benzer konu varken yenisini açmayayım dedim;
Loading site please wait...
linkteki araç için ne düşünüyorsunuz ? yüksek km eksisi ama ilk sahibi ve tüpsüz olması artı bence. sorun potansiyeli nedir, nelerine baktırmak lazım ?
Printable View
benzer konu varken yenisini açmayayım dedim;
linkteki araç için ne düşünüyorsunuz ? yüksek km eksisi ama ilk sahibi ve tüpsüz olması artı bence. sorun potansiyeli nedir, nelerine baktırmak lazım ?
Aylardır e39 bakıyorum. Öncelikli beklentim konfor. Aracın içi benim için çok önemli.. Fakat ciddi anlamda temizini bulmak zor özellikle izmir de. Biraz düzgün diye belirttikleri araçların fiyatları uçuk.
Yıllardır honda kullandığım için sorunsuzluğa alıştım. E39 beni üzer mi acaba? Ayrıca arabayı çok hassas kullanan birisiyim. Yanlama, kesiciye girme, aşırı hız yapma, modifiye tutkusu yok. En azından bizim ülkemizde yapılan bir çok apaçi modifiye merakı yok. Yapılacaksa orjinal parça ve kaliteli markalar kullanılmalı.
Önceki aracıma 3 bin liradan fazla para verip o.z racing jant almıştım mesela. Ya profesyonelce modifiye ya da hiç.
Orjinal hali de hoşuma gidiyor e39'un m paket denk gelirse de süper olur. Km konusunda hiç takıntım yok çünkü yatan araba masraf çıkarır diye biliyorum yol yapan araç eğer bakımlı ve hor kullanılmadıysa sorun olmaz sanırım.
Ah şöyle yaşlı bi amcadan, ilk sahibinden bi e39 alabilsem yıllarca binsem. İçi bej olsa :)
Şuan kullandığım araç 2001 honda civic vtec 2 es denilen makyajsız model. Satıp e39 alsam üzerine ne kadar koymam gerekir acaba. Performans çok önemli değil 5.20 yeterli.
Extrem 35 mi ne bir de m Prof falan hepsini takip ediyorum ama ben kendim arayıp bulma taraftarıyım. Bu satıcılar şehir dışından araç getirip izmir de far, stop, tampon, boya Vs yapıp gösteriş elde ettikten sonra satıyorlar araçları. Sonuçta onlar da bizim gibi arayıp bulup alıyor. Bakalım hayırlısı honda'dan çok memnunum fakat araç orjinal stok halinde şuan çok konforsuz :) japon hastalığı yol sesi içeride.
bizde bir arkadaşımız için max 28-29 bine kadar e39 bakıyoruz uzun süre binilceği için zamanla halledilcek şeyleri olabilir varsa etrafınızda tavsiye etçek araç tavsiyelere açığız değişen durumuna göre tolere edilebilir mümkün oldukça fazla ellenmemiş(çakma m tamponlar,karpuz jantlar,salak saçma elektronik müdaheleler) araç bakıyoruz teşekkürler
2-3 bin yukarı esnerseniz şu araç düzgün;
Erhan ın araç mükemmel,bindim kullandım alan pişman olmaz
İlandaki araç 1 ay önce ilandaydı akşam girdi sabah aradım araç satıldı dendi , 39000 tl fiyatı vardı kaça satıldı kim bilir..... İşi gücü bırakıp temiz bmw peşine düşücem sitede , nasıl bir fiyat artışıdır
bendede vardı geçen hafta hatun binemiyor büyük diye sattım takip edip ilgilenenler bilir arzum dizayn birtanın eski e39 u idi.
2001 makyajlı 520 çift vanos 180k da tek parça lokal boyalı değişensiz kayıtsız ve tam hafızalı ayna koltuk vs gibi ac sht jantlı coiloverlı aracı ankaraya 42 ye verdim renkte gridi güzel e39 herzaman para ancak belli bir hitap ettiği toluluk ve binicisi var bu araçların o yüzden araba ne kadar dolu ve güzelse o kadar iyi :)
Soğutma sistemiyle ilgili herşeye baktırın, direksiyon pompasına baktırın, kısaca 4/4 lük herşeyine baktırın. 2. el E39'un bakımları aksatıldıysa değişmesi gereken parçaların maliyeti baya yüksek olabilir( en basiti krank eksantrik oksijen sensörlerin ömrü 150 bin km, bu km'ye kadar 2 kez değişmesi gerekiyordu, değişti mi sormak lazım) Disa valfi kontrol edilsin mutlaka. Katalitik konvertör ne alemde onada bakın. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Birde bu km'deki e39'a uzun yıllar binecekseniz yaklaşın, bizim millet km'si orijinal arabayı sevmez, bundan daha yorgun araçların km'si yarıya çekilip daha yüksek fiyata satılırsa alırlar ancak. Tabi bu aracında fiyatını uygun bulmadığımı belirteyim, benim gözümde binici için hakkı max. 35 dir, çünkü alıp biraz kullandıktan sonra km 400 bine dayanacak, satmak isterseniz yukarıda söylediğim sebepten dolayı paraya çok zor döner. Bir nevi evleneceğim diye düşünün, ben olsam alır mıydım? 35 civarlarına bir daha satmamak üzere alıyorsam alırdım.
Bende de var bitane e39 520. 98 model 5 parca yarm boya var. Orjinal alıp m yaptım 2 senedir biniyorum. Siyah ici gri. Pmden veriyim bilgileri arayan varsa.dosta gider
teşekkür ederim.
konuştum ilan sahibiyle araç patron aracıymış hep serviste bakımı yapılmış, kaskosuz hiç binilmemiş, toplamda 11 adet hasar kaydı var ama büyük değil. hasarlar da hep serviste onarılmış.
yarın baktıracam araca, 37 ye falan bırakırsa almayı düşünüyorum açıkçası.
başım ağrımadan 2 sene binsem yeter.