Atomizer buhar olayını yapıyor mod yani ilk linkteki gücü veren kısım . Atomizerin iyisiyle daha ok aroma daha yoğun buhar alırsın . Atomizerin içerisindeki değiştirilebilir parça ise coildir. Kötü ato seni e sigaradan soğutur.
Atomizer buhar olayını yapıyor mod yani ilk linkteki gücü veren kısım . Atomizerin iyisiyle daha ok aroma daha yoğun buhar alırsın . Atomizerin içerisindeki değiştirilebilir parça ise coildir. Kötü ato seni e sigaradan soğutur.
30 ml likit tahmini ne kadar gidiyor beyler günde 1 paket içene.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
10 gün gider ama kullanıma bağlı.
10 gün yettiğini var saysam, 90 tl. hem belki sigara bırakmaya da vesile olur. gerçi burda sigara türkiyeden yarı yarıya ucuz ama amacım sigara bırakmak.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
şu günlük likit oranı bana kalırsa birazda bilinçle alakalı. Alacağınız likitteki nikotin oranı, tütün aroması gibi şeyler az ya da çok içilmesinde kesinlikle önemli etken. Yani sigara içer gibi orta nikotinlisinden başlayıp azaltmakta olabilir bence.
nıkotonı dusuk alırsanız sıgara kullanımına baglı lıkıt oranı artar ben 6 mg nıkotın ıle gunde 8 9 ml ıcıyordum 9mg cıktım 4ml e dustu
Likit tuketimi 3mg likitte 6-7ml civarlari benim. Gun icinde degilde yemek sonrasi cok fazla likit tuketiyorum. Bu arada serpent22 arayan varsa pm atabilir.
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Günde 1 paket parliement içen adamdım
Elektronik sigaraya nikotinsiz olarak başladım, bi ara ateşli ile elektroniği bi arada kullanıyodum
ateşli sigarayı bıraktım
elektroniği bile günde 20 puf çekiyorum ya da çekmiyorum bazen günlerce içmediğim bile oluyor
normal sigaradan resmen soğudum, canım sıkıldıkça biraz buharlıyorum o kadar
en baba içtiğim 0.3mg zıkkım oldu![]()
- Bize Her Yer TRABZON
YArın istanbula gelicem. Elden, kadıköy civarı hem iyi hem uygun fiyatlı likit satan bi Yer var mı bildiğiniz?
@powERS pg düşük daha iyi.
Yenibosna civarında likit almak isteyen varsa dükkanımızda Türkish Delight likitlerinin satışını yapıyoruz.
ben likiti malzemeleri alıp kendim yapmaya basladım %100 daha kârlı oluyor ve aroma tadı daha yoğun gelmeye basladı. Arkadaslarıma'da denettim gayet beğendiler.. Orman Meyvesi yapmıstım.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Gecen ayın 21 inde basladım basladığım aksamda sigarayı bıraktım arada tek tük dal olarak sigara ictim tamamen keyfi amaçlar toplamda 5 dal filan içmişimdir, ilk cihazım smok xcube mini ve xpure rda dı rda yı hem acemiliğimden hemde basiretsizliğimden dolayı aldım 3-4 gün geçmeden de üstüne OBS Crius atomizer aldım 22mm lik ti sanırım hiç coil kullanmadım, pamuk ve telleme alanı deck çok dar dı obs criusta faceden ilan açtım ecigs forumlarına cihazlarımı sattım gittim wismec rx2/3 ve griffin 25 taf aldım sarım yaptım vs. işte o zaman keyif almaya başladım ama griffin'de likiti V8 misali çok yakıyodu günlük likit kullanımım 10ml. ve üzeri oldu sigara açlığımı bastırmak için vs. habire basıyodum puff'u dedim buna ne likit, nede likite para yeter birde pg bende alerji yaptı sanırım kendi likitimi kendim üretmeye karar verdim hebele hübele araştırdım vs. balmumcudan 1 LT Pharma Grade Gliserin aldım 10TL (bu arada pharma grade ecigs forumlarında vs. yabancı sitelerde arastırdım cok kisi kullanıyormuş ve bir sorun teskil etmemiş zararlı olduğunu söyleyenlede karsılasmadım. yinede farklı bir bilgisi olan varsa yazsın.) nbase aldım 36mg. 90/10 100 ml. ek olarakta hazır tarif aromalardan aldım 2 ad. 10ml. bana toplamda 100 tl ye mal oldu kargosu vs. herşey içinde. Hemen evde hesapladım 100 ml lik şişelere likit yapma amaçlı nbase'imi gliserinle %3 ve altı olucak sekilde nikotinini seyrelttim %5 deneme amaçlı aldığım capichinolu aromayı ekledim vs. karıştırdım dinlendirdim derken şu an evde hazır 250 ml. evyap likitim mevcut..aromalarda hazır aldığım aromalarla karsılastırdığımda benim çok hoşuma gitti içimide çok iyi boğaz vurumu çok az denilcek gibi tam keyiflik oldu hatta yanına kahve filanda yapıyorum çok güzel oluyor. yılda 4 bin tl sigaraya veriyodum cihaz tel pamuk likit pil herşeyimi hesapladığımda yıllık masrafım 1100 tl ye düştü, günlük likit masrafımda 2.20 krş @Revolution forumdan cok yardımcı oldu kendisinede burdan teşekkürlerimi iletiyorum.
Joyetech Ego AIO alabilecegim yerli site var mi?
Experience is what you get when you don't get what you want.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)