri sonucu geri döndük. durum KORKMUS KACMIS durumu değil. ben zaten kalkmıs deplasmana gitmişim, kimse ile görüşemeyecek kadar da yüreksiz biri değilim çok sukür ama kimse kimseyi kandırmasın. işin rengi değiştiği için de kalktık geldik. kanımın deli aktıgı GENÇ zamanlarım olsa bende farklı tepkiler ile karşısına cıkabilirdim. umarım bir nebze acıklık getirmişimdir. yorumunuz için ayrıca teşekkürler

Alıntı delta0o Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonuna haklı olduğun halde hiç gereği olmayan bir harekette bulunmuşsun.Bunu iyi niyetli yaptığını varsaysakta çok saçma olmuş.Şu işte,bırak Allah'ından bulsun deyip gönderdiğini satıp yoluna devam etseydın inan daha az canın sıkılırdı.Bak şimdi nelerle uğraşıyorsun..
    değerli arkadasım. yorumun için tesekkurler ancak benım geregınden fazla canım sıkıldı. arabam ile ilgili yaptgım planların tamamını alt üst oldu. bir nebze de olsun AİLESİNDEN NASİHAT DUYDUYSA ben amacıma ulasmısımdır. eğer duyabildiyse tabi ki . tekrardan teşekkür ederim.

Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Telefondan girmiştim tekrar okudum yazılanları bazı melek kalpli arkadaşlar bana sapık demiş. Madem tanımadığımız insanlar hakkında yorum yapmak bu kadar kolay bende sizin MODERN VE GENİŞ adamlar olduğunuzu düşünüyorum.

Şu kadar diyeyim böyle bir şey haklı haksız sorgulamadan sizin annenize yapılsa ne yapardınız? Konuyla tek alakası anne olmak olan bir kadından bahsediyoruz?

Olayın sapıklık kısmını geçtim. Parayı vermeyen arkadaş evde yok annesine kart veriyorsun yada okul çıkışı küçük kardeşi var ona kart veriyorsun. Bu tehdit anlamına gelir. İkisi de aynı şey. Benim yaşadığım yerde böyle bir adamın teyze diye hitap ettiğim bir kadınla (komşu akraba arkadaşlarımın annesi vs.) böyle muhatap olduğunu görsem önce parasını verir sonra döverim sonrada milletin parasını vermeyen arkadaşımdan kendim parayı alırım.

Konu sahibi arkadaş bu davranışı ile gözümde haksız duruma düşmüştür. Adamı bekledim iş kötüye gidecek vs yazmışsın bekleseydin erkek gibi dayak yeseydin. Ucunda ölüm yok darp raporu alırdın. Ama benim gözümde daha haklı bir adam olurdun.

Bu konuya son yazımdır.
    değerli arkadasım. empati yaptıgımızda durum şöyle gercekleşirdi. benı karsılarına alıp dinlerler sonra adamı ararlar ondan dinlerlerdi . her ne olursa olsun adamın parasını verir malı alır haklı/haksız olması durumu degıstırmezdi. ben bana ulasabılsınler , gelen kısı sarı cızmelı mehmet agamıdır kimdir nedir demesinler diye isim soyism yazılı oldugu kartı cıkarıp vermısım daha hala nasıl anlamla cıkıyor hayret ediyorum. bakkala veresiye yazdırdın, ödemedin evine geldi , ailene ulassınlar diye telefonunu yada kim oldugunu belli eden bir kart bıraktı. bu ona bu anlamları mı yüklüyor . yapmayın allah askına hangi devirde yasıyoruz. tekrar ediyorum zaten evine gittim ya vatandas ile görüşürüz ya da babası ile konusuruz diye . annesine durumu anlattık ben anlamam babasının telefonunu aldık onunla görüştük ki apartmanın önünde. kadıncagız da siz kimsiniz dedi diye cıkardık kartımızı verdik . böylelikle annesine hakaret mi etmiş olduk ? ya da benı ararlar belkı dedıgımde baska bir şey ima etmiş mi oldum ? ben gercekten bu dusunceleri okudukca hayret etmekten baska bir sey yapamıyorum. sunu da belirteyim. iş dayak yemeye kalsaydı hızlı zamanlarımda cok dayak yedık cok da dayak attım. iş bu değil . ben kalkıp istanbula gitmişim , bir de kendimi bozduracagım ? kendımı gectım yanımdakı arkadasıma zarar gördüreceğim, belki de yeni aldıgımız arabasına zarar verdirteceğim. sunu soruyorum bunu hangi akıllı mantıklı insan yapar ? yapmayın allah askına. biraz objektif bakın. ben bunu da benı destekleyin beni haklı görün diye de yazmıyorum. yanlıs dusunceleri bir nebzede olsun törpüleyebileceğimi düşünerek yazıyorum. ben dogru oldugunu bildiğim şeyi yaptıgım ıcın içim rahat. ne ailesine ne kendisine küfür saygısızlık hakaret vs etmiş de değilim. kartvizit vererek bunu da gerçekleştirdiğimi düşünmyorum. sizinle de iyi kötü bir yerde karşılasssak yada tanıssak cıkarıp kartvizitimi veririm. bunda herhangi bir hakaret tehdit veya yanlıs bir durum su an bile göremiyorum. yorumunuz için tesekkurler

sem2.2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar herkese günaydın iyi haftalar diliyorum... yorumları vs okuyunca gerçekten olayın baska yerlere kaydıgını göremekteyim. maalesef ki yanlıs anlasılmalar bazen oluyor bu durumda da gördüğünüz gibi. olay aradan 1 2 cümle secilerek bilinçsizce farkı yerlere kaymakta . ben de bunu üzülerek takip etmekteyim. böyle bir durum olmaması için elimden gelen açıklıgı gösterdiğimi düşünüyorum. ama buna rağmen hala olmayacak anlamlarlar cıkarılmakta. herkes dilediği düşüncesini yazmakta da özgür oldugunun farkındayım. umarım yazan ve fikir yürüten arkadaslar . konudaki gelişmelerden sonraki yazılarıda okur da öyle fikir sahibi olurlar. neyse dediğim gibi; temennim olayın rayından çıkmamasıdır. herkese tekrardan iyi haftalar diliyorum kalın sağlıcakla ....

BurakOzdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyi yapmışsın fakat ailesi böyle olduğunu bilmiyor mu ?

bence muhakkak böyle yanlış şeyler yaptığını biliyolardır o veya bu konuda.

bilmiyorsa ailesi, iyi olmuş öğrendikleri

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HEE BEN ANNESİNE KARTIMIDA VERDİM. OFİSİMİN ADRESİ BİLE YAZILI . BELKİ İHTİYACI OLUR

ben bu cümleyi okumamışım, iyi niyetli bi yazı kesinlikle değil, terbiyesizlik olmuş.

Düzeltme.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aahahaha ulen çocuk gibi adamın anasına babasına mı şikayet ettin? Kardeş sen bence e-devletten BİMER e , Cumhurbaşkanına falan da yaz bana yanlış cooler gönderdi bu bebe diye hahahahahaha

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim gözümde 10 numara oyuncusun ağzınla kuş tutsan değişmez artık
    saygıdan bahsetmişsin forumda büyük harfle yazma saygısızlık olur

Empati yapın demişsin,yapıyoru.Şimdi herşeyi unut ikimizin arasında çok farklı bir konu geçtiğini düşün sonrada benim kendi çevremde ama seninde kulağına gelecek şekilde şunları söylediğimi düşün

ANNESİNE KARTIMI VERDİM BELKİ İHTİYACI OLUR
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse kusura bakmasında o cümle isteyerek ya da istemeyerek yazılmıştır ki isteyerek yazıldığını sanmıyorum.ters yöne çekilecek bir yazı mı . evet kısmen ama benim yaşıtımdaki bir insanın kavgalı/arası bozuk bir insanın annesıne o manâda laf söyleyecek kadr da sapıklaşacağını söylemesin kimse bu arkadaşa.
    dostum sende biraz daha dikkatli yazabilirdin o cümleyi buraya sendede biraz suç var.ama zaten avukata vermişssin.belli ki için rahat etmedi dayanamadın bi anlık gafletle evine kadar gittin.olana/ölmüşe çare yok.gittin mi gittin.zaten bu çocuk bu durumdan çok rahatsız olsa peşinden gelirdi.peşini bırakmazdı.evinin kapısına dayanma falan abartılmış biraz.normal bir şekilde evine gidip zilini çalmış.babasınında umurunda değil demek ki .Allah kolaylık versin kardeşim sana.daha fazla zorlama bence.bırak akışına düşünme bir anlık hata daha kötü şeylerle sonuçlanabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sem2.2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar herkese günaydın iyi haftalar diliyorum... yorumları vs okuyunca gerçekten olayın baska yerlere kaydıgını göremekteyim. maalesef ki yanlıs anlasılmalar bazen oluyor bu durumda da gördüğünüz gibi. olay aradan 1 2 cümle secilerek bilinçsizce farkı yerlere kaymakta . ben de bunu üzülerek takip etmekteyim. böyle bir durum olmaması için elimden gelen açıklıgı gösterdiğimi düşünüyorum. ama buna rağmen hala olmayacak anlamlarlar cıkarılmakta. herkes dilediği düşüncesini yazmakta da özgür oldugunun farkındayım. umarım yazan ve fikir yürüten arkadaslar . konudaki gelişmelerden sonraki yazılarıda okur da öyle fikir sahibi olurlar. neyse dediğim gibi; temennim olayın rayından çıkmamasıdır. herkese tekrardan iyi haftalar diliyorum kalın sağlıcakla ....
    Velhasıl kelam, siz davanızı açtınız mı yoksa hala bekliyor musunuz?
    Okumadan imzalamam.....

ouzs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler medya gibi yazılan cümleleri seçerek konuşmayın.. sem2.2 nick li arkadaşın ne demek istediğini anlamayacak kadar mantıksız olmadığınızı biliyorum. Siz neden bahsediyorsunuz annesine iş mi atmış bu adam. Bu söylemler nekadar ayıp şeyler. Siz Anneliğe nasıl saygı gösteriyorsanız başkalarıda gösterir. Adam tamamen saf temiz bi şekilde gidip oğlunuz böyle böyle adam dolandırıyor demiş. Madem evde yok bu kartım bana istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz demiş. Neyin peşindesiniz.. Kartvizit nedir.? Sana ulaşabilsinler diye adını soyadını telefon numaranı bilsinler diye bırakılan kart lardır. E burda yanlış olan nedir.

En önemlisi yazılan yazılardan kişinin yüz ifadesini tavrını görüyormuş gibi yorum çıkarmakta nasıl bir başarıdır.
    ''Kartımı alın, adresimde yazılı ihtiyacınız olursa arayabilirsiniz'' Cümlesini Etkileyici ses tonuyla ve hafif gülümseyerek gözleri hafif kısık bi şekilde söylemiştir kesin hımmmm.. Düşünce bu mudur..

Kimse kimseyi haklı haksız çıkarmaya çalışmasın. Durumun ne olduğu belli. adam buraya gelişmeleri detaylarıyla yazıyor. Millet aynı hataya düşmesin diye. Ama bazılarına müstahak bu dolandırıcılar..

Sapkın zihniyetli insanlaradır sözüm. Bu düşüncedekiler üzerlerine alınabilir..
    *On3r*

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu sahibinin o kelimeyi kötü anlamda söylediğini sanmıyorum konuyu farklı yerlere çekmeye çalışmayalım koray kahramanın yandasları meydana cıkmaya baslıyor

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sem2.2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

değerli arkadasım... bizim amacımız gayemiz COCUGUN AİLESİNE OLANLARI ANLATMAK ve neler yaptıgını onlarında bilmesi idi. bu düşünce çerçevesinde hareket ettik. makul davranıslarda bulundugumuzu düşünüyorum. şöyle düşünelim bu 30 35 yasında biri olsaydı gidermiydim? hayır tabiki de gitmezdim. çünkü COLUK COCUK DEĞİLDİR ARTIK O KİŞŞİ, evi barkı farklıdır yada aynıdır ailesiyle ama işi gücü almıs oldugu dersleri elbet vardır ... yani durum kısaca BİR COCUGU AİLESİNE NELER YAPTIGINI ANLATMAK İÇİN GİTTİK. DEDİĞİM GİBİ PARAMIZI KURTARSAYDIK İŞİN BONUSU OLURDU .AMA BEKLEMEDIGIMIZ CEVAPLARLA KARSILASTK YİNE. UMARIM BABASI BİRAZ OLSUN SORGULAMISTIR OLAYI Kİ İLERİDE YASANACAKLARA MANİ OLACAK BİR KAÇ KONUSMA YAPMISTIR. İŞİN AVUKATLIK KISMINA DA GELİNCE. BUNU DA sizin mesajınız yardımı ile cevaplamıs olayım .ben avukat arkadasım ile olayın bu raddesinden beri görüşüyorum. iş biraz uzun olur vs dediğini zaten daha önce de belirtmiştim. kesinlikle hakareti tehdit vs edilmemesi gerektiğinin sizde bildiğiniz gibi farkındayım. zaten öyle bir durum da yok. he arkadasla karsılasalım diye bekledik. ama istanbula kadar gidip kendimi geçtim yanımdaki arkadasımın zarar görmesine göz yumacak kadar pervasız bir adam da değilim. insan gibi gelseydi görüşürdük. ben hala görüşme taraftarıydım ancak arkadasım ve kuzenımın dusunceleri sonucu geri döndük. durum KORKMUS KACMIS durumu değil. ben zaten kalkmıs deplasmana gitmişim, kimse ile görüşemeyecek kadar da yüreksiz biri değilim çok sukür ama kimse kimseyi kandırmasın. işin rengi değiştiği için de kalktık geldik. kanımın deli aktıgı GENÇ zamanlarım olsa bende farklı tepkiler ile karşısına cıkabilirdim. umarım bir nebze acıklık getirmişimdir. yorumunuz için ayrıca teşekkürler
    Ben sana nacizane arkadaş/abi olarak eksiklerini söyleyeyim sen gerisini kendin otur düşün hallet.

1-) Sen malı Koray KARAMAN'dan aldın. Dolayısıyla senin tüm olayın bu adamla. Anası /babsı /abisi / kardeşi senin muhattabın değil.

2-) Bahsettiğin adam kanun önünde reşit sayılıyor. Sana göre çocuk olması işlediği fiilden ötürü sorumlu olmadığı anlamına gelmez.

3-) Babasından aldığın cevaba takılma, kim olsa önce evladına inanır. Evine gitmek yanlış, hele ki evde yalnız bir bayanın kapısını çalmak onu rahatsız etmek delikanlılığa yakışmaz, ben sana da yakıştırmadım. İstersen elinde gül ile git. Ne olursa olsun bir anne bu şekilde rencide edilmemeli. Anladığım kadarıyla itikat sahibisin sürekli Allah / kitap kelimeleri kullanıyorsun. Bizim inancımızda "sen birinin ayıbını ört ki senin de ayıbın örtülsün" düşüncesi vardır.

4-) 1000 TL lik borç için zaten dava açsan da bir sonuç çıkmaz, buradaki amaç zaten para değil. Yaptığının yanına kalmayacağını yasal olarak hissettirmek.

5-) Pervasız bir adam değilsin ama tabir-i caiz ise cahil cesaretine sahipsin.

Bak açık yazayım bir adamın kapısına alacak için gidiyorsan başına gelecekleri kabullenmiş sayılırsın. 2 kelime ile bu ülkede insanlar ipe gitti / ipten döndü. Düşüncesiz hareket etmişsin maalesef.

6-) Korktun kaçtın demek kimsenin haddi değil, ama sen adama "evinin önündeyim gel" diyorsan eğer karşındaki da oraya gelecekse boş gelmez. Aynısı başıma gelse iyi niyetli gitmem, gittiğimde de o adam orada değilse bu işin piyasadaki adı bellidir.
    He bence akıllılık etmişsin ayrılmışsın mekandan başına iş gelmemiş.

7-) Deplasmana gitmişsin ama yanlış adrese, evine değil adamın ofisine gidersin derdini orada anlatırsın. Muhatabın anne/baba değil. Çocukları. Görüştüm diyorsun o zaman ver adresini geliyorum demen daha doğru olurdu.

8-) Burada yazdığın postlarını avukatına okut, bak ben bunu bunu yazdım, hakim bunları okursa nasıl algılar diye sor. Sonra alacağın cevabı lütfen burada paylaş.

9-) Sana malı satan adamın tutar yanı yok, ama yaptıkların ile ahalinin üzerindeki olumlu etkisini şuan yerle bir ettin.

10-) Nacizane tavsiyem bir süre bu konuya yazma. 1000 TL içinde kaza yaptım / arabayı yaptırdım de geç.

Daha sakin ve aklı selim davran. Biz de geçtik o yaşlardan el freni çekip servis arabalarının önünü kesip camları yumrukladık.

Bunlar gereksiz hareketler. 5 sene sonra bunlar aklına gelince gülüp geçersin. Hayatına devam et.

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ouzs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler medya gibi yazılan cümleleri seçerek konuşmayın.. sem2.2 nick li arkadaşın ne demek istediğini anlamayacak kadar mantıksız olmadığınızı biliyorum. Siz neden bahsediyorsunuz annesine iş mi atmış bu adam. Bu söylemler nekadar ayıp şeyler. Siz Anneliğe nasıl saygı gösteriyorsanız başkalarıda gösterir. Adam tamamen saf temiz bi şekilde gidip oğlunuz böyle böyle adam dolandırıyor demiş. Madem evde yok bu kartım bana istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz demiş. Neyin peşindesiniz.. Kartvizit nedir.? Sana ulaşabilsinler diye adını soyadını telefon numaranı bilsinler diye bırakılan kart lardır. E burda yanlış olan nedir.

En önemlisi yazılan yazılardan kişinin yüz ifadesini tavrını görüyormuş gibi yorum çıkarmakta nasıl bir başarıdır.
    ''Kartımı alın, adresimde yazılı ihtiyacınız olursa arayabilirsiniz'' Cümlesini Etkileyici ses tonuyla ve hafif gülümseyerek gözleri hafif kısık bi şekilde söylemiştir kesin hımmmm.. Düşünce bu mudur..

Kimse kimseyi haklı haksız çıkarmaya çalışmasın. Durumun ne olduğu belli. adam buraya gelişmeleri detaylarıyla yazıyor. Millet aynı hataya düşmesin diye. Ama bazılarına müstahak bu dolandırıcılar..

Sapkın zihniyetli insanlaradır sözüm. Bu düşüncedekiler üzerlerine alınabilir..
    nerden biliyorsun belkide abla bu benim kartım bak senin çocuğuna ulaşamıyorum durum böyleyken böyle dedi ve çıktı
    sonrasında da geldi buraya ukalaca annesine kartımı verdim ihtiyacın olursa ara yazdı

genelde hepimiz öyle değilmiyiz? normal bir olayı abartarak anlatmazmıyız? burdaki abartı çok yanlış olmuş kimse kusura bakmasın

ayrıca mağdur gibi gösterilen kişi her fırsatta ben 1000 TL nin derdinde değilim ben 1000 TL yi unuttum ben 1000 TL yi salladım diyor sözde ama icraatta görünen hiçte öyle değil!!!
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    30sayfa yorum yazilmis 1 2tanesini okudum, sirf yorum yazmak icin yazicam

1000tl az para degil parayi millet sokaktan supurmuyo adamin canini yakarlar

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1000tl yi kucuk bir para birimi olarak gorenler icin hesap numarami gonderebilirim

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "Kartımı verdiğim ihtiyacı olur "
    Nerede yazıyor yahu ben kaçırdım orayı.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne kadar iyi niyetli arkadaşlar varmış aramızda sapık çıkarmışlar milleti

HEE BEN ANNESİNE KARTIMIDA VERDİM. OFİSİMİN ADRESİ BİLE YAZILI . BELKİ İHTİYACI OLUR

Bu cümlenin yazılış amacı çok net belli kimse kusura bakmasın ama gereksiz olmuş. Bence hiç başka manalar yüklemeye çalışma ya sildir o cümleyi oradan ya da evet sinirle söyledim de geç , bu şekilde hiç samimi olmuyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse yanlış anlamasın art niyet yoktur tabiki sizin sadece düşünceniz sadece ailesini durumdan haberdar etmektir anlıyorum da böyle durumlarda ev adresini bulduysanız öncelik babasına ya da işyerine ulaşmak olmalıydı bence , yapılan ticarette sonuna kadar haklı da olsanız evin kapısını çalıp da annesiyle konuşmak çok ayrı mevzu . Hani kendinizi karşı tarafında yerine koyun biri gelecek evin kapısına dayanıp annenize şikayet edecek falan .. Mahkeme değil en kral cezası da gelse karşı tarafa çok başka yaklaşırdım yani

pejoemre07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    forumdaki abilerim yaşıtlarım ve benden küçük olan forum üyelerinden birazdan söyliyebileceğim ve sizin yanlış anlamaya meilli olacağınız sözler için özür diliyorum baştan.İlk öncelikle Abilerim sizinde başınıza illaki ticarette böyle şeyler gelmiştir.Hukukun ve yargının biraz geç işlediği ükemizde ki bu ülkede kolay para kazanılmıyor birilerinin sizi salak gerizekalı embesil yerine koyması sonucunda yukardaki yorumlardan birinde okuduğum gibi el freni çekip araç camı yumruklamak filan denmiş yani yaşanmış bir olay neden haksızlık yüzünden konu sahibi arkadaş bence hatalı değil hatalı olmasıda şu yönde olabilir bence hiç bu konuyu açmayıp gidip adamı dövüp parasını alsaydı şimdi burda 29 sayfalık bir konu olmıyacaktı.Şuraya yorum yapanlardan 1 i bile kazıklandığı zaman ki kimse bunu kendine yediremez ki konunun odağındaki arkadaş baya bi geniş olduğu için bu kadar konuşmaya rağmen kendisini savunamıyor siz nasıl o arkadaşı savunuyorsunz ben anlamış değilim gerçekten şu yorumları okuduğum zaman sinirleniyorum.Bari siz konu sahibinin yanında olunda bu olay daha fazla büyümesin.Konu sahibini tanımam etmem.Forumda benden yaşı büyük saygı duyarım ama burda size bilgi vermek için konu açıyor başından geçenleri anlatıyor siz kalkıp adamı haksız çıkartıyosunuz.Forumda durumu olan arkadaşlar olabilir size 1.000 tl küçük gözüküyor ama bu ülkede 1.000 tl için 1 ay çalışan insanlar var bunuda unutmayın.İyi Forumlar...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler