Neden i10? EuroNcap testleri pek parlak değil hyundainin, yeni i20'ye bakmıştım bende bu sebeple vazgeçtim, sonrada gidip micra aldıkTam otomatik olması, motorunun şanzumanının çok çok sorunsuz olması açısından micrayada bakın derim.
Neden i10? EuroNcap testleri pek parlak değil hyundainin, yeni i20'ye bakmıştım bende bu sebeple vazgeçtim, sonrada gidip micra aldıkTam otomatik olması, motorunun şanzumanının çok çok sorunsuz olması açısından micrayada bakın derim.
Araç alınmış dır arkadaşlar ilginize teşekkür ederim.
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız ağız tadıyla sürmek nasip etsin kardeşim güle güle kullan
i10 ve Micra karşılaştırması yapmışlar. Göz atmakta fayda var.
http://www.automotorsport.com.tr/kim...ucuk-diye/923/
hayırlı olsun ubarada araç
nası parlak değilmiş çokta farklı değiller kankam. ayrıca motor şanz. acısındanda dedigin gibi sıkıntısız araç ayrıca garantide nissandan 3 sene veya 40bin km daha uzun
i10 - yetişkin yolcu %79 - cocuk %81 - yaya%71 - güvenlik yard. %56
micra - ytskin.yolcu %84 - cocuk %79 - ½56 - güvenlik yard. %57
1881 - 193∞
43600 hyundai karsıyaka dan aldım aracı bulabıldıgım en ıyı fıyat bu malesef
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
i10 da tam otomatik şanzımana sahip. H-matic şanzımana sahip hatta. Emin olun o micrada şanzımandan aşağı kalır sağlamlığı yok.
Ayrıca f/p olarak baktığınızda en boş otomatik micra 50bin. 2 yaşında 2.el micra alınan fiyata sıfır i10 mevcut.
Bu arada hayırlı olsun i10 =) İyi karar verdiniz, pişman olmayacaksınız. =)
Instagram: mutusgarage
bende aldım annem için
20 dedim 25 dedim ona 25 verene kadar buna 30 veririm dedim dedim bak neoldu
gittim sıfır i10 aldım..temiz sıfır km annem 10 sene kullanır onu 5-6 k yol yapar 10 senedesonrası Allah kerim
arada kullanıyorum ortalam 8 litre yakıt tüketimi var ama öyle dandirik bir iç hacim yada malzeme yok şimdilik.memnunum tavsiye edebilirim
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Benim de şuan 8 lt lerde yakıt. İlk bin km'yi devirdim. Uzun yolda çok güzel değerler yakalıyor. AZ trafikli ilde otomatiği bile çok komik rakamlar yakabilir =)
Instagram: mutusgarage
yeni gördüm valla
sıfır araç alımında ilyas şende can kuşlarımız varlazım olursa haber salarım
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)