Bu arada yerli likit olarak The Collection geldi ,3 adet aldım , portakallısını deyebildim bu akşam inanılmaz güzel.Yerli likitler arasında bugune kadar denediğim en iyisi diyebilirim... Hatta şunu söyliyim ohw kadar güzel içimi.. Heisenberg de aldım onu denemedim daha... Yalnız collection likitler bazı zamanlarda sınırlı sayıda çıkıyor çıkar çıkmaz bitiyor , 2 haftadır çıkmasını bekliyordum almak isteyenler acele etmesi lazım...
![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
The collection kimin üretimiymiş ?
Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...
Arkadaşlar elektronik sigara kullanımı yasak mı?
Yasal yaptırımı var mı?
2 gündür kullanıyorum. Kafama takıldı![]()
Bilmiyorum ekşide okudum ordan aldım yeni bir üretici herlade
""muhakkak denemelisiniz diyebileceğim, son aylarda ciddi derecede başarılı ürünler çıkartan yerli markalardan bir diğeri ise the collection premium likitleridir. özellikle tütün'lü ürünleri sevmeyen ben bile müptelası oldum. şişeyi elinize ilk aldığınız anda bile kaliteyi hissedebiliyorsunuz.
bu facebook grubu; Log into Facebook | Facebook
buda web sitesi; The Collection Premium Likit ""
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Yigit G. diğer likitler hakkında yorum yaparsan sevinirim denemiş olurum likit arayışındayım bende.
kaplan ticaret girişte
Beyler almanyadan getirttiğim riccardo zigarette likitler 5mg nikotinli, aromaları filan dolgun fakat resmen gırtlagımı yaktılar. Paylaşılanlara göre nikotini mahvetti beni.
Soru: bu nikotini seyreltmek mumkünmü. yoksa o yeni likit yeni şansmı? tabi aromada aynı şekilde bozulucak ama ? ne yapmak lazım ?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
0 mg base alıp seyreltilir tahminimce karıştırıp demlenme süresi beklerseniz, armoa da tabi seyrelir
sıfır ayarında evic v2 mini var elimde kutusu tüm içeriğiyle birlikte , 2 gün kullandım koydum kenarda duruyor.
250 TL ye bırakacağım. siyah cihaz. bedava kargolarım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)