Bunlarda benim sigarayı bırakmama yardımcı olan cihazlar.
![]()
Bunlarda benim sigarayı bırakmama yardımcı olan cihazlar.
![]()
Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...
Orion'da pek güzelmiş.
@Revolution setiniz güzelmiş, sağdan 2. atomizerinizi çok beğendim. Markası nedir?
@Revolution doggystylenin altındaki nedir bende mtl geçmeyi düşünüyorum wismec ve griffin yoruyor her yönden hem ciğerleri hem taşıma açısından kalem gibi olsun tek pilli ama watt ayarlı olsun bişey istiyorum hem o kalem modu he komple cam atoyu birde iki asmodusun ortasındaki garip modu çok merak ettim hepsi hakkında bilgi istiyorumve akıl verin nasıl yapayım ?
Saolasın başkan
Teşekkür ederim, atomizer velocity RDA V2
Ds nin altındaki orion v4.1 @ufuksaracci den aldım. Hem 18350 pille hemde 18650 pille çalışıyor, 15 watt a kadar çıkıyor tek tuşlucam ato velocity yurtdışı sitelerinde 10 dolar civarı
iki asmodus arasında ki frankenskull mech mod oda 14 dolar olması lazım. Tek pilli alttan beslemeli alttaki likit haznesini sıktığın zaman atomizere likit veriyor öyle devam
güzel ben seviyorum onu.
Kalem tipi istiyorsan bence ıjust s yada mech mod. watt ayarlı boru tipi pek bir bilgim yok![]()
Arkadaşlar kangertech cihazım 2. defa bozuldu ve artık yeni bir kit almayı düşünüyorum.
Kesinlikle pilleri harici olan, volt değeri okuyabileceğim, cebe girebilecek cinsten ve tank kapasitesi çok ufak olmayan bir cihaz önerebilir misiniz?
Arkadaşlar şu sigarayı bırakmak amaçlı, uygun fiyatlı,performansı iyi bir elektronik sigara almak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)