Arkadaşlar abiler öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim ederim falat bazı arkadaşlarımız servis prosedürünü bilmediğini düşünerek yprum yprığını düşünüyorum. Piyasadaki çoğu araç panelvandan açma ki Zaten jumperlerın fabrik çıkışlı 16+1 i yok. o dizayndan cıkan araçlar tekrar muayeneye girip bissürü prosedür gereği gerekli güvenlik kontrolünden geçti. Konumuz conta olayı . Biz ve birçok servisci arkadaşlar aracının arkasını ısıtmak için ya çorum kaloriferi yada petek kullanır bu aracın garantisini bozmaz.Garanti devam eder hatta arkasaşıma fiat servisinden uyarıda bulunmuşlar su eksiltcek bir ay içinde sürekli kontrol edin su eksiltirse getirin denilmiş.Servis garantisi devam ediyor birçok arkadaşımıZın aracı bu şekilde garantisi devam ediyor. Sorun bize patladı

dizayncı hatasından kaybaklı bir durum farkındayız fakat bizim açımızdan düşünmek gerek ortada dizayncı yok , servis kabul etmiyor madur durumdayız . Benim sitem ettiğim nokta şu aracı ilk bakımına götürüyoruz araç bakıma girmeden önce kontrol ediliyor, madem contası yanık bizden 800ü almadan önce deki abi conta yanık 2000lira verip bikerede yaptıralım.böyle olunca insanın canı sıkılıyor para kolay kazanılmıyor. Birde adam sitem etmiş ciddi ciddi diyem @Ceaser abim napcaktım bu durumda ? Hadi ya tüh neyse sağlık olsun mu demem gerekirdi