Bir haftadır ego one mega v2 kullanıyorum geniz akıntım var sankı bunun nedenı nedır yada olan var mı aramız da ?
Bir haftadır ego one mega v2 kullanıyorum geniz akıntım var sankı bunun nedenı nedır yada olan var mı aramız da ?
Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...
4 gündür joyetech evic vtwo mini kullanıyrum mango aromalı, nikotin de var içinde sanırsam ve 4 gündür ne canım sigara çekti ne de bir kez sigara içtim. Marlboro içiyordum günde 1.5 paket, alkol aldığım günler 2 pakete çıkıyordu. Ağzımda ki o pislik ve leş kokusu sonunda gitti ve çok mutluyum keşke daha önce başlasaymışım.
Joyetech eVic Basic with CUBIS Pro bu ürünü almayı düşünüyorum ama tecrübe eden veya bu tarz başka tavsiye verebilecek varsa da değerlendirebilirim.
Joyetech eVic Basic with CUBIS Pro Mini - Xiaomitr
gearbestten aldığım griffin red yedi geri gidiyo , fasttechden aldığım çeyizim sorunsuz şekilde yarın elime ulaşıcak, gearbest pişmanlıktır arkadaşlar fasttech dhlden şaşmayın
Artık Bende Sigaradan Sıkıldım.Heryerde Her Zaman İçilmiyor, Ve Bazen 2-3 Duman Çekip Attığım Bile Oluyor.Bende Elektronik Sigaraya Başlamak İstiyorum.Tavsiyeleriniz Nelerdir,Neye Dikkat Etmek Gerekir,Hangi Markayı Kullanmak Lazım,Vs Vs Birisi Bu Konuda Aydınlatabilirse Ne Mutlu Bana.
Pico - griffin 22 isteyen iletişime geçebilir.
Haddinden fazla değer, gevşeği kral eder
34 GE 5563 - BlackGetz
34 KA 0667 - matKAp VTI
41 KK 495 -- KKing VTI
34 TS 8034 -Red King CORSA 1.7 DTI+
Yurtdisindan pico+serpent mini mi getirtsem yoksa burdan topbox minimi alsam hala karar verebilmis degilim. Varmidir yorumu olan?
Hız,sonsuz bir tutkudur.
yaa gittim hayvan boy one hit wonder aldım, 180 ml, bugün cihaz bozuldu, 2 sene oldu gerçi normal
Cihaz teklifleriniz değerlendirilir arkadaşlar, şöyle voltaj ayarlısından, sıfır ayarında olması çok önemli
Pm ile numaranızı bırakırsanız vatsaptan dönerim iş yerinde giremiyorum foruma
Likitini buzdolabında saklayan var mı ?
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Aynı dert bendede var hocam.
Bende fakir işi kangertech evod ile başladım. 2 haftanın sonunda felaket bir geniz akıntısı ve tıkanıklık baş gösterdi e sigarayi kullanmamaya başladım. Yaptığın bir hatadan dolayı mi böyle oldu yoksa idin doğası böyle mi hala anlayamadım.
Bunun sebebi nedir . E sigaradan mj yoksa likitten mi yardımcı olursanız sevinirim.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)