User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
124 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Polisin yetkisi nedir ?

korkmazz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle katılıyorum sana abi ama bizim insanımıza göre herşey çok basit nasıl olsa adamlar maaş alıyor değil mi kelle koltukta geziyorlar kimin umrundaki millet olarak oturduğu yerden vatanı milleti kurtarmayı çok seviyoruz.belki o an öyle olması gerekti belki acil bi durum vardı biraz anlayış ya.. ne bu milletin askere polise düşmanlığı gerçekten anlam veremiyorum.. 24 yaşındayım bu yaşıma kadar bir kez olsun polis çevirmedi gbt ye bile girmedim birazda sorunu kendimizde arıyalım empati yapalım belki o anki tavırların şüphe çekti ne yani olamazmı ama olamaz ya niye olsunki adamlar nasıl olsa bizim vergimiz ile maaş alıyor değilmi.... değiştirin bu kafaları ya gerçekten bu tarz konuşan insanlara söylenecek pek sözüm yok...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biri cikip diyoki altindaki arabayi kiskaniyr biride das.klami besliniyor bunlar insanmisiniz siz ya gercekten yoksa beyninzle bi yeriniz yer mi deistirdi ulan sarhosun biri cikar gorev yapan trafikciyi sehit eder oburu diyarbakir cinar da sirf polis die lojmani roketler babasini ve 3 yasindaki kizini sehit eder su forumdakilerin soylemlerine bakin garip elinizi vicdaninza koyun biraz tabi vicdaniniz varsa ama nerde hepsi agir abi hepsinin dokunulmazligi var tinerci gorseniz 3 mahalle ileriden dolasirsiniz lafa gelince mas.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maskman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biri cikip diyoki altindaki arabayi kiskaniyr biride das.klami besliniyor bunlar insanmisiniz siz ya gercekten yoksa beyninzle bi yeriniz yer mi deistirdi ulan sarhosun biri cikar gorev yapan trafikciyi sehit eder oburu diyarbakir cinar da sirf polis die lojmani roketler babasini ve 3 yasindaki kizini sehit eder su forumdakilerin soylemlerine bakin garip elinizi vicdaninza koyun biraz tabi vicdaniniz varsa ama nerde hepsi agir abi hepsinin dokunulmazligi var tinerci gorseniz 3 mahalle ileriden dolasirsiniz lafa gelince mas.
    Arkadasım bizde onu diyoruz. Yol tinerci hırsız suçlu adamla dolu. Dün Can Dündar canlıyayonda söyledi. İçerde güvende hissettik. Hırsızları hapisi almıyorlar.

Benim tuttuğum taraf polis düşmanlığı değil. Meslek olarak polisliğide çok severim. Ama o üniformayla artistiklik yapana lafımız. Bu arkadasa da. Pardon beyfendi. İhbar vardı dense işler böyle olmazdı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Madem iceri guvenliydi neden bi tarafini yirtti cikmak icin karisini amerikaya gonderdi geldikten sonra disari cikti o ayri konu can dundar dediin benim gozumde vatan haini pkk hdp yaltakcisi bi adam

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nasıl polis olunur ?

Nasıl Hakim-Savcı olunur ?

Nasıl Kaymakam olunur ?

Nasıl Vali olunur ?

Nasıl İçişleri bakanlığında müdür-müfettiş-müsteşar olunur ?

Bu soruların cevaplarını kağıt üzeri cevaplar değil gerçekten nasıl olduğunu araştırın bu ülkenin sorununu görün Bu mesele hükümet meselesi değil zihniyet meselesi.
    DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana göre siz yanılıyorsunuz, size göre ben... Su götürmez bir gerçek var ki polislerin 'normal' vatandaşa karşı takındığı tavrın yanlışlığı!
    Hiç bir vatandaş suçluluğu kanıtlanana kadar suçlu değildir. Gelir düzgün şekilde arama yapıcaz şüpheli tanımına uyuyorsunuz desin donuma kadar arasın ki başıma gelmeyen şey değil. Vatandaş mukavemet gösterirse o zaman söz konusu olaydaki gibi davransın. Ama açıklama yapmadan sırf durduğum yer torbacıların bölgesi falan diye bana keyfi davranamaz! haa istediği gibi davranabilme özgürlüğüne sahip tabi hatta silah çekip öyle de arama yapabilir ama sonrasında ben o memuru şikayet ettiğim zaman yaptığının yanlış olduğunu anlayacağı bir ders ya da ceza almayı göze almış olacak. Ama bizim Yeni Türkiyemizde adam öldüren polis bile soruşturma geçirmediği için hepsi kafasına göre asıp kesiyor.
    Ayrıca doğuda yaşananlar yüzünden buradaki usulsüz davranışları meşrulaştırılamaz. Orası o hal bölgesi burası normal bölge. oraların nasıl bu hale geldiği, nasıl şehir içinde savaşacak hale geldiklerini bilmeyenler açılım sürecinin günlerindeki konvoyların karşılanmasını hatırlasınlar.
    Unutmayın bu ülkede tecavüzcü katil ya da hırsız olursan kıymetli adamsın, normal sakin efendiysen hep ezilirsin...

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Madem iceri guvenliydi neden bi tarafini yirtti cikmak icin karisini amerikaya gonderdi geldikten sonra disari cikti o ayri konu can dundar dediin benim gozumde vatan haini pkk hdp yaltakcisi bi adam
    Paralelci yaftasını unutmuşsun.
    İşine gelmeyen herkes pkk'lı bilmem ne nasılsa, değil mi. Tek bildiğiniz, görüşlerinizi kabul etmeyenleri yaftalamak.

Daha fazla tartışmayacağım seninle. İnşallah bir gün başlığı açan arkadaşın durumuna düşmezsin. O zaman hakkını savunacak kimse olmayacak çünkü.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inan benimde tartisacak halim yok yanlizYazdigi yazilarda hdp destekcisi oldugunu anlamamak icin kor cahil olmak gerek mesela "kandilde yere izmarit atilmiyor" fransada patlayan bombanin yerine gidip mum yakip cumhuriyet gazetesinde yayinlamak ayni patlama ankarada olunca katliam ulkesi manseti atmak gibi ahmet hakan da o yoldaydi hatasini anladi dondu o yanlistan son yazdigi yazilarina bakabilirsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yada yasanan en son olayda surda hdp li biri ozel harekatcinin silahini almaya calisip alamiyor sonra ozel harkatcilar yakaliyor can beyin manseti pkk destekcisi haber ajansi ile ayni" Polis gencin basina silah dayiyarak goz altina aldi" burdan ne cikiyor acaba cok merak ettim birakin su at gozluklerinizi

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hepsi agir abi hepsinin dokunulmazligi var tinerci gorseniz 3 mahalle ileriden dolasirsiniz lafa gelince mas.
    Pardon polat alemdar abi
    .

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Forumda ne cok polis varmis haberimiz yokmus yazanlarin %90 polisin isini polisten daha cok biliyor, supheliye nasil yaklasilir nasil hitap edilir nasil aranir falan baya iyisiniz madem bu kadar iyisiniz kanunda kuralda warexlerin kumandalarini kirin atin, rolle cikarken plakalara bant cekmeyin, di mi birde bu acidan bakin polis durdurdugunda abiiiiii abiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yazma demeyin o da bir kanunsuzluk degil mi gencler ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Runo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pardon polat alemdar abi
    Ah be kardesim bende senle kumda oynamak isterdim toz pembe hayallerim olabilirdi babamin parasiyla

zcy04 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eskiden bu tarz konuları okuduğumda bozulurdum, keyfim kaçardi sinirlenirdim allaha şükür artık gülüp geçiyorum

Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın iyi geceler
    Dağlar "demirdendir" dediler. TÜRK' ün yüreği çeliktendi! Öğrettik.

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ah be kardesim bende senle kumda oynamak isterdim toz pembe hayallerim olabilirdi babamin parasiyla
    Mask kardes beraberde oynarız bahsettiğin kumda. Başımın üstünde yerin var beklerim. Hayallerini süsleyen baba parası modellerden olamadım ama olsun
    .

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün Sakaryada başımıza geldi,pek tekin olmayan bir alandan aşağıya iniyoruz,çevirme var..Polis durdurdu,rutin üst baş araması..Sulah varmı diye sordu,olmadığını belirttik..Geldiğimiz yönde silah atıldığını belirtti..Dönerken kavgayı duyduk ama silahı duymadığımızı belirttik,ilerde sıkıntı var gidin bakın diyoruz umurlarında değil.

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar dün akşam kartal yemek center dan Yakacık a gisecektim. Az ileride sanayinin orada arkama transporter yanasti yol vermedim bastım uzadım. Yakacık girişin oradaki total in oradan beni sollamaya çalıştı polis arabasi ile kafa kafaya giriyordu. Üstüme kırdı kendimi sağa attım, sağım boştu olmasa bir arabaya girmiştim sonra ileride bunu yakaladım. Çektim el frenini indim araçtan baktım 50 küsür yaşında iki tip ikiside sarhoş vurmadim. Dedim polisi arayayim yesin cezayı aradım 155 i 10 dk bekledim gelen giden yok karakol 500 m ileride. Yolu kapamistim sağa çektim yolu açınca bu adamlar kaçtı ben bir 10 dk daha bekledim ne gelen var ne giden tekrar aramadilar bile. Yani emniyet boş işler peşinde koşmasın gerçek suç un peşinde koşsun.

halilkarakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    devletin hiçbir memuruyla işin olmayacak. rezil olursun zamanın boşuna gider kanser olursun. çünkü onlar senin işini canı isterse yapar canı istemezse yapmaz. lanet olsun bütün devlet memurlarına amin sübhaneke
    SENSİN.

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RSX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forumda ne cok polis varmis haberimiz yokmus yazanlarin %90 polisin isini polisten daha cok biliyor, supheliye nasil yaklasilir nasil hitap edilir nasil aranir falan baya iyisiniz madem bu kadar iyisiniz kanunda kuralda warexlerin kumandalarini kirin atin, rolle cikarken plakalara bant cekmeyin, di mi birde bu acidan bakin polis durdurdugunda abiiiiii abiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yazma demeyin o da bir kanunsuzluk degil mi gencler ?
    Meslek polislik galiba çok hassassınız atılan postlar hakkında. İsminizi bilmediğimden isimsiz olarak hitap ediyorum kusura bakmayın.
    Sizin söyledikleriniz (plakaya bant çekiyorsunuz, kumandalı varexleri atın, abii nolur yazma) diğerlerinin de bütün polisler aynı, hepsi kötü demesi gibi bir şey. Kısacası bunun adı önyargı, yada yargısız infaz. Çok hızlı, gırtlak dolu arabalarım olmadı ama hiç warex kullanmadım, plakaya bant çekmedim yalvarmadım, uzatmadım yedim cezamı gittim gerekeni yaptım. Abi nolur yazma deseydim de bir şekilde çoğundan paçayı sıyırırdım... Biz nasıl tüm polisleri aynı kefeye koymuyorsak siz de bunu yapmamalısınız.

Ayrıca şüpheliye nasıl yaklaşılır, nasıl hitap edilir, nasıl aranır gibi soruların cevabını bilmek için polis olmaya gerek yok internetten açıp bakabilir herkes. İlgili kanun, mevzuat vs ne diyorsa okunur sivil vatandaş hakkını bilir, bilmiyorsa da sorar tıpkı burada olduğu gibi...

Eğer polisseniz sizin üzerinize düşen burada ona buna ters cevaplar vermek yada önyargıyla yaklaşmak değil doğru şekilde şüpheliye nasıl davranılır, nasıl aranır, nasıl yaklaşılır bunu anlatmaktır. Eğer polis değilseniz de bunun cevabını alabileceği yere yönlendirmek olur.
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yilmazcatalbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Meslek polislik galiba çok hassassınız atılan postlar hakkında. İsminizi bilmediğimden isimsiz olarak hitap ediyorum kusura bakmayın.
    Sizin söyledikleriniz (plakaya bant çekiyorsunuz, kumandalı varexleri atın, abii nolur yazma) diğerlerinin de bütün polisler aynı, hepsi kötü demesi gibi bir şey. Kısacası bunun adı önyargı, yada yargısız infaz. Çok hızlı, gırtlak dolu arabalarım olmadı ama hiç warex kullanmadım, plakaya bant çekmedim yalvarmadım, uzatmadım yedim cezamı gittim gerekeni yaptım. Abi nolur yazma deseydim de bir şekilde çoğundan paçayı sıyırırdım... Biz nasıl tüm polisleri aynı kefeye koymuyorsak siz de bunu yapmamalısınız.

Ayrıca şüpheliye nasıl yaklaşılır, nasıl hitap edilir, nasıl aranır gibi soruların cevabını bilmek için polis olmaya gerek yok internetten açıp bakabilir herkes. İlgili kanun, mevzuat vs ne diyorsa okunur sivil vatandaş hakkını bilir, bilmiyorsa da sorar tıpkı burada olduğu gibi...

Eğer polisseniz sizin üzerinize düşen burada ona buna ters cevaplar vermek yada önyargıyla yaklaşmak değil doğru şekilde şüpheliye nasıl davranılır, nasıl aranır, nasıl yaklaşılır bunu anlatmaktır. Eğer polis değilseniz de bunun cevabını alabileceği yere yönlendirmek olur.
    Empati yapabilmeleri açısından bütün polisleri aynı kefeye koyan insanlara hitaben yaptığınız alıntılı mesajı yazdım. Polislik sadece kanunlardan ibaret olsaydı ne faili meçhul cinayetler aydınlanırdı, ne güven timleri olurdu (simitcisi çiçekcisi vb.) ne de mekanlardan okul önlerinden hapcıları eroincileri alabilirdiniz. O yüzden herşey dışardan bakıldığı gibi bazen sadece yazılarla maddelerle olmuyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)