Sen genç cengaver cesurb delikanlısın .. en fazla benim bir kaç yılımı erkene alırsın.. Ama bana Yavşak ve Vatan haini diyemezssin..
Sen genç cengaver cesurb delikanlısın .. en fazla benim bir kaç yılımı erkene alırsın.. Ama bana Yavşak ve Vatan haini diyemezssin..
karışmamak karakterime ters yazmayım diye uğraştım da dayanamadım
mahalle yanarken birileri saçını tararmış o kadar insan ölmüş o kadar yorum yazıldı çizildi direk şahsınıza bile olmayan şeye mi öfkelendiniz ?
cevabı bekleyen bence biziz madem soru cevap oynuyoruz. Soru çok açık ?
Bu dediklerini yüzüme söylemeni istiyorum ben İstanbuldayım Kozyatagı Carreforsa da bulaşalım derim..
Başbakan Ahmet Davutoğlu "Şu anda failler konusu tümüyle aydınlanmış bulunmaktadır. Kesin bir şekilde bu saldırıyı Türkiye içindeki bölücü terör örgütü mensuplarıyla ve Suriye'den sızan YPG mensubu bir kişinin birlikte gerçekleştirdiği ortaya çıkmış bulunmaktadır"
suriyeden sizan mi?vay anasini..
K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350
Erkek olan kadın gibi arkadan konuşmaz..
Dediğim gibi benim sonumu en fazla bir kaç yıl erkene alırsın..
veya bu bir kaç yılı içerde geçiririm ..
fakat bana yavşak ve vatan haini diyemezzsin
Amca acil şifalar dilerim ,ama size direk söylenen birşey yok bence konuyu başka yere cekmeyelim.
Elleme Sekelesin...
konuyu saptirmayin ozelden cozun sorunlarinizi..
K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350
Kim banladıysa eline sağlık...
Benim babamda asker , görevi dolayısıyla tüm güneydoğuyu görmüş bulundum ve gitmeyen varsa inananın mükemmel yerler , şırnaga girdiğimde ki ilk manzara kurşunla taranmış evlerdi , durmadan kalkan helikopterlerdı tank atışlarıydı.
Hep derdım terör olmasa belki dünya nın turizm cenneti olurdu diye.
Elleme Sekelesin...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)