Evet arkadaşlar mevcut ilişkim için evlilik teklifinin zamanı geldi; aslında teklif yapmadan evlenecektimama birkaç kere laf sokmalara falan maruz kaldım ve muhtemelen ben bunu tüm evliliğim boyunca duyucam o sebeple güzel bir teklif yapmam gerekiyor. Şimdi biz 10 Nisan itibariyle nişanlandık. Yüzükler takıldı falan 27 Ağustos için nikah günü alındı. Kız arkadaşımla eskiden konuşmalarında da evlilik teklifini önemsediğini net bir şekilde belirtiyordu ama bir türlü fırsat olmadı erteleye erteleye nişana geldik işte düğün gününü bile aldık oda iyice umudunu kaybetti ama ilerleyen yıllarda burnumdan geleceğini biliyorum
neyse şimdi 16 mayıs 20 mayıs arası birlikte Bodruma Titanic otele gidiyoruz burası son şansım otele mail attım bu konuda animasyon ekibi olur başka biri olur bana yardımcı olun diye hemen dönüş yapıp iletişim numaramı istediler ve ne gerekiyorsa yapılacağını söylediler, burası da zehir gibi orijinal fikri olan arkadaşlarla dolu ; KISACASI otelde yapabileceğim eğlenceli romantik bir evlilik teklifi için önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler herkese