Bu yurt disindaki siteden 1 kalem tip bi de diger modelden siparis gectim gelmeme durumu mu var bilmedigimden soruyorum
Bu yurt disindaki siteden 1 kalem tip bi de diger modelden siparis gectim gelmeme durumu mu var bilmedigimden soruyorum
C R M performance
valla sapphire premium un tütün aromalı likitlerini denedim ego one ile 6-12mg aralıkta çok acı ve keyifsiz geldi. sigara isteğini bastırabilicek bişeyler arıyorum. Ne varsa azcık paketlede gönder@dachosen
Ali's Detailing Garage / Erenköy
kullanmadığım cuboıd var istersen. tabi ki yurt dışı fiyatı belli ama herkes satarken kar koyup satmakta. Denildiği gibi riske girersen sipariş verirsin en kötü %20 sini kaybedersin verdiğin paranın.
Cuboid (kutulu) - Diablo RTA 3.5 ml (sıfır) - 2 adet Samsung INR 18650 25R 2500 mah - hediye likitle birlikte 300 TL ye bırakırım.
Mod siyah renk. Cuboid siyahlarda renk atma sorunundan ve renk atmalar olduğundan siyah carbon folyo ile kaplıdır.
İlgilenirsen pm at numaranı resimlerini yollarım.
Haddinden fazla değer, gevşeği kral eder
34 GE 5563 - BlackGetz
34 KA 0667 - matKAp VTI
41 KK 495 -- KKing VTI
34 TS 8034 -Red King CORSA 1.7 DTI+
Sigarayı bırakıp likit'e başlamak istiyorum. Aşağıda resimde görülen ürün yeni başlayan için iyimidir, kampanya varmış içerik aşağıdaki gibi;
EGO CE4 Modeli 1100 mAh
>>>>>>>>>>>>>>>KAMPANYA<<<<<<<<<<<<<<<<<
KISA BİR SÜRELİĞİNE
☆ Ilan Set Fiyatı : 120 TL
☆ Set içeriği
- 2 Adet Başlık Atomizer
- 1 Adet Batarya
- 1 Adet Şarj Aleti
- 1 Adet Taşıma Çantası (Hediye)
- 2 Adet 20 ml İstenilen Aromada Likit (1 Adeti Hediye)
+
=
@baskan fiyat iyi ama ürünü tanımıyorum. Başlangıç seviyesi ürünler aşağı yukarı aynı kalitede oluyor zaten.
Önemli olan ilerleyen günlerde coil (atomizer başılığı)'na kolay ulaşabilmen. Coil yandığı anda yenisine hızlı ulaşılabilen ürün benim gözümde başarılıdır![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
@XoR atomizer başlıklar kalite bazında değişkenlik gösteriyordur mutlaka, peki ortalama kaç çekim kalitesinde bu başlıklar bilgin varmı ? (500-100 çekim vs.)
+
=
Joyetech ego AIO kullanıyorum. İnternet satış fiyatı 200tl ve gayet memnunum
N/A
wismec rx200s ve griffin 25 almayı planlıyorum aldığım zaman da elimdeki kanger topbox cihazı satıcam, fasttechden alıyorum normalde ama yazdığım ürünler gearbestde daha ucuz china warehouse seçtiğim zaman, eu seçtiğim zaman 10ar dolar koyuyo ürünlerin üzerine ve fasttech ile aynı paraya geliyo, aradı fark nedir anlayamadım, fasttechden sipariş verince de zaten direk çin hong kong vs den çıkıp geliyo ürün, gearbestdeki china seçeneği neden ucuz? toplamda 20 dolar farkediyo az para değil, ona da tel pamuk vs stoklarız![]()
hocam fiyat bana yüksek geldi. Yanlış hatırlamıyosam Ego Ce6 yı gaziantep te 45 tl ye görmüştüm. O paraya Joyetech Ego AIO var benimde kullandığım. Ben memnnum kaliteli ürün bence. Satılan forumdaki linkini atıyorum ordaki arkadaşa ulaşmaya çalış istersen.
JOYETECH EGO AİO 110 TL | Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumu
Bu arada senin baktığın ürünün üst serisi bi ürüne denk geldim şimdi.
http://www.elektroniksigaracenter.org/ego-ce6
'14 Seat Leon TDI
bu arada ftden coil ve yedek cam siparişim 11 günde geldi dhl ile bugün teslim aldım
Dhl olan paketim takildi(mod vardi) şans işi sanırım ama bidaha vermem sipariş iadeden çok para kesiyorlar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)