Vaporesso Revenger aldım dun. İlk başlayan biri olarak cok memnunum. Cihazın kasası cok kaliteli ve de kullanımı gayet basit. Ayrıca kasanın ergonomic olması acısından cebe vs rahatca sıgıyor.
Vaporesso Revenger aldım dun. İlk başlayan biri olarak cok memnunum. Cihazın kasası cok kaliteli ve de kullanımı gayet basit. Ayrıca kasanın ergonomic olması acısından cebe vs rahatca sıgıyor.
Napıyosunuz ya hiç sesiniz çıkmıyor![]()
Smok al85 in yanına çift pilli bir cihaz düşünüyorum. Vaporosso revenger ile smok gpiv arasında kaldım. Revengerı arkadaşım çok övüyor ama banada gpiv cazip geliyor. 2 sinide kullananlardan yorum alabilir miyim ?. Revenger 240, gpiv 300 tl ye alabiliyorum.
Gpriv için bir de taşıma çantası almanız lazım ve ekranları çok hassas. 300 TL bütçelere ulaştıysanız biraz daha para ekleyerek yihi/dna çipli cihazlara geçmeniz daha faydalı olacaktır. İleri de ısı kontrollü tel kullanma durumunda çok daha fazla stabil içim sağlarsınız. Çift pil yihi de sx q mini 550-600 civarlarına, dna çipli therion dna 166 ise 450-500 bandında bulunabilirler.
Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..
Konu içeriğinde elektronik sigara,likit ve diğer aksesuarlar ile ilgili satış yapmak yasaktır.
Bilginize
Tatile gittik geldik konu gerilere düşmüş iyice![]()
Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...
Yok mu bir yenilik kimsede![]()
nerede kaldıysak oradan devam demek isterdim ama para suyunu çekti @serkanokan ülkeye dönmek için yola çıktı
Elimdeki atoları satıp biraz dinlenmeye çekilcem. Goon ve mınıkınle fazlasıyla mutluyum
Likit ne yapsam diye düşünüyorum öneri var mı
![]()
Fazlalıklardan kurtulmak iyidir![]()
Valla geçen yine bir kaç tane daha aldım ama hala hiçbiri dinner lady-lemon tart tadını vermiyor.
MTL'e alıştıktan sonra ciğer çekimi neredeyse hiç kullanmıyorum artık, lemon tart da baydı ciğer çekiminde. Şimdi bizim şehirdeki vape shopun tütün aromasını veya five pawns castle long kullanıyorum sadece mtl'de.
Abeyler banada bi epetite cozelim beaa @serkanokan @Revolution![]()
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Buralarda bulamazmiyik abi@Revolution
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Bulursun bulursunda x2 bonusuyla![]()
merlin tam mtl değil ama iş görür mtl için sıkı içim gerekli diye biliyorum. Troy un deck çok çok eski bence ben beğenemiyorumrda mtl de hadaly bence
$14.90 SXK Hadaly Styled RDA Rebuildable Dripping Atomizer - stainless steel / 22mm diameter at FastTech - Worldwide Free Shipping hem bf si de var
![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)