grifin eagle kullanıyorum bende fazlasıyla memnunum. Kargoların dönme olayı beni fazlasıyla sinirlendiriyor. Bazı siteler artık gönderim yapmıyor sonumuz kötü.
Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...
Abiler Smoke Nano One satiyorum,1 haftalik cihaz. Ciziksiz tertemiz. 260TL fiyati. Ilgilenen olursa mesaj yoluyla ulasabilir bana. (Urun kit halindedir,tfv4 nano atomizlerle birlikte gelmektedir. Hicbir yedek parcasi kullanilmamis,paket icerigi fulldur)
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Buharıda dumanıda bıraktım şükür. Umarım satınca canım çekmezWismec Rx200, Evic vtwo mini, 2x griffin 25 top air flow, bachelor nano isteyen varsa haber etsin.
1 hafta önce aldığım ijust s ve yanında 2 adet likitle beraber satmak istiyorum.isteyen olursa mesaj atsın.
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Alakasız bir sorum olacak , yarın maça gidicem stada sokuyolar mı e-sigarayı? Aramada polis alıyorsa eğer 1 paket sigara alıp gidicem![]()
İlgilenen arkadaşlar olursa bende Vaporesso 75 VTC starter kit in sadece modunu satıyorum (beyaz renk) Özelliklerine bakınız.
Beyler ben de bi deniyim diyorum, iJust S sanırım başlangıç için iyi seçenek. Başka öneriniz var mıdır? Ürün alımıyla ilgili sıkıntım yok yurtdışında yaşıyorum. Bi de bu coil falan sürekli yenilemek gereken parçalar sanırımkafam epey bi karıştı bir el atıverin ya
![]()
Kangr top box mni kutusnda hic kullanılmadı.isteyen olursa satabilirim
T r u t h i n e n g i n e e r i n g
eGrip II - Joyetech
Arkadaşım başlangıç için şu cihazı aldı. Tutuşu içimi hoşuma gitti. Nikotini 0.6 olanı almış. Aroması çok güzeldi.
Cidden işe yarıyor kullananlar bıraktı. Az içiyorum ama bende düşünmeye başladım.
E grip II kullanıyorum 1,5 aydır cihazdan memnunum. Likitleri bir arkadaşımla kendimiz yapıyoruz daha hesaplı oluyor.
neden herkes satıyor ?bir problem mi var yoksa aradığınızı mı bulamadınız. Sigara içmeme rağmen, nargile yerine bunlardan mı alsam diyorum
![]()
abi teferruatı çokbiz hazırcı milletiz.
likit işi tam bir keşmekeş, teliydi pamuğuydu piliydi yer mi Anadolu çocuğu![]()
ben de nargile niyetine aldım gayet keyifle de takılıyorum , ama tel pamuk işleri angarya gelebilir, ben seviyorum şahsen build kısmınıben daha prof bi cihaz almak için satıyorum daha fazla buhar için yani , ama sigara bırakma amacıyla bu cihazları alanlar genelde bırakamayıp geri dönüyoor ben öyle görüyorum çevreden buradan vs
![]()
Tüm sayfaları okuyamadım kusura bakmayın. Bir sorum olacak. Joyetech Delta II Atomizerli cihazım var. Öncelerinde 0.5 ohm'luk kullanıyodum. Daha sonra biraz kaşıntıdan biraz youtube'da izlediğim videolardan yola çıkarak RBA'lı başlık aldım yani telini pamuğunu kendim saracaktık. Kit'in içinden ince bir tel ve pamuk çıktı. Ancak ne yaptım ne ettiysem 1.0 ohm'un altına düşüremedim. Benim amacım çok duman çıkartmak. Onun içinde sanırım 0.2-0.3 ohm'luk sarmam gerekiyor. Nasıl bir tel kullanmalıyım ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)