Peki arkadaslar e39 kasa alırken aracın km'si fazla olsa fakat motoru iyi olsa alınır mı yani motorun performansınımı dikkate alalım ve km'yi ikinci plana mı atalım ?
Printable View
Peki arkadaslar e39 kasa alırken aracın km'si fazla olsa fakat motoru iyi olsa alınır mı yani motorun performansınımı dikkate alalım ve km'yi ikinci plana mı atalım ?
ben 290 binde almıştım. taş gibiydi. hem motoru hem şanzımanı. şu anki sahibi 310-320 bin lerde zannedersem hala saat gibi.
bakım kayıtlarını ısteyerek tabiki. artık sanayide bile adamlar kağıt düzenleyip veriyor. ben herzamna saklarım araç alırkende ilk önce bakımı sorarım.
çoğu kişi bakımları sormadığından sahte kayıt olduğunu zannetmiyorum. eğer düzgün bir yer ise ararsınız bilgisayara işlemişseler bakımı oradanda çıkar. tabi siz yinede baktıracaksınız ama periyodik bakımın yapılıp yapılmadığı konusunda fikir edinirsiniz.
Arkadaşlar bu 1997-2000 arası 5.20 lerin motoru m52 olarak mi geçiyor bilgisi olan varmı?
Evet m52 tek vanos
Avrupada 96'dan 98 in ilk 6 ayına kadar tek vanos, 98 2. yarısından 2000 in 6. ayına kadar çift vanos m52. 2000 in 2. 6 ayından itibaren makyajla birlikte M54.
Türkiyede 96-98 tek vanos.
99 da tek vanos olanda var çift vanos olanda.
2000-2002 m52 m52 çift vanos.
2003 modeller m54.
Borusan satış stratejisi gereği 2001 ve 2002 leride 2.0 m52 çift vanos olarak getirmiş.
M54'ler 2.2 olduğu için bir üst ötv dilimine giriyor.
BEYLER birde bu e39 larda ne sanzıman var ? Yarı otomatik ler iyi mi sarsıntı oluyor mu vites geçişlerinde falan ?
Ben projelik e34 arayışındayım,
Kaportadan ziyade motoru sağlıklı araç arıyorum ama samanlıkta iğne aramak gibi.
M50b25 manuel e34ü turbolamayı düşünüyorum, çevrenizde bildiğiniz satılık araçlar var mı sahibindendeki araçlar dışında