User Tag List

Sayfa 8/14 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
248 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Gene alkol, gene ölümlü kaza..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya ne güzel açıklamışsın ama hala arkadaşını satan polis denebiliyor.
    Hep aynı fikri savunurum geçen gazetede çıktı 2015 yılında 170 ya da 270 alkol yüzünden ölümlü kaza olmuş. Gazete veya tv de haberi yapılmayan onlarca kaza var ve onlardan çoğu çoktan serbest kaldı tanıdıkları sayesine ama kimin haberi çıktı linç etmeye başlanır.
    Sosyal medya da bolca sallıyorlar.... Ne kadar cahil olduğumuzu ve ne kadar dolduruşa gelebildiğimizi sosyal medyada endişe ile izliyorum.
    o zaman şehit eşi yalan söylüyor ve siz haklısınız . yani şehit eşi davayı çekmesinden dolayı şoka giriyor yapmazdı iyi dostlardı diyor ama siz böyle konuşulduğu için davayı çekeni eleştirenlere mahkeminizi kurup cahil edebiliyorsunuz insanları. her alkollü kazayı da takip edemiyeceğimiz gibi bunu gördüğümüz için bunun hakkında yorum yapmamız da gayet normal gibi duruyor.

sosyal medyada bolca sallarlar ama ben birinci ağızdan söylüyorum kadın şuan arkadaşı davayı çektiği için hoşnut değil ve parayla susturulduğunu biliyor. kamu davası açılacak ama en azından indirilmiş cezalar uygulanacak kamu davasında.
    YamahA Xmax 250 ABS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MDeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman şehit eşi yalan söylüyor ve siz haklısınız . yani şehit eşi davayı çekmesinden dolayı şoka giriyor yapmazdı iyi dostlardı diyor ama siz böyle konuşulduğu için davayı çekeni eleştirenlere mahkeminizi kurup cahil edebiliyorsunuz insanları. her alkollü kazayı da takip edemiyeceğimiz gibi bunu gördüğümüz için bunun hakkında yorum yapmamız da gayet normal gibi duruyor.

sosyal medyada bolca sallarlar ama ben birinci ağızdan söylüyorum kadın şuan arkadaşı davayı çektiği için hoşnut değil ve parayla susturulduğunu biliyor. kamu davası açılacak ama en azından indirilmiş cezalar uygulanacak kamu davasında.
    Bak hala anlamamışsın ve ısrar ediyorsun arkadaş açıklamış ceza davası ile tazminat davası ayrıdır. Karşı taraf dava bitmeden çıkabilecek maddi cezayı ödemeyi kabul ederse dava konusuz kalır. Ceza davası ayrı olarak devam ediyor. Ne çok indirim olacağını bittiğinde dava dosyasını okursan görebilirsin.
    Ayrıca vicdanen kabul edemediğimiz bir adalet sistemimiz mevcut, tecavüz vakalarında hamile bırakmaması veya prezervatif kullanması bile indirim sebebi olabiliyor.
    Ama sen hala parayla susturulmuş deme zaten para almak için açtığı davadan vazgeçiyor yani amaç para almak!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak hala anlamamışsın ve ısrar ediyorsun arkadaş açıklamış ceza davası ile tazminat davası ayrıdır. Karşı taraf dava bitmeden çıkabilecek maddi cezayı ödemeyi kabul ederse dava konusuz kalır. Ceza davası ayrı olarak devam ediyor. Ne çok indirim olacağını bittiğinde dava dosyasını okursan görebilirsin.
    Ayrıca vicdanen kabul edemediğimiz bir adalet sistemimiz mevcut, tecavüz vakalarında hamile bırakmaması veya prezervatif kullanması bile indirim sebebi olabiliyor.
    Ama sen hala parayla susturulmuş deme zaten para almak için açtığı davadan vazgeçiyor yani amaç para almak!
    bende diyorum ki adam bu durumu karşı taraf zengin diye para alırım rahatıma bakarım ben zaten sağ kurtuldum bari bir miktar elime para geçsin mantığında bu işi bu şekilde kabul etti.onun gütmesi gereken mevzu davasıydı parası değil. dava adamı davasından vazgeçmez para işin diğer kısmı esas kısmı arkadaş var,can var ,yoldaş var,gardaş var. ama bu adam 2 yıl aynı oto yu bile paylaştığı adamı 250bine satmış bu kadar basit . ben bunu size birinci ağızdan söylüyorum bilin mesele uydurma değil yada sosyal medyada sallama değil. MESELE DAVASINDAN VAZGEÇMESİ para yada başka birşey uğruna. davanın devam edip etmemesi umurumda bile değil.
    YamahA Xmax 250 ABS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MDeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende diyorum ki adam bu durumu karşı taraf zengin diye para alırım rahatıma bakarım ben zaten sağ kurtuldum bari bir miktar elime para geçsin mantığında bu işi bu şekilde kabul etti.onun gütmesi gereken mevzu davasıydı parası değil. dava adamı davasından vazgeçmez para işin diğer kısmı esas kısmı arkadaş var,can var ,yoldaş var,gardaş var. ama bu adam 2 yıl aynı oto yu bile paylaştığı adamı 250bine satmış bu kadar basit . ben bunu size birinci ağızdan söylüyorum bilin mesele uydurma değil yada sosyal medyada sallama değil. MESELE DAVASINDAN VAZGEÇMESİ para yada başka birşey uğruna. davanın devam edip etmemesi umurumda bile değil.
    Arkadaş harbiden okuduğundan hiç bişey anlamıosun sen yaw. Adam kamu davası dışında tazminat davası açmış ve Sinan Çetin de anlaşmak için para vermiş olay kapanmış. Vazgeçmese yıllarca sürecek bir dava ve hakim cücük kadar para verecek sonunda. Kamu davasından yırttığı anda zaten serbest kalacak tazminat davasını tutuksuz devam ettirecekti. Kamu davası kapandığı anda sanıo musunuz ki bu yaralı polisin açtığı tazminat davası yüzünden hapis yatmaya devam edecek. İki davanın alakaları yok. O şehit polisin eşine de bu yazdıklarımızı anlatın ki boş yere adamı karalamasın. Bu davanın sonucu kamu davasını etkilemez. Kamu davasına yaralı polis şahit olarak katılacak zaten. Davadan çekilebilme gibi bir lüksü yok. Hakim ona şikayetçi misin diyede sormayacak.
    IN BOOST WE TRUST

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herşeyi bir kenara bırakın, bariyere bile çarptığınızda ne oluyor bir düşünün...

1 görevli polis şehit, birisi yaralı, Alkollü sürücü, Pert olan devlet malı vs hepsi düşünülür...

Ben bu 250bin tl nin davayı etkileyeceğini sanmıyorum, kameralar önünde oldu olay. Dediğim gibi, hukukçu arkadaşlar varsa yanlışımı, düzeltir... BAna göre Çetin tazminatta mahkum olacağından fazlasını verip, daha fazla mahkeme ile uğraşmak istememiştir.

Acılı eşe Allah sabır versin... Dediğim gibi, bir polis çocuğu olarak gerçekten acısının büyüklüğünü tahmin edebiliyorum... Daha acılarıda yaşandı. Adana-Mersin arası trenin çarptığı Polis memuru şehit oldu, ailesinden o zamanın parasıyla sanırım 16bin gibi bir rakam istedi devlet kusurlu olduğu ve araba pert olduğu için... Polisler arasında toplamıştı...
    Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

[RaCeR] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
    ALLAHINI SEVEN DEFANSA GELSİN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polis kusurlu bulundu falan diye yazmış haberde ama işin aslı biraz daha farklı. Önceden %100 suçu Rüzgar Çetin'e veriyorlardı şimdi suç oranlarını değiştirmişler emniyet kemeri takmadığı için polis. Ama cezasında pekte birşey değişeceğini sanmam

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Esasında bir yerde de doğru. Polis kemer takmış olsa büyük ihtimal hafif yaralanma ile kaza atlatılmış olacaktı. Kim olursa olsun kemer takmak şart. Mesleği gereği pratiklik adına takmamış olabilir öyle bir hakları da var mıdır bilmiyorum ama kemer takmamak suçsa polis suçlu o bir gerçek. Maalesef bu ihmalini de canıyla ödedi.
    Gel gelelim bu Rüzgar Çetin i haklı çıkartmaz. Polis kemer takmadığı için hatasını canıyla ödediyse Rizgar da alkollu araç kullandığı için cezası neyse onu çekmeli.

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi kaç kadeh yüzünden bir ocak söndü bir can göçüp gitti üstelik görev başında ekmeğinin peşindeyken, ne bunun telafisi olur nede suça yönelik indirim BENCE. Verilen cezada hafifletmeye giderlerse yazıklar olsun o kararı çıkartan kurula. O yüzden pişman olmayacağın şeyleri asla yapmayacaksın bu hayatta alkollü araç kullanmak nedir abi? Yazık günah vefat edene de geride kalanlarada.
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre-Dylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi kaç kadeh yüzünden bir ocak söndü bir can göçüp gitti üstelik görev başında ekmeğinin peşindeyken, ne bunun telafisi olur nede suça yönelik indirim BENCE. Verilen cezada hafifletmeye giderlerse yazıklar olsun o kararı çıkartan kurula. O yüzden pişman olmayacağın şeyleri asla yapmayacaksın bu hayatta alkollü araç kullanmak nedir abi? Yazık günah vefat edene de geride kalanlarada.
    EDİT: Pişman olacağın olacaktı o! Afedersiniz
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haberi okuyunca eğitimli ve naif olduğu değil, yüzsüz ve utanmaz biri olduğu anlaşılıyor. Umarım bir daha güneşi göremez.

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya iste yuzsuzluk parayla degil. Bunun kardesi de gecen gun daha bar cikisi sacma sapan hareketler yaparken yakalanmadi mi direksiyon basinda ? Sizin nasil naif ve egitimli bir aile terbiyesi aldiginiz belli iste.

streetracer_nos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi bu haberi okudum. Aceba yüksek mebla para mı verdiler yoksa tehtid falan mı merak ettim. Bu ikisi dışında şikayetinden geri döndürecek bir sebep aklıma gelmiyor

meganes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tövbe yarabbim olan rahmetliye oldu,bi tane densizin yüzünden gitti adam,ailesine yazıklar olsun kim bilir kaçtane eve arabaya paraya sattılar rahmetliyi
    aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??

yasinkarahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burkaykalyon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kazayı yapanın, suçlu olanın ünlü olduğu canım ülkemde şeridinde normal hızında seyreden ölen garibanda suç aranmaya başlanmış bile.... Hey Allah'ım ya. Adaletini seveyim dünya.

''Rüzgar Çetin'in hakimlikte verdiği ifadesinde, "Orta şerit boştu. Oraya girmek için manevra yaptım. Araç kaydı. Kaza yaptım. Çok pişmanım" dediği öğrenildi.Çetin'in avukatının da yaptığı savunmada kazada hayatını kaybeden polis memurunun emniyet kemerinin takılı olmadığı, takılı olsaydı kazanın ölümle sonuçlanmayacağını ileri sürdüğü öğrenildi.''
    Bu arada Rüzgar Çetin olayında şehit olan polisin eşi şikayetini geri çekmiş.
    Okan Üniversitesi - Otomotiv Mühendisliği

07BBP58 - 131 / 35ASB56 e46 Compact

yasinkarahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yasinkarahan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada Rüzgar Çetin olayında şehit olan polisin eşi şikayetini geri çekmiş.
    edit: verilmiş haber
    Okan Üniversitesi - Otomotiv Mühendisliği

07BBP58 - 131 / 35ASB56 e46 Compact

mehmet6r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha önce de tartışılmıştı, yanılmıyorsam. Vazgeçilen dava tazminat davası yani kamu davası devam edicek. 22.5 yıl hapis cezası istemi bu şikayetlerden vazgeçme ile düşecek anlamına gelmiyor değil mi? Doğru anlamış mıyım?
    MR.EVO53

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)