User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: 2. El Oto Satarken Taşıt Kredisi....

BuğraTuna34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla saatlerce bekliyorsun. Arabayı sattığına lanet ediyorsun. Ama işte bir ibnelik yok. Ben teminat mektubunu alıp bankaya sordum. O da bana satışı yap gel vereyim paranı dedi. Satıştan önce parayı alacağın bankaya uğra, teminat mektubunu göster.

Ers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiç girme bu işleri , para bi tarafa araba b tarafa

konut kredisi çıkıyor tapu işleminden önce parayı sayıyolar, arabada niye böyle acaba?

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hiiç gerek yok elin oğlu 3 - 5 kuruş faizden kar edecek diye başını ağrıtma
    Para bi yana mal bi yana
    Gitsin tüketici kredisi çeksin
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Riske ya da strese değer mi bilemiyorum !

Araba bir tarafa, para bir tarafa şeklindeki nakit alışverişleri tercih etmenizi naçizane öneririm...
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçenlerde sattım kredili bir şekilde önce bankaya sorun araca çekilmiş kredi vs var mı her banka yazı vermeyebiliyor. Sonra satışı yapıyorsunuz banka hesaba geçiyor parayı ama plaka değişecek ise sigorta ruhsat kasko herşey yeni plakaya göre olmalı. Ayrîca şahısın krediden vazgeçme hakkı var.

serkan_2120 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    satış öncesi kredini tüm işlemleri bitiyor imza vs
    sonrasında notes satışı yapılıp asbis no veya sözleşme ile birlikte geçici ruhsat resimlerini bankaya atıyorsunuz para hesabınıza geçiyor.en son ben aracımı alırken bu şekilde oldu..hatta banka işlemleri cumaya denk geldi vs derken bekledik sistem gitti derken banka teminat yazısı vermek istedi satıcıya satıcı doğal olarak kabul etmedi bende etmezdim oturduk muhabbet sohbet bekleme stress derken para hesaba geçti helalleşip yola çıktık

işlemler bitmeden de oluyor başımdam geçen olayı anlatayım size

izmirden ist. geldim araca baktık ettik kredi için ruhsatı yolladık ön onayı aldık bankadan yazı aldık bastık gittik notere satışı üstüme aldım bankaya döndük banka işlemlere başladı araya öğle mesaisi girdi dışarda bekliyoruz satıcı ile bi tel geldi bankadan aracın geçmişinde pert kaydı var kaskoyu banka yapacaktı bu durumda kasko yapamıyoruz haliyle krediyi kullanamazsınız dedi kasko aşamasında ortaya çıktı durum eee ne olacak dedik satışı aldık ya satışı iptal edeceksiniz dendi gittik adama tekrar aracın satışını yaptık eğer art niyetli olsam satışı vermezdim adamda hiçbir hak talep edemezdi noter sözleşmesinde tüm paramı aldım diye imza atmıştı çünkü

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkan_2120 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işlemler bitmeden de oluyor başımdam geçen olayı anlatayım size

izmirden ist. geldim araca baktık ettik kredi için ruhsatı yolladık ön onayı aldık bankadan yazı aldık bastık gittik notere satışı üstüme aldım bankaya döndük banka işlemlere başladı araya öğle mesaisi girdi dışarda bekliyoruz satıcı ile bi tel geldi bankadan aracın geçmişinde pert kaydı var kaskoyu banka yapacaktı bu durumda kasko yapamıyoruz haliyle krediyi kullanamazsınız dedi kasko aşamasında ortaya çıktı durum eee ne olacak dedik satışı aldık ya satışı iptal edeceksiniz dendi gittik adama tekrar aracın satışını yaptık eğer art niyetli olsam satışı vermezdim adamda hiçbir hak talep edemezdi noter sözleşmesinde tüm paramı aldım diye imza atmıştı çünkü
    Şansınız varmış...
    Her işte bir hayır var diye bunun için demişler demek ki yoksa pert aracı alacaktınız nakit paranız olsa yada bireysel kredi kullansanız
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siz öyle bi durumda başka kasko yapan bir şirketten police kestirip banka ya iletirseniz onuda kabul ediyor yalnız . Keşke öyle yapsaymissiniz

Bu arada konu altında çok saçma yorumlar var yok kredi cekmesin nakit alsın yok elin oğlu onu yapmasın bunu yapsin sizene kardeşim milletin hesabından kitabindan kendi işinize bakın
    Livestrong

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)