User Tag List

Sayfa 13/231 İlkİlk ... 311121314152363113 ... SonSon
4382 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: Elektronik Sigara Kullananlar / Tavsiye / Öneri / Sorular(Satış Yasaktır)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bu aralar sade aromasız nikotinli Nbase (%100 VG) likit takılıyorum. Sabah 10 gibi yanında bir fincan Jacobs monarch gold ve bitter çikolata güzel oluyor Su içmek şart eksik etmemek lazım.. Yalnız Wc olayı sakat ediyor.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı opamp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bu aralar sade aromasız nikotinli Nbase (%100 VG) likit takılıyorum. Sabah 10 gibi yanında bir fincan Jacobs monarch gold ve bitter çikolata güzel oluyor Su içmek şart eksik etmemek lazım.. Yalnız Wc olayı sakat ediyor.
    Devir daim iyidir boşver

Başlangıç Seviyesi Coil Sarma (COIL BUILD) merak edenler için

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O kadar çok arıyorsan çok istiyorsan riske edeceğin rakam 18 tl.
    500 tl verip tablet yerine hıyar çıkmayacak ki.
    makinaya 200-250 tl verip 18 tl nin riskine mi girmiyorsunuz
    Tabi ne kadar istediğinizle ilgili bu durum.

Neyse,

Bu Joyetech makinaların kullanım kılavuzları var mı Türkçe?
    Benim makinada bir sürü menü var mod var hangisi ne yapıyor çözemedim bir türlü
    Bi sipariş verdiğimiz zaman 5-6 kişi sipariş veriyoruz, ve 1er 2şer şişe vermiyoruz.

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ice Boom Boom'lar kargoya verilmiş görünüyor. Ürünler elime ulaşırsa haber veririm buradan
    Çok güzel likit valla hocam. Bendeki tek sıkıntısı PG oranının yüksek olması ama o lezzete değer. Bir diğer güzel tarafı da eskaza eline aroması kötü likit geçerse karıştırmak için birebir. Çoğu likite az oranlarda ekleyince bile kendi aromasını bırakıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Küçük bir tiyo veriyim ;

Ego one kullananlar sürekli atomizer yenilemek yerine, rayon pamuk alırlarsa ( 5 lira falan heralde fiyatı, bayada çıkıyor içinden ) orjinal pamuktan çok daha verimli bir duman deneyimi yaşayabilirsiniz.Tabi CLR atomizerler için geçerli dediğim.Yani tekrar sarılabilen.

Olay şu, orjinal CLR içindeki pamuğu bir iki hafta kullandıktan sonra çıkarıp, rayon pamuk koyacaksınız.Onuda yine bir iki haftada bir yenileyebilirsiniz, zaten bedava gibi bişey.Telde satın alabilirsiniz çok ucuza ama ben henüz oturtamadım o olayı, doğru teli bulamadım.

Böylelikle bir atomizeri en az 1 ay kullanabilirsiniz.Artı orjinal pamuğa göre çok daha verimli oluyor rayon pamuk.
    Nasıl monte edildiğini falan youtube da izleyebilirsiniz basit bişey.

Fasttech üzerinden yüklü sipariş vermeyin bu arada, gümrüğe takılma olasılığı yüksek ve direk geri gönderiyolar tr de yasal olmadığı için.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koray, ankarada buldum yurtdisi ugrqsmak isyemiyorum yillarca parca getirince biktim o islerden ama topbox yok subox var ne dersin? diger konuya hakim arkadaslardan da tavsiye vermelerini rica ediyorum?
    Korhan abi kesinlikle tavsiye ederim. Çalışırken bende çok içiyordum, paketin %70'i işte bitiyordu. E-cig ile aklıma dahi gelmiyor çünkü sigara içme alanına gitnme zorunluluğum kalmadı canım istediğinde ofis içinde 2.0 barda bi shot yapıyorum kendime geliyorum

Kangertech hareketli çalışan seni zorlayabilir ama Kangertech ile başla derim. Hareketlerini kısıtlarsa Joyetech Ego One Mini'de alırsın çalışırken taşıman rahat olur. Kangertech'i ofis ve evde kullanırsın.

Kangertech Topbox mini tavsiye ederim

Ben Ego One Mini kullanıyorum outdoor kullanım için çok ideal. Sigara paketi yüksekliğinde ve bir parmak kalınlığında denebilir.

Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ego one için CLR almayı düşünüyorum bende.. ağır ağır sarım işine girmek lazım tel sarımı ve ohm hesabında sorun olmaz zaten meslek elektronik
    e sigara forumunda genelde ego one CLR için Kantal A1 0.32 Tel ve Fiber Freaks organik pamuk öneriyorlar. 2-2.5 mm civarında tornavidaya, 7 tur sarımla 1.0 ohm civarında bir değer alınıyordu sanırım. Yakın zamanda denemesini yapmayı düşünüyorum.

Falmor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    koray, ankarada buldum yurtdisi ugrqsmak isyemiyorum yillarca parca getirince biktim o islerden ama topbox yok subox var ne dersin? diger konuya hakim arkadaslardan da tavsiye vermelerini rica ediyorum?
    Topbox la Subbox ın atomizer kısmında tek farkı toptank üstten daha pratik dolduruluyor,subtank alttan dolum.Batarya kısımları şekil olarak aynı ama subbox 50W,topbox 75W güç veriyor.İhtiyaç var mı 75W a hayır.Birde ısı kontrol modları var topbox ta ama yine gereksiz bence.Topbox tan daha ucuza alabiliyorsanız subbox güzel cihaz.Nerdeyse bir senedir kullanıyorum bi sıkıntısını görmedim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Korhan abi direkt kullanıcı yorumu gelmiş banada tavsiye etmişti aynı ürünü sagolsun alabilirsin minör bir fark aradaki.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ice Boom Boom'lar kargoya verilmiş görünüyor. Ürünler elime ulaşırsa haber veririm buradan
    Surat kargo takip no SMS olarak geldi inancım arttı salatalık için sabah teslim edilecek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Surat kargo takip no SMS olarak geldi inancım arttı salatalık için sabah teslim edilecek
    esigarakapida dan iki yildir falan duzenli alisveris yapiyorum, duzgun biyer.
    bir kac kere teslimati kendi araclariyla yapmislardi, gayet conti abiler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Madem çok arıyorsun, 1 tanecik siparişi verirsiniz, ürün istediğin gibi gelirse istediğiniz kadar verirsiniz sonra?
    Neyse..
    Enteresan..

caann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pg oranı dusuk, vg oranı yuksek hangı marka aromalı ve aromasız Likitleri önerirsiniz ? Vg oranı yuksek (örn.%80) bulamıyorum.

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Korhan abi direkt kullanıcı yorumu gelmiş banada tavsiye etmişti aynı ürünü sagolsun alabilirsin minör bir fark aradaki.
    Yarın gel senın kafanı ıyıce karıstırıcam ahahahahhaha suboxda var bende xcube da var ne ararsan var
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Halka kapılarımız sonuna kadar açık Ama bu demek değilki evimize misafir gelen adamın salona sıçmasına izin veiririz .
    +35 doktorunki kısmı parasaldır doktor tripod değil reklam olmasın

1.6 VTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konu sayesinde 4 gündür youtube, forum, blog ve tabii ki bu konu ne varsa araştırıyorum. İlk başta aklım allak bullak olmuştu ama şimdi olaylar oturdu. Sizlerin de paylaştığınız bilgilerle tam olarak ne istediğime dair bir fikir oluştu kafamda. Şimdi sizlere danışmak istediğim bir-iki birşey var.

Coil rebuild olayı beni bıktırır, usandırır. O sebeple hazır coil yedekleriyle kullanmak istiyorum.

Edindiğim izlenimlere göre sanırım ısı kontrollü bir cihaz istiyorum ama bu noktada hangi cihazı seçeceğim konusunda birçok kararsızlık yaşıyorum.

Örneğin Joyetech eVic VTC Mini benim için en mantıklı mod olarak gözüküyor ama set olarak aldığımızdaki seçeneklerdeki TANK'ların hangisi daha iyi/verimli/lezzetli ? eGo One tankı mı, Tron tankı mı, Cubis tankı mı ? Yoksa eVic VTC Mini + Kangertech Subtank Mini tank gibi bir kombo mu yapmak daha mantıklı ? Coil olarak çoğunlukla 0.5ohm seçeneğini görüyorum ama bir-iki yerde sigaradan yeni geçenler için 1-1,5 ohm coil kullanmanın daha iyi olacağı söylendi(youtube videoları). Ayrıca Titanium coil mi, Nickel coil mi, StainlessSteel coil mi ? Ve hangisi neden ?

Likit olarak hangi MARKA(lar) en kaliteliler ? VG-PG olayını çok iyi kavramış durumdayım onu deneye yanıla bulacağım tabii ki, sadece ilk başta hangi Nikotin seviyesi ile başlamam gerek ona karar veremedim.

Kısacası kafamda deli sorular. Ama kesinlikle bu sigara illetinden kurtulmak istiyorum ve bu aletler gerçekten hem fiziksel sağlık açısından hem de psikolojik açıdan bırakmam için en mantıklı çare. Sonuçta el/ağız tiryakiliği de var, hiç bırakamasam da %100 VG %0 nikotin likitlerle minimum zararla devam edilebilecek bir hobi.

eVic VTC Mini + Kangertech Subtank Mini olayı kafamda oturdu gibi ama başka alternatifler de önerirseniz çok sevinirim. Örneğin, SMOK'un modları güzel veya şuanda yurtdışında çok beğenilen Vaporesso Target VTC 75W cihazı da çok iyi bir alternatif gibi geliyor(özellikle her açıdan Youtube'daki yorumları çok başarılı) ama onu da yedek parça sıkıntısıyla iste(ye)miyorum.

Dipnot: Fasttech'den ya da başka bir yabancı bir siteden değil, Türkiye'den almak istiyorum, bunun sebebi de, zaten cihazın geleceği süredeki içeceğim sigaranın masrafı buradaki yaşayacağım fiyat farkından çok daha fazla. Yedek parçalar için(coil, likit, yedek tank,...vs) tabii ki yurtdışı siteleri ileride tercih edeceğim.

Dediğim gibi coillerle ilgili ve ilk başlangıç seti için yapacağım seçim ile ilgili kafam çok karışık.

Biraz uzun oldu kusura bakmayın, yardımlarınız/fikirleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
    Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nikotin seviyesini ben de merak ediyorum sigaradan sonra ilk donem icin hangi oran mantikli?
    Bir de ABD den yakin zamanda donecek arkadas var midir bir guzellik yapmak isteyen Tercihen Mayis 1 ya da 2. hafta super olur...
    Ben kararimi verdim cok komplike bisey istemiyorum sunu alicam:
    http://www.directvapor.com/starter-k...arter-kit.html
    ama 20 dolarlik seye 200 lira vermek de hic hos degil hani 80-100 olsa eyvallah da. Kesmezse isin cambazlik kismina ilerde bakariz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı CTG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nikotin seviyesini ben de merak ediyorum sigaradan sonra ilk donem icin hangi oran mantikli?
    Bir de ABD den yakin zamanda donecek arkadas var midir bir guzellik yapmak isteyen Tercihen Mayis 1 ya da 2. hafta super olur...
    Ben kararimi verdim cok komplike bisey istemiyorum sunu alicam:
    http://www.directvapor.com/starter-k...arter-kit.html
    ama 20 dolarlik seye 200 lira vermek de hic hos degil hani 80-100 olsa eyvallah da. Kesmezse isin cambazlik kismina ilerde bakariz
    Ben 6mg ile başladım Nikotin değeri olarak. Günde 1 paket Camel içen birisiydim, artık sigara istemiyor vücut bildiğin unuttu sigaranın ne olduğunu

Yüksek nikotin değeri ile başlamak mantıksız geliyor bana. Yüksekle başlayan çoğu kişinin Nikotin'in boğazını yakması sonucu e-cig'den vazgeçtiğini okudum. 6 ile başla kesmezse üstüne çıkarsın ama bence kesecektir

Yeni likit siparişlerimi 6mg'den düşük olarak veriyorum. Arkadaştan 9mg denedim boğazım parçalandı resmen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yarın gel senın kafanı ıyıce karıstırıcam ahahahahhaha suboxda var bende xcube da var ne ararsan var
    Moruk klinikten sıvı antibiotik getirsene bide onu deneyelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    @ 1.6 vti

Ben 1,0 coille başladım 0,5'e geçtim sıkıntı olmadı.

Diğer sordukların hakkında bilgim yok benim kullandığım cihaz boş paket 316i kıvamında

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)