Arkadaşlar elimde fazlalık olan Smok H-priv mod ve Tugboat Rda'mı satıyorum. Uygun fiyata vericem biri yararlansın
Smok H-priv mod: 150 tl
Tugboat RDA : 50 tl
İkisini birlikte alana 40 ml evyap hediye
![]()
'14 Seat Leon TDI
Limitless rdta var elimde suan fazlalik,jelatini vs acilmadi. Jelatinli sifir kutusunda. Dusunen olursa pm atabilir.
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Pico mod + Smok baby beast ikilisini satiyorum bende. Q2 coili kullanilmamis durumda. Kutu icerigi tamdir. Dusunen olursa pm den iletisime gecebilir.
evet demişlerdi inanmamıştım ama o gün geldi çattı, pico melo 3 artık yetmemeye başladı
elimde 1 aylık orjinal siyah ve çiziksiz pico melo 3 kit var arkadaşlar, orjinal 6 tane ,030 coil, üzerinde takılı 0,50 lik orjinal coili var, kutu içeriği vs tam... prof bir moda geçmek için satıyorum dolayısıyla pil vermiycem yanında, sadece kit ve coiller olarak fiyat 180tl...
ilgilenen arkadaşlar mesaj yolu ile ulaşabilir
her zafer acı ister...!
1.5 aylık pico mini pil ato 1 yedek coille beraber satıyorum, full black çiziksiz sorunsuz kutusu durmakta, bende daha üst cihaza geçebilmek için satıyorum
orjinal smok alien kit var 2 haftalık cihaz ürün pilli olarak 350 tl yanında 30 ml the best likid veriyor fiyat nasıl? atomizer baby olandan
Büyük ihtimalle konu geçmiştir ama yurtdışından likit siparişi vermeyi düşünüyorum ancak gümrükte takılma konusu beni biraz korkutuyor. Yurtdışından likit siparişi verenler aydınlatırsa çok yararlı olur
e sigara olayına ohw ile başladım.. Vay be falan diyordum ta ki kendim likit yapana kadar.. İnanın çöp ohw.. şimdi o kadar suni geliyor ki o tadı kokusu... Diğer bir konuda uygun fiyatlı one hit wonder olmaz. 230 tl amerika satışı. Minimum 260 - 270 olması lazım tr satış fiyatı bunun altı ise sahtedir , %100 sahtedir.Şu an tr piyasanın %90 ı sahte ohw.. Yalnızca tatilden gelirken yanında getiren arkadaşınıza güvenin.. Hatta onada güvenmeyin bizim arkadaş bilmeden sahte ohw almış avrupa dan... Bilmeden de satmışKendi almadıgınız / yapmadıgınız likite güvenmeyin.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
tavsiye edeceginiz likit sitesi yerli neresi var?
Experience is what you get when you don't get what you want.
TheBestLikit – Adı gibi en iyisi…
bu birçok sitede tutulan bir likit yerli ev yapımı en çok castle long satılıyormus
Zamplebox diye bi site var likitleri çok cezbediyo tad konusunda denemeden bişey diyemem ama siteye beğendiğin ve beğenmediğin tadları giriyosun onlar sana uygun 3 lü 6lı ve ya 11li 30luk likit gönderiyolar. Kutuyu ve likitleri görünce alası geliyo insanın
ZampleBox | Best E-Liquid & Best E-Juice Subscription | Best Vape Liquid Every Month
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)