Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Pamugu kalın tutuyorum ama cok sarkıtmıyorum
Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Pamugu kalın tutuyorum ama cok sarkıtmıyorum
Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...
Paketin içinde çıkan tel çok ince. Çok sık sarılmıyor. Ondan olabilir mi acaba?
şuradan hesaplayabilirsin Coil Toy - Online calculator for e-cigarette resistance coil building
Çok teşekkür ederim bu bilgi fazlasıyla yeterli.
Vaperosso gemini rta kullanan varmi aramizda? Buhar ve aroma konusunda bilgi lazimda
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Buradan bakabilirsiniz.
LİNK
Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...
Başlangıç için Joyetech Ego AIO serisine göz atabilirsiniz. Babama ve kız arkadaşıma aldık, 1. günden sigara içmeleri azaldı. Tam olarak bırakmış değiller, bir tek ben bıraktım onlardan gaza gelip, 21 Eylül'den beri sigara içmiyorum, oldukça memnunum.
Ben Joyetech evic mini vtc kullanıyorum, ama taşınabilirlik açısından AIO cihaza geçiş yapacağım kesinlikle.
bende iki gündür ego aio modeline bakıyorum hoşuma gitti baya arkadaşım aldı çok memnun ama tankı ufak olduğu için sürekli doldurman gerekiyo dedi. Ben bu aletleri kullanırken boğazım yanıyor midem bulanıyor bunun sebebi likitmi yoksa kulladığım cihazlamı alakalı liqua likit kullandım onda mide bulantısı fazla olmamıştı ama hala biraz boğazım yanıyordu hevesim kaçtı şimdi arkadaşımın ego aio modelini kulladım oda hala yakıyor ama likiti dandik herhalde cihazı alırken yanında vermişler ben ona yoruyorum
Mesajı düzeltemedim, 6mg ve altı nikotin seviyesine sahip likitler diyecektim.
Bir de kaliteli likitlerden şaşmayın derim ben.
Fastechten hicbirsey alamiyorum nedeni nedir acaba tr ye kargo yapmiyorlar eskiden her seyi ordan getirdim
C R M performance
Sadece FT değil biçok site gönderimi kapatıyor yavaş yavaş Türkiye'ye. Çünkü gönderdiklerinin çoğunluğu geri dönüyor para iadesi filan uğraşıyo adamlar o yüzden istemiyor. Herkes Aliexpress'den gönderecek kullanıcı bulup şansını deniyor artık gördüğüm kadarıyla. Ben hep yurtiçi alışverişi yaptım bu zamana kadar tam yurtdışı sipariş geçicektim ortamı görünce cesaret edemiyorum
'14 Seat Leon TDI
Bastan ve sondan olmak uzere 15er sayfa okudum, beynim yandi
Gunluk hayatta sigara kullanmayan biriyim. Gecmiste kullandigim zamanlarda dahi, bagimliliktan ziyade zevk icin yemekten sonra veya cay/kahveyle beraber icerdim ki, bir paket rahatlikta 5 gun civari giderdi.
Son yillarda nargileye basladim, duzenli sekilde Istanbul'da belirli mekanlarda sadece uzum-nane icen adamdim, ancak yurtdisinda olmamdan dolayi bu zevkimizden mahrum kaldik
Baslangic olarak uygun, cok buyuk olmayan, F/P urunu, nikotinsiz veya cok az nikotinli likitlerle icilecek ve coil sarma vs. islemlerle (en azindan simdilik) ugrasmayacagim bir cihaz aramaktayim.
Gecmis sayfalarda baslayanlarin en cok tercih ettigi Joyetech ego mini ile Eleaf ijust S arasinda kaldim. Siz olsaniz hangisini tercih edersiniz? Ayri olarak nargilede uzum naneye denk gelecek sekilde eksi tatlardaki likit tavsiyelerine acigim.
Halihazirda yurtdisinda bulunmamdan dolayi kargo veya siparis konusunda sikinti yasamayacagimi umut ediyorum
"Korkmadık, savaştık"
Günde 2 paket sigara içiyorum ,elektronik olarak ne önerirsiniz ? Nerden temin edebilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum.
Firmaların sitelerinde pek likit stoğu kalmamış gibi. Kaliteli likit alabileceğimiz yurt içi temiz site var mı önerebileceğiniz ?
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)