User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
40 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Televİzyon ve beyaz eŞya Önerİsİ :)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbul'da olsan teknosa Zeytinburnu olivyum'daki outlet mağazasına bak derdim.teşhir veya defolu ürünleri güzel fiyatlara veriyorlar.ben kendime ve çevreme çok ürün aldım.bulaşık ve çamaşır makinası olarak lg tavsiye ederim 10 yıl motor garantisi veriyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tv LG

beyaz eşyada profilo

iztuzu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TV: F/P olarak LG, biraz daha pahalısı Samsung. TV'ye hdd falan bağlayacaksanız Sony'den uzak durun. Kore malları piyasayı ele geçirdi ama paraya kıyarım diyorsanız Panasonic VT serisi bir plazma alın diyeceğim ama adamlar piyasadan çekildiler ve plazmanın "rodaj" zamanı epey sıkıntılı oluyor.

Beyaz eşya olarak: Bosch en öne çıkan F/P ürünü, (hala geçerliyse) ilk altı ay içinde 99tl vererek garantilerini yedi yıla çıkarma imkanınız oluyor.. Vestel ve Beko önermem. Süpürge olarak Philips'in yeni modelleri başarılı.

Ses sistemi olarak: Alacağınız tv ile aynı markada ses sistemi seçerseniz kumanda derdiniz olmaz. Fiyatı yukarı çekerim diyorsanız Harman Kardon veya Denon öneririm.

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyaz eşya şans işi olsada akılımdan arçelik geçiyo,,tv de samsung ve lg ,,tv nin boyutunu salonun büyüklügne göre al bence

Kutluhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TV olarak LG veya Samsung herkes gibi bende 2011 yılında alınmış bir LG var değiştirme arifesindeyiz herhangi bir arıza vs. çıkarmadı çok şükür.
    Buzdolabı, çamaşır + bulaşık makinası, mikrodalga vb. ankastre mutfak set olarak FRANKE kullanıyoruz, yıllardır memnunuz bir problemle karşılaşmadık.

fatihdurutuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim şuan için tv olarak lg düşünüyoruz 2000-2500 tl bandında çok başarılı ürünleri var ses sistemimi de almıştım zaten oda lg beyaz eşya olarak samsung ve vestel düşünüyorum tolga abi de önermiş hoover da aklımda araştırmadayım çok başarılı ürünleri var aldığım ürünleri sizler ile paylaşırım tekrardan çok teşekkür ederim.

Birde tv seçerken dikkat etmem gerek şeyler nelerdir bir çok farklı ürün var seçim yapmak çok zor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    LG alacağınızı söylemişsiniz. Sırf bu marka adına konuşacağım: Ses sisteminizle uyumlu olacaktır, muhtemelen tek kumanda ile ikisini yönetirsiniz. Alacağınız tvde DTS özelliği olsun, muhtemelen 3D de alırsınız. LG 3D özelliği sinemalarda verilen gözlüklerle de uyumlu olduğu için markanın kendi gözlüğünü almanıza gerek yok. TV ve ses sistemini optik kabloyla bağlayacağınız için bir adet optik kablo alırsınız. TV'nizi ayaklı mı kullanacaksınız yoksa duvara mı monte edeceksiniz, ona göre duvar aparatı alırsınız. Ekstradan uydu alıcısı almayacaksanız, tvnizin uydu modülüne sahip olup olmadığına dikkat edersiniz. Kolay gelsin.

msk_bmw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben markadan ziyade alınacak yer tavsiye edebilirim, son 5-6 yıldır, bizim ev, akrabalara vs. tanıdık herkese tüm beyaz eşya tv alışverişlerini tek çarşı diye bir siteden aldım. mesela burda önerilen bir buzdolabıyla kabaca bir örnek vereyim Hepsiburada indirimli 1400 derken tekçarşıda 1280 diyor.Sitenin reklamını yapmış gibi olmayayım, alış veriş yapmaktan başka hiç bir bağlantım yok ama hiç bir sorun da yaşamadım. Alıcağınız ürüne karar verdikten sonra kesinlikle arayıp ordan kargo dahil fiyat alın.
    ///M Rulez...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı msk_bmw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben markadan ziyade alınacak yer tavsiye edebilirim, son 5-6 yıldır, bizim ev, akrabalara vs. tanıdık herkese tüm beyaz eşya tv alışverişlerini tek çarşı diye bir siteden aldım. mesela burda önerilen bir buzdolabıyla kabaca bir örnek vereyim Hepsiburada indirimli 1400 derken tekçarşıda 1280 diyor.Sitenin reklamını yapmış gibi olmayayım, alış veriş yapmaktan başka hiç bir bağlantım yok ama hiç bir sorun da yaşamadım. Alıcağınız ürüne karar verdikten sonra kesinlikle arayıp ordan kargo dahil fiyat alın.
    teşekkürler öneriniz için ürünler ile alakalı sıkıntı yaşarsam yaptırımları nasıl oluyor peki veya ürün bana ulaştığında ve sorun yaşadığımda iade veya değişim gibi hizmetleri var mı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    LG alacağınızı söylemişsiniz. Sırf bu marka adına konuşacağım: Ses sisteminizle uyumlu olacaktır, muhtemelen tek kumanda ile ikisini yönetirsiniz. Alacağınız tvde DTS özelliği olsun, muhtemelen 3D de alırsınız. LG 3D özelliği sinemalarda verilen gözlüklerle de uyumlu olduğu için markanın kendi gözlüğünü almanıza gerek yok. TV ve ses sistemini optik kabloyla bağlayacağınız için bir adet optik kablo alırsınız. TV'nizi ayaklı mı kullanacaksınız yoksa duvara mı monte edeceksiniz, ona göre duvar aparatı alırsınız. Ekstradan uydu alıcısı almayacaksanız, tvnizin uydu modülüne sahip olup olmadığına dikkat edersiniz. Kolay gelsin.
    teşekkürler verdiğiniz bilgiler için her biri benim için çok değerli

msk_bmw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatihdurutuna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkürler öneriniz için ürünler ile alakalı sıkıntı yaşarsam yaptırımları nasıl oluyor peki veya ürün bana ulaştığında ve sorun yaşadığımda iade veya değişim gibi hizmetleri var mı ?
    Ürünü kargodan aldıktan sonra kurulumu zaten teknik servis yapıp garantiyi başlatıyor.
    Anneanneme aldığımız buzdolabı 3. yılında bozuldu, garantiden değişmesi için fatura gerekiyordu, anneannem faturayı kaybetmiş, arayıp fatura istedim. Arşivden fatura çıkartıp 3 yıl sonra faxladılar. Yani kısaca ürünleri kargodan sağlam şekilde teslim aldığınız sürece bir sıkıntı yok. Site gayet ilgili.
    ///M Rulez...

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben hepsiburada dan aldığım philips marka tv de sorun yaşadım. Kargodan ekranı 5 parça olarak gelmiş. Servis geldi açtı, ürünün fotoğraflarını çekti 1 hafta sonra değişim onayı geldi. Ürünü ücretsiz olarak hb'ya kargoladım. Onlar da ilgili bedeli karta iade ettiler. Tek sıkıntı taksitle yapılan alışverişlerde iade de taksitle oluyor.

Ben garanti olsun diye biraz fazla verip hb dan aldım ama arkadaşın önerisi de gayet güzel. Firma güvenilir ise alışveriş yapılabilir.

Teknosadan aldığım buzdolabı ve bulaşık makinasını eve kadar da çıkarmışlardı. Kapıda bırakıp gitmesinler.

wiesmann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merhaba bende bu hafta sonu nişanı yapıp, beyaz eşya almaya başlayacağım.

tv' de lg AMA bazen sony' nin güzel indirimleri oluyor Japonya üretimi denk getirebilirsen dayanıklı olur.

beyaz eşyada lg beğeniyordum ama biraz araştırınca çok problemli olduğunu öğrendim. hatta kutup' un lg-samsung-bosch mağazaları cepa avm'de yanyana orada satıcı bir arkadaşla tanıştım o da beni destekledi bosch'a yönlendirdi.

ben beyaz eşyayı bosch' tan alacağım. çamaşır ve bulaşık makinesi ithal olacak. buzdolabı yerli.

sana naçizane tavsiyem bulaşık makinesinde tabanı metal olan ürünlere bak onlar koku yapmıyor.
    i'm not a monster i'm just ahead of the curve..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wiesmann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba bende bu hafta sonu nişanı yapıp, beyaz eşya almaya başlayacağım.

tv' de lg AMA bazen sony' nin güzel indirimleri oluyor Japonya üretimi denk getirebilirsen dayanıklı olur.

beyaz eşyada lg beğeniyordum ama biraz araştırınca çok problemli olduğunu öğrendim. hatta kutup' un lg-samsung-bosch mağazaları cepa avm'de yanyana orada satıcı bir arkadaşla tanıştım o da beni destekledi bosch'a yönlendirdi.

ben beyaz eşyayı bosch' tan alacağım. çamaşır ve bulaşık makinesi ithal olacak. buzdolabı yerli.

sana naçizane tavsiyem bulaşık makinesinde tabanı metal olan ürünlere bak onlar koku yapmıyor.
    Sony önermişsiniz ama: Salonumda Samsung LCD, oyun ve maç odamda Sony LED var. İlki G. Kore, ikincisi Japon malı. Evet, Sony'e Xbox ve özellikle Play Station'ı bağladığımda görüntü ve oyun performansı güzel, tıpkı Samsung LCD gibi. Eğer tvye harici hdd bağlar film, dizi vs. izlerim diyecekseniz Sony'den uzak durun. Zira klasörleme sistemi yok. Cihazın içinde 100 tane mkv dosyası varsa hepsini birden gösteriyor ki aradığını bulmam zahmetli oluyor. Salonumdaki Samsung ses sistemini bağayıp DTS destekli 3D filmi izleyelim dedik ama Sony DTS sesi vermedi. İlerleyen zamanda AVR yapılı Harman Kardon aldım da Sony'nin DTS konusundaki nazının üstesinden öyle geldim. Sony'nin uydu alıcısına kanalları tanıtmak çok zor, mp4 dosyalarında 25-30 dakikadan sonra dosyayı okumayıp hata veriyor. Tekrar başlattığınızda aynı dakika ve saniyede aynı hata oluyor. Samsung'a takıyorum mp4 dosyasını ve tıpkı mkv kalitesinde sonuna kadar okuyor-gösteriyor. Sony'de altyazı senkronlaması yok ki ufak oynamalarda müdahale edemiyorsunuz, bu ciddi bir eksiklik. Multimedia açılarından, menü kullanımından bakarsak LG ve Samsung kullanıcı dostudur.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TV için tavsiyem önce LG sonra Samsung modelleri. En önemli konu 1- Ekran boyutu en yüksek olan 2- Dahili Uydu alıcı 3- LED olmazsa olmazım.

Arka bağlantılar önemli bolca hdmi ve usb lazım. Sebebi PC, PS, Hard disk, şarj aleti, telefondan bağlantı yapabilmek
    ( Ama en en en önemli konu mutfaga 28-32 inç axen tv. Bu size salon tv sini kazandırır)

wiesmann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sony önermişsiniz ama: Salonumda Samsung LCD, oyun ve maç odamda Sony LED var. İlki G. Kore, ikincisi Japon malı. Evet, Sony'e Xbox ve özellikle Play Station'ı bağladığımda görüntü ve oyun performansı güzel, tıpkı Samsung LCD gibi. Eğer tvye harici hdd bağlar film, dizi vs. izlerim diyecekseniz Sony'den uzak durun. Zira klasörleme sistemi yok. Cihazın içinde 100 tane mkv dosyası varsa hepsini birden gösteriyor ki aradığını bulmam zahmetli oluyor. Salonumdaki Samsung ses sistemini bağayıp DTS destekli 3D filmi izleyelim dedik ama Sony DTS sesi vermedi. İlerleyen zamanda AVR yapılı Harman Kardon aldım da Sony'nin DTS konusundaki nazının üstesinden öyle geldim. Sony'nin uydu alıcısına kanalları tanıtmak çok zor, mp4 dosyalarında 25-30 dakikadan sonra dosyayı okumayıp hata veriyor. Tekrar başlattığınızda aynı dakika ve saniyede aynı hata oluyor. Samsung'a takıyorum mp4 dosyasını ve tıpkı mkv kalitesinde sonuna kadar okuyor-gösteriyor. Sony'de altyazı senkronlaması yok ki ufak oynamalarda müdahale edemiyorsunuz, bu ciddi bir eksiklik. Multimedia açılarından, menü kullanımından bakarsak LG ve Samsung kullanıcı dostudur.
    ben açıkçası senin gibi tecrübe etmedim. kağıt üzerindeki özellikler üzerinden konuştum. bilgilendirme için teşekkürler.
    i'm not a monster i'm just ahead of the curve..

mur_84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tv ve telefon LG kullanıyorum maşallahları var..
    Beyaz eşya Bosch kesinle tavsiye ederim.. Maddi durum daha iyiyse Siemens alın..
    Asıl sancı uyandığında..

sparcoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim şuan için tv olarak lg düşünüyoruz 2000-2500 tl bandında çok başarılı ürünleri var ses sistemimi de almıştım zaten oda lg beyaz eşya olarak samsung ve vestel düşünüyorum tolga abi de önermiş hoover da aklımda araştırmadayım çok başarılı ürünleri var aldığım ürünleri sizler ile paylaşırım tekrardan çok teşekkür ederim.

Birde tv seçerken dikkat etmem gerek şeyler nelerdir bir çok farklı ürün var seçim yapmak çok zor
    hocam direk model önereyim size Lg 49UF850V. 4K tv dir. bu modeli alabilirsiniz. fiyatı 2800 civarlarında.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wiesmann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben açıkçası senin gibi tecrübe etmedim. kağıt üzerindeki özellikler üzerinden konuştum. bilgilendirme için teşekkürler.
    Ben de size teşekkür ederim, bilgi alışverişi oluyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)