Merhabalar herkese;
Geçen yıl Cumhuriyet Üniversitesi"nde bilgisayar programcılığı öğrencisiydim, okula sadece bir dönem gidebildim ve okulu ufak bikaç sorundan dolayı kendi rızamla bıraktım.
Şuan tekrardan programlama dili öğrenmeye devam etmek istiyorum, ki severek yaptığım bir iş.
Üniversiteye sadece 1 dönem gidebildiğim için pek bişey öğrenebildiğim söylenemez.
Sıfırdan tekrar başlamayı düşünüyorum ama aklıma takılan tek nokta yaşım itibarıyla geçmi kaldım sorusu.
20 yaşındayım, bu işe aslen küçüklükten başlanılması gerektiğinin farkındayım ama bilemiyorum.
Eğer başlarsam bu işi bir meslek olarak değilde zevk olarak yapmayı düşünüyorum, tabi ilerde kendimi geliştirebilirsem doğal olarak meslek haline getirmeyi planlıyorum.
Önümde 6-12 ay gibi bir boş sürem var, bu sürede kendime sağlam bir "altyapı" oluşturabilirmiyim.
Eğer başlarsam 6-12 ay sonra çalıştığım işe ek olarak evde devam edeceğim, yani 2. bir iş olarak yapacağım
Bu zamana kadar birçok konuda önemli kararlarımı vermemde forumun çok emeği geçti, hepinize tekrardan teşekkür ediyorum.
İngilizcem var fakat normal seviyede.
Yaşım sıfırdan başlamak için geçmi yoksa tekrardan programlama dili öğrenmeye başlamalımıyım?
Biraz ağır bir dil kullanmışım kusura bakmayın![]()