User Tag List

Sayfa 32/33 İlkİlk ... 2230313233 SonSon
616 sonuçtan 590 ile 608 arası

Konu: Koray Karaman - 1000 TL için karakterinden vazgeçti (Dolandırıcılık hikayesi)

ayter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence doğru bir yol izlemişsiniz.Satıcının yaşı küçük olduğu için,mahkeme ile uğraşmadan aile ile olayı halledebilirim zannetmişsiniz.(Herşeyi kavga gürültü veya mahkeme yolu ile halledebileceğimizi düşüncek kadar kutuplaştık maalesef.konuşma seçeneği pek akla gelmiyor,küfürler hariç
    ama aile yabancı birini haksız bularak kendi çocuklarına güvenmeyi tercih etmiş.(çocuklarına iyilik yaptıklarını düşünüyorlar muhtemelen)
    Keşke objektif bakabilselerdi duruma,olası bir kaybedilecek mahkeme sonucunun çocuklarının siciline işleneceğini düşünebilirlerdi ozaman.
    Olay ev basma haline dönüştürülmüş fakat ben arada geçen diyalogların medeni bir şekilde olduğunu varsayıyorum.Borç için kapıya dayanmak ayrı,konudan haberi olmayan anne babaya konuyu izah etmek ayrı diye düşünüyorum.Babanın telefon numarası olmadığı için ev adresine gidilmiş numarayı oradan almışsınız.
    Ama benimde konuyu anlattığınız mesajınızdaki son cümle gözüme takıldı.Ben de art niyet sezdim orada,ve kalbimin pis olduğunu öğrenmiş oldum.keşke böyle hassas bir konuda kelimeleri daha iyi seçseydiniz

pejoemre07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bi düşünün abiler allah rızası için cebinizden paranızı alıyorlar sizi kandırarak adam sizi sürekli sallıyor yok beklemdi yok gitmedi filan diyorsunuz bu adamın bir evi var ve siz bu adamın evini biliyorsunuz adam olan doğru konuşsun hanginiz gitmez adamın kapısına da ver paramı demez kapıyı kimin açtığı yada kimle muhattab olduğu giden kişinin mesuliyetinde değil ama şunu benden daha buyuk insanlar söylerkende duymuştum ya sabır çekip devam ediceğine el frenini çekip kavgaya girişenler var bu ülkede kim kime haktan hukuktan bahsediyor.

skyhigh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya karaktersiz herif farklı ürün satıyor sattıktan sonrada işi çakallığa vuruyor adam gitmiş insan gibi böle böle demiş belki hatalarını anlarlarda parasını geri verirler diye kartvizit bırakıyor kalkmış adama çocuğun annesine yazmışsın diyosunuz ne kdar boş yapıyorsunuz ya memlekette kız kalmadı çocuğun annesine yazacak harbiden bi boş yapmayında bırakın insanlşar sorununu çözsün

Faruk_Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bızım evın kapısı böyle bır durum ıçın çalınsa, peder bey mağdur olan kışının butun mağdurıyetını fazlasıyla gıderdıkten sonra helallık alıp o ıntercoolerı bıze yollamasını ısterdı ve o ıntercooler gelır gelmez net bır şekılde benım munasıp bı yerıme sokardı, bende o saatten sonra ıntercoolerlı arabaya bınemezdım sanırım...

asıl ben bızım nesilden sonra gelecek nesili çok merak edıorm, bı 20 yıl sonra Turkıye yaşanmaz bır hal alacak, evlenip çocuk sahıbı olma duşuncelerım her geçen gun yok oluyor...
    F&F CAR CLEAN - Detailing Center

Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...

boosted_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle ortada 1000tl lik bi mağduriyet yok konuya son 3 sayfayi okuyup yorum yazan arkadaslar ortada yanlis gelen bir malzeme var ve konuyu acan arkadas bu malzemeyi satsa parasini 50 kere cikartir bu konuda bukadar uzamazdi.

Türkçe bu don lastigi gibi uzar senin ne demek istediğin değil benim ne anladığım önemlidir sen 30 sayfa boyunca efendi efendi msj yazip sonra büyük harfler ile böle imalı bi cümle kurucaksın, ve ben öle demek istemedim yanlis anladiniz diceksin madem yazdığın gayet normaldi neden yazı kaldırıldı?

Kaldiki sen bu arkadasla sayfalarca mesajlasmadin mi neden telefon numarani verme ihtiyacı duyuyorsunki zaten senin bilgilerin adamda var. Babasini aradin ordada telefon numaran cikti eeee daha baska bisiye gerek varmi.

Deplasmana gittim diyorsun ama sen maca cikmamissin isinma haraketlerini yapip klube geri dönmüssün elemani kapinin önünde bekleseydin muhtemelen dayak yiyip arti haneye tecavuzden hakkinda dava acilmis olucaktin ordan ayrilmak en mantikli haraket olmus.

Bence sen davanda sonuna kadar haklisin ama karsindaki kisinin vurdumduymaz davranislari neticesinde yaptiklarin hos olmamis öfkeyle kalkan zararla oturur , davami ediyosun ne yapiyosan ver mahkemeye onlar ugrassin.

Apocaltique - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sinirden kendi götümle dövüştüm, ne zihniyetler var be, mağdura geçmiş olsun, uzatmamakta fayda var, aynısı başıma geldi volk xxr 527 jant almıştım, sıgar değil mi bak parayi ona gore veriyorum, emanet arabayla taaa karşıya gitmişim, sigar kardeşim benim arkadaşta kullandi, sigmazsa bi aksilik olursa her saat arayabilirsin..

Janti aldim geldim 22:00'de sabaha kadar dayanamadim 23:30'da 7/24 lastikçi de taktirdim jant lastigi, araba lastige oturdu resmen, fazla değil 2 saat sonra aradim uymuyor diye, bir suru masallar hikayeler, en son haram ettim, 15-20 gun evimde yer kapladı baya bir ama 200 tl kârla satmistim, gelen aliciyi karsiladim gittik taktik, kelepce uymadi, bijon uymadi, bi guzel fiyati dustum o şekil 200 tl kâr ettim, aracina da çok yakişti, guler yuzle aracı basmaya gitti...

Yani satın cooleri bakın yolunuza..
    34TF3376 D16Y4 RED iES
    34LA6012 B16A2 Sedan RED VTi
    34YN4748 K4M HB RED Clio
    34FFU95 D16Y4 RED iES
    34RC7033 M42 RED E36 Coupe-34KV3945 M20B30 E30 Coupe

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu ilk posttan sonuna kadar okuyup takip ediyorum, konu sahibinin maduriyetine ve hakliligina sozum yok ama eve kadar gitmesi [B]bence[B] yanlis olmus, ozellikle annesine konuyu anlatma kismi,
    Merak icinde konunun nerelere kadar gidecegini ve nerde sonuclanacagini bekliyorum.

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya bak ne hale geldi. Koray Karaman dolandırıcılık yapmış adamın sesi soluğu çıkmıyor burada arta kalanlar tartışıyor
    Konuya yazmak oldukça gereksiz. Verildiyse mahkemeye gelişme olursa paylaşılır. Yoksa sabaha kadar yazsanız adam okuma bile okumuyor.
    **Anneye yapılan saygısızlık yanlış olmuş.

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sem2.2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    HEE BEN ANNESİNE KARTIMIDA VERDİM. OFİSİMİN ADRESİ BİLE YAZILI . BELKİ İHTİYACI OLUR
    Aynı şeyi günyüzüne çıkarıp durmak istemiyorum , o postun hemen altında bende ters bişe olmadığını yazdım ama gözümden kaçmış.

şu satırı okumadan millete sapık felan demeyin,

ha özür dilerim tekrar ortaya çıkarmak için değil pisçocuk o kadar anlattı anlamadınız haksızlık gördüm onun için yazdım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir lazım olur lafından neler türetmişsiniz helal olsun.
    IN BOOST WE TRUST

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi üsteki postumda alıntı yaptım bize mi yanlış geliyor yoksa okumuyor musunuz cidden forumdan bildiği sevdiğim bi abi olarak sana soruyorum

buristyle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ouzs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koray kahramanın günahı münahı kalmadı yalnız he.. adamın bütün günahlarını aldık götürdük..
    *On3r*

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı buristyle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ofiste bağırarak kahkaha attım herkes bana bakıyor

bugra_0101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı buristyle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yemin ederim sandalyeden düşüyordum

VolkanA. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu eve gitme olayını dava açmadan önce yapmanız lazımdı ve uslübu bozmadan. Kartımı verdim lihtiyacı olur cümlesi gerçek ise bu konu hakkında suçlu duruma düşmüş oluyorsunuz. Zaten dava açılmış ahakimin kararını beklemeliydiniz. Suçlu karşı tarafı görse zararınızı karşılayacaklardı. Sizi görseydi cooleri satıp bir nebze karşılayabilirdiniz. Bu uğraşlar zaten ona ders olurdu. Yaşı genç cahilliğine ve ticareti bilmediği içindi. Eve mahkeme kağıdı geldiğinde ailesi zaten öğrenecekti nasiat vereceklersede o zaman verirlerdi.

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ouzs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    koray kahramanın günahı münahı kalmadı yalnız he.. adamın bütün günahlarını aldık götürdük..
    kanka ne adamlar var yaa yeminle millet cin olmuş adam çarpma peşinde... allah ıslah etsin gerçi anne baba eğitimide ortada
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi üsteki postumda alıntı yaptım bize mi yanlış geliyor yoksa okumuyor musunuz cidden forumdan bildiği sevdiğim bi abi olarak sana soruyorum
    olm akıl var mantık var. Adam bu kadar şeye rağmen bu kadar seviyeli davranıp küfür bile etmemişken durup dururken çocuğun annesine neden o manada söylesin.
    Herşeyi doğru yapmış her yolu izlemiş neden bi anda b.k etsin bütün yaptıklarını. Olaya nereden bakmak istersen oradan görürsün. Ya da ben harbi harbi safım.
    IN BOOST WE TRUST

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tek cumle olarak neden alıntı yapıyorsunuzki , yazdığı tum postun ozeti belli konuyu başka yerlere çekmek saçma

adam dava oncesi, gene iyilik yapmış silici bozulmasın diye ailesi ile goruşmuş, kendisine ulaşılması içinde kartını vermiş belki bi anlaşma sağlanmak istenir diye

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler