Cam Bellcap
Cambellcap da vardır hocam burdan alabilirsin
Cam Bellcap
Cambellcap da vardır hocam burdan alabilirsin
'14 Seat Leon TDI
Babam kullanıyordu onu, şarj olurken patladı bilginiz olsun
Beylikdüzü avcılar taraflarında elden güvenilir pil temin edebilcegim birilerini tanıyan veya sat dükkan bilen var mı? sonny vtc5 dısında ne kullanabilirim wismec rx2/3 için 3 adet alıcam ( pil sarj aleti kullanmıyorum üstünde sarj ediyorum)
beyler güvenilir ve uygun fiyatlı likiti nereden temin ederim? likitsiz kaldım :S
Love is nothing, without fucking
selam arkadaşlar
tüm one hit wonder çeşitleri ve Famous Fair likitlerini bir arkadaşım toptan satıyor. ürünlerin hepsi orjinal. ben ondan alıyorum. piyasada çakması çok. ihtiyacı olan varsa bana özel mesajdan ulaşabilir.
benim denediğim çeşitler bunlar şuanben nargile içim içiyorum, o yüzden aroma olarak one hit wonder çeşitlerini beğeniyorum.
![]()
Selamın Aleyküm abiler arkadaşlar
Elektronik sigaraya geçmeyi düşünüyorum daha öncesinde hiç kullanmadım. Tavsiye edebileceğiniz bir model var mı? (Daha önceki sayfalarda illaki vardır ama ben göremedim kusura bakmayın) Bir sitenin canlı desteğinden tavsiye istediğimde bana Smok Vape Pen Plus 3000 mAh önerdi. Sizce nasıldır?
Aşağıdaki ürüne 250 tl fiyat verdi pil likit dahil. İnternette sadece cihaza 300-330 lira isteniyor. Sizce fiyat normal mi?
![]()
Ben de pico'nun aynı rengini kullanıyorum. Dış kaplaması çok çabuk çiziliyor veya soyuluyor haberiniz olsun.
250 tl dalga mı geçiyor o ürün İçin. 210 + 50 tl ye smok alien var bu işin forumlarında ve kesinlikle tavsiye ederim smok alien i. Likit olaraktan evyap likitçi bir abim var yardımcı olabilirim fiyatları uygun öm atabilirsiniz
YamahA Xmax 250 ABS
Bana ara ara bi gaz geliyor bu esigara olayında. Ama en az Bilal kadar cahilim bu konuda o yüzden bana fp açısından en iyisi likit pil ve pil şarj adaptörünü linkleri ile şunu şunu tedarik et diyebilirseniz sevinirim.
Atomizeri üzerinde mi geliyor yoksa ayrı mı satılıyor. Coil vs işin püf noktalarını anlatsanız güzel olur. Sigara kullanmıyorum nikotin değeri sıfıra yakın ama aroması ve buharı bol likit tavsiyesi alabilirim. Bu hafta içi satın almak istiyorum.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)