Bu saatte kalkınca gec kalmıs oluyorum dogal olarak..![]()
he bu arada benım araba tam gaz yapmıyodu-baskı kaçırıyodu-turbo hortumu çıkmıştı-benzin kalitesizdi-arkada set vardı-lastik kabaktı diş bile yoktu:
yani çok zor şartlar altında yarıştım![]()
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
güzel bi gün oldu gerçektende,,,bende geç kalkmanın sonucunda kıl payıda olsa karçıdım karting isonrasında önce yıllardır göremediğimiz drag sahneleri oldu
ordan otobanda rollingle devam ettik ,,,ve en güzeli burger da yemekle beraber gelen güzel hoş muhabetimizle bitirdik,,,bi kısım birazda çay sohbetine devam ettik onuda ekleyim
,,,,,gelen herkese teşekkürler.............
videoları yavas yavas yukluyoruz.
kayıp yok vıdeolarda hepsı emın ellerde
valla drag yapmayı ozlemişim![]()
Sonbaharaın son demleriGelenler iyi eylendi gelemeyenler bidahaki bahara
Kartingde son sırada başlayıp 16 kişi içinden 7.oldum![]()
Sıralama şu şekildeydi herhalde
1.erh an(ben kötü ata oynamam)
2.iynn ibo
3.EvrenCanRs
4.Ömer Rs
5.)devil06 Serdar
6.) immobilizer Okan
7.) Şefben
8-16) ve diğerleri
Karting sonrası drag'da zevkliydi Vtc vitese atsaydı güzel bir Typer Drag olacaktı
diğer yorum,resim,video vs. bir saate kadar ibo'nun maharetli elleriyle Videolarda![]()
güzel bir gündü gelen arkadaşlara tşk ederim ama kartingdeki araba yağ yakmasaydı daha iyi olacaktı kendimi belediyenin sinek ilaçlama arabası gibi hissettim
ProTech
Erhan cidden kasklı sapık diye yakalanacaktı ordan dışarı çıksa... Ama sapık gibi kullanıyor şu karting arbasını,sıralamadan belli...
Gün çok güzeldi havada tam roll ve kartinge müsaitti... güzel denemeler oldu..
Drag görmeyide bayaa özlemiştik..
ben sonuncu oldum biri beni pist dışına ittiği için...
rolling vs. guzeldi, mavi corsa gsi guzel yuruyodu..iki type r da yakın gidiodu, fan ondeydi. hgtnin sesini de anlatmaya gerek yok. ibo her nekdr chakakl bi insan olsa da arabasının hakkını yememek alzım, motordan sonra 10 numara olmuş renault gücünü gösterdi herkese orda..
bn de hafta içi ayarımı yaptırıp type r larla denemek istiyorum artık..
güzel bi gokart yarışı oldu..arkadaşmın arabasında çıkan sorun nedeniyle aranızdan erken ayrılmak zorunda kaldık.en azından sizlerle tanışmış olduk.eminim güzel vakit geçirdiniz sonrasında
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)