Hakan abi İzmir ne oldu![]()
Hakan abi İzmir ne oldu![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
kıbrısta 4 sene yaşadım doğu akdeniz üni mezunuyum bana göre tek yaşanılıcak tek yer orası kesinlikle tavsiye ederim.
Bu vatana ne hizmet edesim var nede yaşamak istiyorum çığrından çıktı herşey. Kırgızistana gitme durumum vardı, okumak için vazgeçtik keşke gitseydim diyorum.
http://im.haberturk.com/2015/10/20/v..._1920x1080.jpg
bu ne abi ya. bu ne böyle...
ben fotoda birtek NEF'i seçebildim ahahahah![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Foto Sapphire'den çekilmiş muhtemelen. İstanbul'un taş kent olduğu bi kez daha ortaya çıkmış
O NEF'i de NEF Levent diye sattılar millete ama Gültepe'nin göbeğinde![]()
İmkan varsa iskandinav ülkeleri, gerçi onlarda her geleni almıyorlar ki haklılar. Ağır şartları ve istekleri var. İsveçte hastahanede bakıcılık yapan bir abimiz insanların birbine muazzam saygılı olduğu sıf bu yüzden bile yaşanılabilir olduğunu söylüyor. Hayat Türkiye'ye göre pahalı ama iş-işçi hakları çok ileri seviyede. Bakıcılık yapan abimizin a8'i var.Misal benzinlikte çalışan biri yaklaşık 3 bin Euro civarına tekabul eden maaş alıyormuş. O yüzden çoğu genç okumaya gerek görmüyormuş. Çalışma saatleri falan çok iyiymiş. Hayat şu yönden pahalı dedi abimiz misal sağlık olanakları ücret bakımından Türkiye'den kötü dedi. Eğitim olanakları çok iyi dedi ama çocuklarının kültür konusunda kendisinden çok farklı yetiştiğini söyledi. İyi kötü manada değil ama bir Türk-Doğu kültüründe yetişemiyor dedi kendisi. Kendisinin en çok yadırgadığı olay buydu. Mecbur olmasa bir dakika durmam dedi. Bunun gibi isveç-norveç tanıştığımız çoğu Türk dönerim diyor imkanım olsa. Aklımda olduğu için herkese kafamdaki soruları sordum.
Refah düzeyi en üst seviyelerde olan bu ülkelerde bile böyle bir kanı varsa demek ki oralarda yaşamak gerçekten kolay değil. Dediğiniz ülkeleri ele almadım bile.Benim de aklımda var okul bitince gitmek ama bu ülkeye bağlayan çok önemli sebepler var. En önemlisi aile. Artıları eksileri çok iyi hesaplamak lazım. İmkanın varsa git diyen çok olur ama gidebilen çok az
MR.EVO53
Parayı bulduğum an Barselonaya yerleşicem eşimle kararım
bu sene gittik aşık oldum denizde mis gibi
insanlar kalite
madrid ise istanbuldan beter allah oranın belasını vermiş
bende diyorum barselona neden özerklik istiyor.her iki bölgeye gidince anladım
biri bağcılar birisi bebek mübarek![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Eşimin amcası Norveç'te yaşıyor, kafasına silah dayasan dönüp buraya yerleşmez. Artıları eksileri illaki var ama en basitinden biz hırsız nedir bilmeyiz dedi. Eşi vefat etti, herşeyi devlet karşıladı, adam cebinden 1 kuruş cenaze masrafı bile ödemedi. Cenaze masraflarını geçtim, bu gidişle bizi bu beton manyaklığı yüzünden ya yakarlar ya da başkasının mezarının üstüne dikine gömerler.
Şimdi Suriyeli multecileri Avrupa ülkeleri veya Kanada gorusme yaparak, eleyerek vatandaşlik veriyor. Turk vatandasligini birakip, Suriye vatandasligina gecip bu ulkelerden vatandaslik talep etmek lazim. En kotu almazlar, biz de Suriye vatandasligina gectigimizde kaliriz ki, adamlarin benim ulkemde, benim devletim bana tandigindan daha guzel imkanlar taniyor. O da yeter![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)