Evet kokusu ve aroma yüksek biraz ama bende hiç baymadı çok hoş ve kendine bağlayan bir kokusu var. 30'luk almıştım yorumlara bakarak iyiki almışımdeğişik tatlar geliyor ama en çok mango, ananas ve şeftaliye yakın geldi bana, nikotinsiz almıştım biraz hafif geldi içine biraz 6 mg nbase ekledim hoş bir içim oldu
![]()
Alma cek denyıls 30 luk var yollayayım hiç sarmadı beni
Coil ve tank değiştirmek lazım aslında her likit değişimine bence.
Bu arada snake oil denedim, psikolojik herhalde yılan emiyomuşum gibi geldi hiç beğenmedim
Limonlu olanın kokusu fena değil, denemek lazım ama cek gibi baskın tatlardan sonra limondan bişey anlamak cidden çok zor.
fınfıklı şekerli tatları beğendiysen Five Pawns- Castle Long dene
Güven bana . Hele ki stoklarda Castle Long Reseve bulursan tadından yenmez. Belli Dönemlerde çıkıyor , meşe fıçıda dinlendiriliyor.
benim cihaz geldi sabah 11 gibi elime ulaştı ama ilk bir kaç gün doğru likiti bulana kadar emzik gibi olacak sanırım![]()
Likitlerle birlikte I just 2 mu geldi fasttechten?
Kanger SUBOX Mini ile baslamaya karar verdim fakat kafamda soru isaretleri var
Günde 1 paket kisa parliament iciyorum.Acikcasi hafif geleceginden korkuyorum.
Benim disimda da bu tipik soruyu soran olmustur ama üsendim 23 sayfa okumaya![]()
Best German Engineering
Vorsprung durch Technik
Elektronik sigarada herşey sizin elinizde.. Ağır, orta, hafif vs.. Kullanmaya başladıktan sonra tüm ince ayarları siz vereceksiniz, yüksek nikotin değerli ve boğaz vurumlu kaliteli bir likitle sigarayı pek arayacağınızı sanmam![]()
2 ay önce sigarayı bırakmıştım,daha önce de bir iki kez girişimim oldu.1 ay elimi sürmeyebiliyorum ama sonrası gelmiyor tekrar başladım gibi bişey oldu.
Joyetech ego one sipariş edeceğim
Nikotin sakızı falan denedim ama hoşuma gitmedi sanırsam benimki nikotin bağımlılığından çok el alışkanlığı.
Önceden camel deep blue içiyorum şimdilerde kent white. ilk olarak nikontinsiz likitler çok mu iddalı olur?![]()
Evet hepsi tek seferde kapıya teslim oldu hatta postacı
Usta bunları hangi siteden alıyorsunuz da geliyor diye bana sordu![]()
http://www.elektroniksigaralar.gen.t...ktronik-sigara
http://www.elektroniksigaralar.gen.t...ktronik-sigara
Bu ikisi arasinda ki fark nedir ? Ilkinin tasarimini daha cok begendim.Eger büyük farkliliklar yoksa ilkini alicam
Best German Engineering
Vorsprung durch Technik
joyetech mini alayım bende böyle bir konu arıyordum günlerdir şükürler olsun detayları koray eniştemden alıcaz ,ama ben dragon içerim arkadaş![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)