User Tag List

Sayfa 28/231 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon
4382 sonuçtan 514 ile 532 arası

Konu: Elektronik Sigara Kullananlar / Tavsiye / Öneri / Sorular(Satış Yasaktır)

CNR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buharistan'dan sipariş vereceğim şimdi, 1 paket parliament içiyorum günde

Sohbetteki arkadaş kangertech evod2 tavsiye etti 2 li setten
    Likit olarakta sapphire premium 6 mg nikotinli tavsiye etti

Nasıldır uygunsa sipariş vericem, likit kaç ml almalıyım? Sigaraya benzer tadda nikotinli likit ne alayım?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rica ederim, dün bir mail geldi yine bir siteden TR gönderimleri var likit sitesi, maillerim arasında bulamıyorum şimdi orada da bilmem ne indirimi vardı açılışa özel 20ml şişeler 2-7 dolara arası değişiyordu. Bulursam onu da paylaşırım
    FOR US BY US

[/CENTER]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CNR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Nasıldır uygunsa sipariş vericem, likit kaç ml almalıyım? Sigaraya benzer tadda nikotinli likit ne alayım?
    Bence sigaraya benzer tatlara yönelmene gerek yok. Pişman olursun, günde 1 paket parliament için direk tütün aromalı likitler deneme. Tester kitlerden al bence, öyle öyle dene veya ufak ufak şişelerden al. Sapphire Premium'un hangi aromalısını tavsiye etti? Sapphire Premium markası kardeşim. Şuan kampanya var yukarıda bahsettiğim gibi, bence bir tane tester kit al bir tane de tobacco artık hangi sigarayı içiyorsan ondan al yavaş yavaş kendi tadını bul. Senin için daha kolay olur böylesi
    FOR US BY US

[/CENTER]

1.6 VTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı skunk11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rica ederim, dün bir mail geldi yine bir siteden TR gönderimleri var likit sitesi, maillerim arasında bulamıyorum şimdi orada da bilmem ne indirimi vardı açılışa özel 20ml şişeler 2-7 dolara arası değişiyordu. Bulursam onu da paylaşırım
    Sabırsızlıkla bekliyorum.

Bence sigaraya benzer tatlara yönelmene gerek yok. Pişman olursun, günde 1 paket parliament için direk tütün aromalı likitler deneme. Tester kitlerden al bence, öyle öyle dene veya ufak ufak şişelerden al. Sapphire Premium'un hangi aromalısını tavsiye etti? Sapphire Premium markası kardeşim. Şuan kampanya var yukarıda bahsettiğim gibi, bence bir tane tester kit al bir tane de tobacco artık hangi sigarayı içiyorsan ondan al yavaş yavaş kendi tadını bul. Senin için daha kolay olur böylesi
    Cihaz konusu kişiden kişiye değişir ama ilk başlangıçta eğer bu işe kafayı koyduysanız alabileceğiniz 2 cihaz var. iJust 2 ve Joyetech eGo One(bu seriden bir tanesi). Likit olarak da Sapphire Premium'u ben de sipariş ettim deneyeceğim ama kullanan arkadaşım var iyi olduğu yönünde bilgiler verdi bana. Sapphire'in test kiti yok, o sebeple ben sizin yerinizde olsam 2 adet Sapphire Premium alırım 10ML'liklerden, 3.'yü onlar size hediye eder sizin istediğiniz likitten. Sonra ufak ufak likit markalarını ve çeşitlerini araştırmaya başlarsınız.

Başlangıç olarak bence günde 1 paket Parliament içen biri olarak 12MG likitlerle başlayın. Sonra yavaş yavaş azaltırsınız.

Likit çeşidi olarak, 1 adet meyvelilerden, 1 adet kremalı/sütlü/vanilyalı tarza, 1 adet de tütün aromalı seçin ki damak zevkinizi keşfedin. Bu 3 gruptan da Sapphire Premium'da var. Kafanıza göre 3 tane seçersiniz, 2 tanesini sepete atarsınız, 3.'yü sipariş notuna kaç MG nikotinli modelini istediğinizi belirterek adını yazarsınız, uygun fiyata bir başlangıç yapmış olursunuz.
    Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.

Aps - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nihayet bugün sipariş verebildim fasttechden bakalım kaç günde gelecek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

evodu kaça alıcaksın düşünrüsen sıfır var elimde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir kaç site daha paylaşmak istiyorum
    120 ML likitler 18-20 dolar fix fiyat. http://mechsauce.com/
    Bu siteyi de incelemekte fayda var; http://www.dontdrinkmyjuice.com/ Özellikle site içerisinde DDMJ Custom Sampler diye bir seçenek var ürünler arasında, buradan istediğiniz oranda VG/PG, nikotin, aroma koydurabiliyorsunuz. Fiyatları da güzel geldi bana.
    http://www.gorillavapes.com/ bu site ise harbi premium bir site, ürün kaliteleri filan iyi güzel.

attığım sitelerin son ikisinde kendi likitinizi yaptırıp kargolattırabiliyorsunuz.
    FOR US BY US

[/CENTER]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    120 ML likitler 18-20 dolar fix fiyat. mech sauce
    Bu siteyi de incelemekte fayda var; Don't Drink My Juice Özellikle site içerisinde DDMJ Custom Sampler diye bir seçenek var ürünler arasında, buradan istediğiniz oranda VG/PG, nikotin, aroma koydurabiliyorsunuz. Fiyatları da güzel geldi bana.
    Gorilla Vapes bu site ise harbi premium bir site, ürün kaliteleri filan iyi güzel.

attığım sitelerin son ikisinde kendi likitinizi yaptırıp kargolattırabiliyorsunuz.

Son olarak http://www.crescentcityclouds.com/pr...5-30mls-for-50 güzel bir kampanya var burada. 5 tane 30ml 50 dolar
    FOR US BY US

[/CENTER]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı asscutter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evodu kaça alıcaksın düşünrüsen sıfır var elimde
    evod2 2li set 149 liraya aldım iyi kötü bilmiyorum artık bekliyorum heyecanla

Yorum yapan herkese teşekkür ederim likitide dediğiniz gibi 1 tanesini tütün aromalı aldım geri kalanını vanilya birinide meyveli seçtim

Wankel Batu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

http://www.buharistan.com/buharistan...ing&order=DESC

bunlar sigaraya yakin olanlar birde turkish tobacco var

genelde bunlari öneriyorlar
    Best German Engineering

Vorsprung durch Technik

V3li4ht - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Konuyu takip edenler için bir örnek vereyim istedim )

V3li4ht - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cepten yükledim kusura bakmayın
    resim boyutunu bi düzenlerseniz sevinirim

tricky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende aliexpressten verdim evc vtc mini modelini. Başka bir kullanıcıdan da pil siparişi verdim. Cihaz ve piller gayet hızlı bir şekilde ulaştı elime şans işi sanırsam birazda. Sony vtc5 pil aldım gayet başarılı. Gün içinde yoğun olarak kullanıyorum 1 günü rahat rahat geçiriyor. Şimdi yavaş yavaş güzel bir rta atomizer alıp coil sarma işine giricem. Hakikaten ucu bucağı yok bu işin. Likit olarak en son Likitim cekdenyıls aldım. Her kokusu duyan hasta oldu. İçimide gayet hoş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Wankel Batu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bunlar sigaraya yakin olanlar birde turkish tobacco var

genelde bunlari öneriyorlar
    Aynen selected tobacooda var siparişimin içinde,birde vanilya ve üzümlü naneli bir likit istedim. sürat kargo yüzünden kaldı pazartesiye
    Eğer alkolün yanında falanda keserse beni son son sigaralarımı içiyorum şu 2 günde

1.6 VTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    120 ML likitler 18-20 dolar fix fiyat. mech sauce
    Bu siteyi de incelemekte fayda var; Don't Drink My Juice Özellikle site içerisinde DDMJ Custom Sampler diye bir seçenek var ürünler arasında, buradan istediğiniz oranda VG/PG, nikotin, aroma koydurabiliyorsunuz. Fiyatları da güzel geldi bana.
    Gorilla Vapes bu site ise harbi premium bir site, ürün kaliteleri filan iyi güzel.

Son olarak http://www.crescentcityclouds.com/pr...5-30mls-for-50 güzel bir kampanya var burada. 5 tane 30ml 50 dolar
    Paylaşımlar için kendi adıma çok teşekkür ederim. Peki bu siteler Türkiye'ye gönderim yapıyor mu ? Yapıyorsa gümrükte takılıyor mu ? Sizin alışverişiniz hiç oldu mu ? Olduysa nasıl bir deneyimdi ?(Kargo süresi, paketleme, gümrük,...vs.)

Biraz fazla soru oldu biliyorum ama şuanda harıl harıl kaliteli premium ejuice ve dışarıdan ejuice satın alma yöntemlerini araştırıyorum, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
    Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1.6 VTi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Paylaşımlar için kendi adıma çok teşekkür ederim. Peki bu siteler Türkiye'ye gönderim yapıyor mu ? Yapıyorsa gümrükte takılıyor mu ? Sizin alışverişiniz hiç oldu mu ? Olduysa nasıl bir deneyimdi ?(Kargo süresi, paketleme, gümrük,...vs.)

Biraz fazla soru oldu biliyorum ama şuanda harıl harıl kaliteli premium ejuice ve dışarıdan ejuice satın alma yöntemlerini araştırıyorum, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
    Rica ederim ne demek Evet bu siteler gönderim yapıyor dontdrinkmyjuice den alışveriş yaptım gorilla vapes'ten de alışverişim oldu. Ortalama kargo süreleri üç aşağı beş yukarı aynı, 10 ile 25 gün arasında değişiyor. Eğer çok fazla adetli söylemez ve siparişinizin içinde pil olmazsa sorunsuz geçecektir. crescentcityclouds.com'den alışveriş yapmadım henüz ama yapacağım kampanyasından yararlanacağım. Eğer adres bilgileri girerken TR girildiğinde problem yaşıyorsanız live destekten yazın yardımcı oluyorlar.
    FOR US BY US

[/CENTER]

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Zamplebox dan sipariş verdim 11'li büyük kutu. Takılmak gelirse haber veririm

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Aps - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu cihaz gelsin de likit konusunda darlayayım seni Xor Reyiz

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Aps Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu cihaz gelsin de likit konusunda darlayayım seni Xor Reyiz
    Likit en büyük dert kendi aromanı bulana kadar deneme yanılma yapman gerekiyor. Ben aromamı bildiğim için Zample'dan 38 tane seçim yaptım 170 tanede sevmediğim aromayı seçtim. 38'den mix yapıp 11 farklı şişede ürün göndrecekler inaşallah gümrükten geçerse

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)