Eğer coil i ıslatmadan ve ilk likiti koyduktan 15dk kadar bir süre bekletmezsen coilin ömrü kısa olur likit biter farketmez ateşlersin geçmiş olsun yüksek watt aralığında kullanırsın geçmiş olsun cihaza birşey olmaz ama tat alamazsın
Sana yanık tadı için tek çözümüm düşük watt ta denemen biraz daha az yanık kokusu gelir ama sağlık açısından önermem
instagram.com/omersaglm
Aynen yeni coil alman gerekir. coil takmadan önce yan deliklerden biraz likit damlat sonra üstten coilin pamuk kısımlarına da biraz likit damlat ilk aşama tamam
Sonra coili tak. Tankı likit ile doldur ve 10-15 dk kadar pamuk iyice likiti çeksin diye bekle.
Orjinal 0,4ohm luk coil ise 40watt civarı bir güçte güzel bir tat alıyorsun likiti dibine kadar bitmeden doldurmaya özen gösterirsen uzun bir süre coilden yana sorun yaşamazsın
instagram.com/omersaglm
Öne git wonder sipariş ettim bakalım tadı nasıl neyli olacağı sürpriz rastgele gönder dedim bu saçma likit tad vermiyor artık dragon marka
YamahA Xmax 250 ABS
Edit: one hit wondert9 azizliği
YamahA Xmax 250 ABS
Kangertech CUPTI-2 icin ne dusunuyorsunuz? Starter icin uygun bir cihaz mıdır? Tavsiye eder misiniz?
arkadaşlar 3 günlük Vaporesso Tarot Nano Silver modeli var kutusu kitapçıkları herşeyi mevcut sıfırdan farksız 150TL ye vereceğim 220TL ye aldım ama ijust harici kullanamadım bir dolu ayarı var bu aletin![]()
Kaliteli bi likiti İzmir'de yada internette nereden bulabilirim. Birde istediğimiz kilitleri karıştırıp nargilede olduğu gibi Kullanabilirmiyiz. Gerekli bakımları nelerdir nasıl kullanılır Yeni başladım pek bilgili değilim
elektronik sigara alıcam.Hangi marka önerirsiniz?yalnız ben pamuk değiştirmeyle falan uğraşmak istemiyorum.Daha önce picom vardı onun gibi bir cihaz önerirmisiniz?Hangi internet sitesinden alayım?
Birde likitleri nerden sipariş edicem onunda sitesini söylermisiniz.Teşekkürler
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
smokal85 nasıldır?aradığım gibi bir ürünmüdür mesela?
Belly Detail
Facebook ta guncel vape diye bi arkadasim var 1 yildir kendisinden alisveris yapiyorum oneririm likit konusunda,karistirma gibi bi olay soz konusu degil aromalari henuz likiti demlemeden karistirirsaniz ozaman olabilir ama demlenmis likitleri karistirmak gibi bi durum yok. Likitlerinizi serin ve gunes gormeyen yerde saklayin,harici oyle cok bi bakim vs durumu yok hazir coillilerde. Digerlerinde coil degisimi vs bakimlari var yine harici bisey yok.
Pamukla vs ugrasmiycaksaniz smok al85 ideal urundur,210tl ye pil+al85 bulabilirsiniz
Hız,sonsuz bir tutkudur.
tamamdır çok teşekkür ederim.Likit konusuna ne diyorsunuz,hangi markanın rahattır içimi?hangi siteden bakayım?
Belly Detail
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)