User Tag List

Sayfa 162/231 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212 ... SonSon
4382 sonuçtan 3.060 ile 3.078 arası

Konu: Elektronik Sigara Kullananlar / Tavsiye / Öneri / Sorular(Satış Yasaktır)

semsialtunbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    esig olayına başladığımda ilk içtiğim likit likitim cek denyılsdı bu güne kadar bikaç marka ve aroma denedim ama hala favorim o, five pawns castle long replikası sanırım tarif aynı, collection new castle ve old castle denedim cek tadını alamadım, ama likime de 50 lira vermek istemiyorum, varmı önerebileceğiniz başka aynı tarif?
    SM Spacers

http://www.facebook.com/smspacers

instagram: @smspacers

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Slmcnsl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    suicide bunny- mothers milk elinde olan varsa , yarım falan da olur , ücreti karşiliğinda denemem için gönderebilecek varmı?
    5 şişe tükettim şuan da elimde 4 5 ml falan kaldı yoksa gönderirdim. kesinlikle kullandığım en iyi likit.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10ml ise satarlar. 30ml ise satamazlar. 30ml sini ben vergisiz aldığım halde 32 tlyi geçiyor.
    10 ml sini 14 tl 30 ml si 25-30 tl arası , hiç mümkün mü o fiyata satabilmesi orjinali ? Ben sana sölim 50-60 tl arasına satabilir orj ise o kurtarır yani.

Liqua E Likit
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Ragness - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi akşamlar, toplamda 3gün kadar kullanılmış bir i just s'im var. sıfır aldım. şuanda satmam gerekiyor. sıfır fiyatı 290TL. 220TL istiyorum, kutusu duruyor. sadece coil yok. yanında likitte vereceğim.
    Bir abimin yaklaşık 2 haftadır kullanmakta olduğu bir i just s'de satılıkda oda 200TL istiyor. ikimizin cihazındada pazarlık var.
    Alıntı streetracer_nos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.6 400 hp bide lpg uyumlu olursa tadından yenmez
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla pist sevmiyim caddede sevmiyim
    Ama otopannnnn o varya çok acayip birşey
    Fren bitmiyor araç şişmiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ragness Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi akşamlar, toplamda 3gün kadar kullanılmış bir i just s'im var. sıfır aldım. şuanda satmam gerekiyor. sıfır fiyatı 290TL. 220TL istiyorum, kutusu duruyor. sadece coil yok. yanında likitte vereceğim.
    Bir abimin yaklaşık 2 haftadır kullanmakta olduğu bir i just s'de satılıkda oda 200TL istiyor. ikimizin cihazındada pazarlık var.
    dostum selam. ijust s lerin sıfır fiyatları 160-180 tl lere kadar düştü. eğer gerçekten elden çıkartmak istiyorsan ona göre fiyat belirlemeni tavsiye ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aybarsdnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum selam. ijust s lerin sıfır fiyatları 160-180 tl lere kadar düştü. eğer gerçekten elden çıkartmak istiyorsan ona göre fiyat belirlemeni tavsiye ederim
    Abi kolay gelsin, şuanda o fiyatlara alınan ijust s ler 1. kalite clone olanlar. gerçekten orjinali 290tl ve 260TL indirime girmiş yanlışım yoksa eğer. son fiyatıda yazayım. 3 günlük cihaza 200, 2 haftalık cihaza 180 istiyoruz.

Silence45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi kolay gelsin, şuanda o fiyatlara alınan ijust s ler 1. kalite clone olanlar. gerçekten orjinali 290tl ve 260TL indirime girmiş yanlışım yoksa eğer. son fiyatıda yazayım. 3 günlük cihaza 200, 2 haftalık cihaza 180 istiyoruz.
    Yanlışınız var maalesef. Hepsi orjinal o fiyatlardakilerin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Silence45 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlışınız var maalesef. Hepsi orjinal o fiyatlardakilerin.
    abi cihazı almadan önce o fiyatlarda olanların burada olanlarına gidip baktım. hepsi clone çıktığı için o şekilde konuştum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi cihazı almadan önce o fiyatlarda olanların burada olanlarına gidip baktım. hepsi clone çıktığı için o şekilde konuştum.
    Biraz şanssızlık olmuş. Arkadaşlar esigaram.us diye bir yer mevcut forum olarak. Eğer güvenilir almak isterseniz direk oradaki tedarikçi diye geçenlerden temin edebilirsiniz. Cihazları orjinal ve uygun satıyorlar.

Forumla herhangi bir alakam yoktur. Maksat herkes faydalansın Tr içi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    29 dolar ijust ın orj aliexpress fiyatı , 100 tl yani burada ise 170-200 civarlarına satılıyor.2. elleride 150 civarı... Clone var evet ama clone ların 2. eli 100 lira civarı.. Ama klonun hiçbir farkı yok zaten mec mod oldugu için içinde de pek chip mip yok.. Bitek clone nun pil ömrü zamanla azalıyor.

Orj
    Original Eleaf iJust S Kit 3000mah iJust S Battery 4ml Atomizer Top E juice Filling electronic cigarette kit iJust S Kit-in Electronic Cigarette Kits from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
    Clone
    New Eleaf iJust S Kit 3000mah iJust 2S Battery 4ml Atomizer Top E juice Filling electronic cigarette kit iJust S Kit Vape Pen-in Electronic Cigarette Kits from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group

Eğer siz 260 civarına aldıysanız çok çok fazla vermişsiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    29 dolar ijust ın orj aliexpress fiyatı , 100 tl yani burada ise 170-200 civarlarına satılıyor.2. elleride 150 civarı... Clone var evet ama clone ların 2. eli 100 lira civarı.. Ama klonun hiçbir farkı yok zaten mec mod oldugu için içinde de pek chip mip yok.. Bitek clone nun pil ömrü zamanla azalıyor.

Orj
    Original Eleaf iJust S Kit 3000mah iJust S Battery 4ml Atomizer Top E juice Filling electronic cigarette kit iJust S Kit-in Electronic Cigarette Kits from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
    Clone
    New Eleaf iJust S Kit 3000mah iJust 2S Battery 4ml Atomizer Top E juice Filling electronic cigarette kit iJust S Kit Vape Pen-in Electronic Cigarette Kits from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group

Abi bilgilendirdiğin için teşekkür ediyorum, demekki sağlam kazıklandık
    cihazım picoyla takaslı diyeyim ozaman, 3 günlük kutusu vs duruyor üstüne tamamlarım 2. el orj pico lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Orj
    Clone

Yiğit abi, Cihazın mekanik modla alakası sadece görüntüsü orada bir yanlışlık olmasın. Cihazda gayet devre mevcut. Akım kesici mevcut. Düşük voltajta da koruyor. Mekanik modlarda hiç bir şey yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Silence45 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yiğit abi, Cihazın mekanik modla alakası sadece görüntüsü orada bir yanlışlık olmasın. Cihazda gayet devre mevcut. Akım kesici mevcut. Düşük voltajta da koruyor. Mekanik modlarda hiç bir şey yok.
    Aslında mekanik mod oda , yani yurtdışında mekanik mod diye geçer ama koruması var evet dogru ama baska hiçbirşeyi yok.Biz alıştık dümdüz korumasız boş borudan yapılan mod lara mekanik demeye ama yurtdışında justS de mekanik mod diye geçiyor.Tam anlamıyla mek değil ama öyle diyor adamlar.O anlamda mekanik dedim çok basit yani klonuda rahatça kullanılabilir.

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum benim amacım fazla duman vs. değil aslında. Sigara yerine bu cihazı kullanıyorum. pico almaya karar verdik melih ile. alien ın kronik sorunları falan canımı sıkacak gibi
    Fazla buhar zaten tamamen atomizer ve coilin ohm degeri ile alakali abi,ben hem cift pilli hemde hali hazirda fiyatinin makul olmasindan dolayi onerdim. Sigara icimi zaten cogu atomizer 22,23mm picoyla rahatlikla kullanabilirsiniz
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

sirhot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 haftalık joyetech Evic Aio cihazımı satıyorum.. Cihaz özelliklerini yada kutu içeriğine youtube dan bakabilirsiniz.. Ekstra atomizer bağlanabilen bir cihaz.. Full kutu içeriği duruyor hatta şarj kablosu vs kullanılmadı bile.. Renk değişimi için 2 renk sticker dahil duruyor. İnternet fiyatları 350-400 arası.. İhtiyaçtan son fiyat 250 tl ye eksiksiz olarak bırakıyorum. Yanındada 1 adet likitim var onuda vereceğim..

Slmcnsl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 şişe tükettim şuan da elimde 4 5 ml falan kaldı yoksa gönderirdim. kesinlikle kullandığım en iyi likit.
    selamlar,

tedarik ederken 1 şişe de benim için alsaniz ya da aldiğiniz kanali bana söylerseniz çok sevinirim.

baya methediliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Slmcnsl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selamlar,

tedarik ederken 1 şişe de benim için alsaniz ya da aldiğiniz kanali bana söylerseniz çok sevinirim.

baya methediliyor.
    Hocam ben ingiltereden getirttiriyorum. Abim genellikle is icin gidiyor. Suan giden gelen yok ama oldugu zaman fazladan 1 sise aldirtirim

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sirhot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 haftalık joyetech Evic Aio cihazımı satıyorum.. Cihaz özelliklerini yada kutu içeriğine youtube dan bakabilirsiniz.. Ekstra atomizer bağlanabilen bir cihaz.. Full kutu içeriği duruyor hatta şarj kablosu vs kullanılmadı bile.. Renk değişimi için 2 renk sticker dahil duruyor. İnternet fiyatları 350-400 arası.. İhtiyaçtan son fiyat 250 tl ye eksiksiz olarak bırakıyorum. Yanındada 1 adet likitim var onuda vereceğim..
    Hocam internet fiyatlari yaniltmasin sizi,facebook gruplarinda ve esf forumunda cihazin sifir fiyati 240tl dolaylarinda. Bilgilendirme acisindan yazdim yanlis anlasilmasin.
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

sirhot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sti_Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam internet fiyatlari yaniltmasin sizi,facebook gruplarinda ve esf forumunda cihazin sifir fiyati 240tl dolaylarinda. Bilgilendirme acisindan yazdim yanlis anlasilmasin.
    Bizde kazikladilar o zaman desene �� 200 e birakayim o zaman napayim��

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)