Bu arada wismec'i >semsialtunbas 'a sattım . Soran arkadaşlar oluyor .
Bu arada wismec'i >semsialtunbas 'a sattım . Soran arkadaşlar oluyor .
Hepsi tertemiz Wismec rx200 veya evic vtwo mini veya griffin top air flow isteyen yok mudur![]()
öncelikle selamlar. bende sigaradan bu sekilde uzaklasma niyetindeyim. hiç bir fikrim yok. biraz arastırma yaptım şöyle bir ürün buldum
Joyetech egrip 2
ne dersiniz fiyat performans nasıldır? bundan alma bosver bu ürünü al derseniz tavsiyeleriniz neler? hangi likiti kullanmak lazım? önerilerinizi bekliyorum ki hemen sipariş vereyim![]()
siparişi verdim aletin pil kaldır geriye , 18350 ufak piller değil mi ? 2 tane mi sipariş vereyim şu alttaki linkteki olur sanırsam ? 650 nedir ?
2pcs/lot Excellent quality 18350 3.7V 1200mAh Li ion Rechargeable Battery Power Source For flashlight Consumer Electronics-in Rechargeable Batteries from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
@ufuksaracci
Pardon 18350 veya 18650 mi alın demek istediniz ? İki tane 18350 veya 1 tane 18650 mi yani ? 650 olursa var elimde galiba fenerim için almıştım fotosunu çekeyim
bu uyar mı ?
Yada daha iyiyse şuna alayım ?
18650 Pil Sony Vtc5 Faturalı Magaza Satışıdır GittiGidiyor'da 242788669
Benden önce yazmışsın tam yazıyordum yukardaki mesajı18650 yani o zaman yukardaki fenerdeki uyar veya linketekini alayım.
Sigara kullanmıyorum ancak nargile sonrası duman hoşuma gitmeye başladı. Nikotinsiz likit ile birlikte kullanmayı düşünüyorum. Bol dumanlı olsun yeter. Likitleri amerika'dan getirtebiliyorum. Ek olarak E-Sigara'da getirtebiliyorum. Gümrük konusunda sıkıntım yok. Ben Eleaf iStick Pico+Melo 3 getirtmeyi düşünüyorum. Cihaz hakkında bilgisi olan var mıdır ? Yanına ek 5'li atomizer'de getirtecem bunlarda değişmek gerekiyormuş heralde. Önerdiğiniz cihaz var mıdır ? Nikotinsiz hangi likitleri önerirsiniz Milkman öneren oldu ama baya popülermiş galiba.
Bilen arkadaşlar fikirlerini iletirse çok sevinirim.
Arkadaslar Melo 3 icin en uygun coilleri nereden satin alabilirim? Bir de bu coillerin degistirilme sikligi ne olmali?
"Korkmadık, savaştık"
Ben bu ise biraz sardim gibi, coil fiyatlari hakikaten sandigimdan pahaliymis. Onun yerine tekrar sarilabilir bir atomizer almayi dusunuyorum. Bu asagidaki hakkinda ne dusunuyorsunuz? Eger tavsiye edeceginiz baska atomizer varsa onu da duymak isterim. Eleaf Pico ile kullanmayi dusunuyorum
GeekVape Griffin 22 RTA
"Korkmadık, savaştık"
selam arkadaşlar;
Geçmişe dönük çoğu sayfaları okudum ama gerçekten beynim yandı.Bir sürü marka vs vs.
Ben günde 1 pakat sigara içiyorum.Genellikle alkolle çok içiyorum sigara ve bu cihazlara merak sardım.
Hangisini almalıyım,nikotin ihtiyacımı hangi cihaz karşılar?? Yardımcı olursanız çok sevinirim
hocam fenerdeki pili kullanmayın esigarada oldukça tehlikeli kalitesiz ve yanlış hatırlamıyorsam içeriğindeki bir maddeden dolayı patlama risk faktörü oldukça yüksek.. sony vtc 4-5-6 kraldır..
Amerikadan cihaz getirtebiliyorsun madem pico gibi başlangıç seti yerine wismec rx 2/3 al hem 2 pilli hem 3 pilli kullanabilirsin araştırdıkça öğreneceğin bir çok özellik mevcut cihazda hatta güncelleme ile high-end cihazlarda bulunan özellikler geldi pre-heat gibi.. üstüne de bir tane ciğer çekimi istiyorsan griffin 25 top air flow ya da sigara gibi içerim diyorsan expromizer v2.1 çaktın mı uzun süreler götürecek seti oluşturmuş olursun.
likit işi ise oldukça göreceli çünkü damak tadına bakıyor. ohw'nin bir çok çeşidi var, kaliteli likittir, en meşhuru milk man, 180 ml lik şişede satılıyor zaten 2-3 çeşidini getirsen uzun süre götürür seni..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
Aynen hocam yani bende bir starter olduğum için ayrıca sigara kullanmadığım için bu cihaz hoşuma gitmişti. Birkaç kez deneme fırsatım oldu gayet güzel duman çıkarıyodu. Eğer cihaz kötü değilse bunu almak istiyorum. Eleaf iStick Pico + Melo 3 birde bunlara atomizer alıcam. Başka almam gereken bir şey yok değil mi ? Likit doldurup kullanabilirim ?
pili buradan alabilirsiniz vtc5 iyidir
Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumu
Arkadaşlar e sigarayı bırakıyorum . Yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum . Sadece kendime ne olur ne olmaz diye bir set ayıracağım . Bu zamana kadar her şeyi bir kerede satacağım, bu işten keyif alan varsa iletişime geçsin elimde çok malzeme var.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)