User Tag List

11 sonuçtan 1 ile 11 arası

Konu: Mini cooper a lpg hk

suk3b3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Mini cooper a lpg hk

Arkadaslar yakın zamanda operasyon bölgesinden dönüyorum. Biraz para biriktirdim ve eşime söz verdiğim mini cooperi hediye edeceğim. 2005--6-7-8 model olan 1.4 yada 1.6 cooperlar arasında ne fark vardir.OTOMATIK olacak. 1.4 lerde one diye bi model de var. Tutulan yada boyalı olması önemli degil. Mümkünse kırmızı. Tavsiyeleriniz nelerdir.
    Mininin erbabindan kısa bi açıklama alabilir miyim. Neresine bakalm alırken
    En önemlisi 2008 mini ye lpg uyumumda problem oluyor mu.
    Ayrıca eşim ortalama 50km kullanacak günlük
    SWAT

emrah-58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.6 motor 2007 cooper'de triger zincir sente atlama sorunu yaşıyordum , lpg 'de km başına 18 kuruş yakıyordu , istanbul ankarayı 60 tl gazla gelmiştim
    BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emrah-58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.6 motor 2007 cooper'de triger zincir sente atlama sorunu yaşıyordum , lpg 'de km başına 18 kuruş yakıyordu , istanbul ankarayı 60 tl gazla gelmiştim
    Iyi bi ayarla bişeyi kalmaz sentenin de kaca sattin ne diyosun alınır mı üzer mi
    SWAT

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle İnşallah sağsalim dönersin.

İlla Mini diye bir şart yoksa Fiat 500 değerlendirilebilir. İlla mini olacaksa R53 yerine R56 almak daha mantıklı. Günlük kullanıma daha uygun ve daha sorunsuz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2jz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

İlla Mini diye bir şart yoksa Fiat 500 değerlendirilebilir. İlla mini olacaksa R53 yerine R56 almak daha mantıklı. Günlük kullanıma daha uygun ve daha sorunsuz.
    R53 teki sorunlar neler? alıp 3-5 harcayıp sorunsuz yapılabilecek şeyler mi yoksa sanayiye abone edecek şeyler mi?

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.4 veya 1.6 çok farketmez. One'larda donanımlar zayıf olur genelde, yoksa genel performans veya eşinizin beklentilerini etkileyecek hiçbir fark yok. Temizini mantıklı fiyata bulduğunuz zaman model veya motoruna çok takılmayın derim.

2006'ya kadar olan Cooper ve Onelar R50 kasa koduyla geçer, Cooper Sler R53. R56 serisinde clubman, coupe veya roadster olmadıkça fark yok.

2007 Cooper Sler R56'nın ilk çıkan yılıydı, Peugeot'nun THP dediği motorlarda da olduğu gibi bir sente problemi vardı, düz Cooper'da yoktor diye tahmin ediyorum ama bir bilgim yok o konuda. Yine de 2007'dense 2006 R50 veya 2008 R56 One&Cooper seçerdim ben.

LPG uyumunda bir sorun duymadım hiç, hepsine vurun kırbacı gitsin.

Genel olarak her araca özgü şeylerini inceleyin; gözünüzün tuttuğu, almayı planladığınız aracı özel bir Mini servisine ekspertize sokun onlar detay kontrollerini yapıp size alın veya almayın derler. AYN veya Mini Auto'ya gidebilirsiniz Maslak'ta.

Faruk'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    r53 ve r56 kasa kodlu Mini ye sahip oldum daha önce. Tercihiniz i r56 dan yana kullanmanızı tavsiye ederim. Genel itibariyle de hiç bir masraftan kaçınmayın. Temiz olsun fiyatı daha fazla olsun.
    Söylendiği gibi One modeli 1.4 olmasının yanı sıra 1.6 ile yakıtta ciddi bi fark yok, sadece donanım olarak eksiklikler var. Lpg konusunda bi fikrim yok.
    Alırken Ayn ya da MinAuto ya gidebilirsiniz. Gerçek manada size yardımcı olacaklarını düşünüyorum.
    Sağ salim ailenize kavuşursunuz inşallah
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

canozgur106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mini lpg ile uyumlu bir araç 2 arkadaşımda vardı gayet memnundular
    ALLAH VAR GAM YOK..

Gokmen Erbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    miniye lpg takarsanız supermarket değil bakkal alışverişi bile yapsanız aldiklarinizi bagaja koyamazsınız. ön koltukları yatırıp arka koltuklara koymak zorunda kalırsınız. benzin pompası bozulur bitik dolaşırsanız. benim yaşadığım problemler bunlardı.

ozzywan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    R56 minilerde dizel modelde var, çok çok az yakan bir araç, hem tüple falan da ugrasmamıs olursunuz, karınız alışveriş merkezine falan park etmek istediğinde sorun yaşamasın boşuna.

Loading site please wait...

Bakın 60.000tl'ye gayet temiz görünen var mesela, tabi manuel araba :/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2jz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Fiat 500 de baktm da miniden daha küçük geldi. Illa mini diyor hatun yoksa 500de cok şeker.

Alıntı CTG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    R53 teki sorunlar neler? alıp 3-5 harcayıp sorunsuz yapılabilecek şeyler mi yoksa sanayiye abone edecek şeyler mi?
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.4 veya 1.6 çok farketmez. One'larda donanımlar zayıf olur genelde, yoksa genel performans veya eşinizin beklentilerini etkileyecek hiçbir fark yok. Temizini mantıklı fiyata bulduğunuz zaman model veya motoruna çok takılmayın derim.

2006'ya kadar olan Cooper ve Onelar R50 kasa koduyla geçer, Cooper Sler R53. R56 serisinde clubman, coupe veya roadster olmadıkça fark yok.

2007 Cooper Sler R56'nın ilk çıkan yılıydı, Peugeot'nun THP dediği motorlarda da olduğu gibi bir sente problemi vardı, düz Cooper'da yoktor diye tahmin ediyorum ama bir bilgim yok o konuda. Yine de 2007'dense 2006 R50 veya 2008 R56 One&Cooper seçerdim ben.

LPG uyumunda bir sorun duymadım hiç, hepsine vurun kırbacı gitsin.

Genel olarak her araca özgü şeylerini inceleyin; gözünüzün tuttuğu, almayı planladığınız aracı özel bir Mini servisine ekspertize sokun onlar detay kontrollerini yapıp size alın veya almayın derler. AYN veya Mini Auto'ya gidebilirsiniz Maslak'ta.
    Teşekkürler tavsiyelerin icin kesinlikle dikkate alacagm bunları

Alıntı Faruk'S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    r53 ve r56 kasa kodlu Mini ye sahip oldum daha önce. Tercihiniz i r56 dan yana kullanmanızı tavsiye ederim. Genel itibariyle de hiç bir masraftan kaçınmayın. Temiz olsun fiyatı daha fazla olsun.
    Söylendiği gibi One modeli 1.4 olmasının yanı sıra 1.6 ile yakıtta ciddi bi fark yok, sadece donanım olarak eksiklikler var. Lpg konusunda bi fikrim yok.
    Alırken Ayn ya da MinAuto ya gidebilirsiniz. Gerçek manada size yardımcı olacaklarını düşünüyorum.
    Sağ salim ailenize kavuşursunuz inşallah
    Teşekkürler iyi dileklerin icin . Maslaka kesin ugrayacagm göstermek için

Alıntı canozgur106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mini lpg ile uyumlu bir araç 2 arkadaşımda vardı gayet memnundular
    Alıntı Gokmen Erbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    miniye lpg takarsanız supermarket değil bakkal alışverişi bile yapsanız aldiklarinizi bagaja koyamazsınız. ön koltukları yatırıp arka koltuklara koymak zorunda kalırsınız. benzin pompası bozulur bitik dolaşırsanız. benim yaşadığım problemler bunlardı.
    Bagajla isim yok da cocuk koltuğu ve arabasi sıkıntı olur gibi geliyor bana da

Alıntı ozzywan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    R56 minilerde dizel modelde var, çok çok az yakan bir araç, hem tüple falan da ugrasmamıs olursunuz, karınız alışveriş merkezine falan park etmek istediğinde sorun yaşamasın boşuna.

Loading site please wait...

Bakın 60.000tl'ye gayet temiz görünen var mesela, tabi manuel araba :/
    40 civarlarnsa bakıyorum kardeşim. Dizel de turbo yaglama süresi flan erkek gibi kullanamaz hatunlar bide turbo masrafi yapmayalm. Basarak gelir ceker alır kontağı. Lpg ye dewam
    SWAT

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)