190hp lik nissan juke verelim![]()
1.4 tsi 160 hp new bettle da hot hatch sınıfına giriyor mu bilemiyorum ama değerlendirilebilir sanki ...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
buraya yazanların onu al ufak tefek şeylerle 200 hp yaparsın swaplarsın öyle toplarsın böyle yaparsın diyenlerin hiç biri emin ol o para ceplerinde olsun araba alcak olsalar akıllarının ucundan bile geçirmezlero işler okadar kolay olmuyor.Btüçene göre alabilceğin sıfır araçlar arasında donanım olarak görsellik olarak en güzeli 208 gti.ıbıza cupra alsan içi bence çok kötü bir araç artı bir üst vergi dilimine çıkıcaksın değermi tartışılır.polo gti ın sıfırı varmı bilmiyorum varsada 90 altı olmucağı kesin.typer leon cupralar efsane uçuk yeni clio rs 140bin bandında...eee geriye kalan 208 gti.görüntü olarak iç ambiyans olarak emin ol kullanıcısını tatmin eden bir araç..
Hayır degilim. Sıfır KM 80.000 TL'ye kadar Hızlı arac alanıcaksa İ30 ve Pro Ceed GT (Sıfırı yokmus) Bicilmiş kaftan. 80 Milyara sana donanım manyagı + 190 beygir üstü araba veriyorlar Bende onerdim sadece bunun neresi trolleme ? İ30'un Dizelini kullanıyorum siddetle tavsiye ederim mesela.
Ha su degildirki Fanboysun fan man degilim sadece 80 milyara kadar alınacak Sıfır araclar arasına tabiki oneririm kullandıgım aracı ama gidipde 180 milyara kadar sıfır arac onerisi diye bi soru gelse önercek halim yokHot hatch'in anlamını bilmiyorum Şimdi baktım googleden HB Spor araç anlamına geliyormus Ve dogru onerilerde bulunmusum Hyundai İ30 Turbo ve Kia Pro Ceed GT Gayet bicilmiş kaftan Hem Donanım olarak asırı derecede dolu hemde Sportif daha nolsun ?
Poloymus mitoymus bırakın bunları kırın on yargılarınızı artık yav. Hangi Poloda Cuprada yada 208'de Donanım var i30 ve ceed kadar ?
gt tamam yine bir nebzede, i30 az öteye gitsin 4 kapılı emsallerinden güclü bir araç okadar. ayrıca sıfır denmiş gt zaten gelmiyor i30 gelse neolacak 208 varken sümüğünü atmaz kimse![]()
1881 - 193∞
Öncelikle i30 bir hot hatch değil. Donanım vs sayıyorsunuz ya hani bir hot hatchte pek donanım aranmaz amaç bellidir gerek yoktur sizin mantığınıza göre millet boşuna typer vsye para veriyor. Bahsettiğiniz arabada stil estetik adına hiçbirşey yok. Ayrıca hızlı da değil konuda bahsi geçen bütün araçlar içinden geçer i30 un sağlıcakla..
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Seat Leon SC 1.4 TSI 140HP
Kia ProCeed GT
Opel Corsa 1.6 OPC
Mini CooperS
(KiaProCeed GT baya dolu donanımla geliyor içinde recaro koltuklar var, yanlız tam bir gti değil daha çok grand coupe bir araba ama güzel arabadır)
https://www.recaro-automotive.com/en...rview/kia.html
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
hız konfor güven donanım dikkat çekicilik ve özel ilgi için tercih kesinlikle mini olmalı
marka her zaman markadır.misal bir mekana 80,000 TL lik yıldızla gidersin bey olursun 90,000 liralık fiatla gidersin falan filan olursun
yani sıfırını bütçeyi bilemem ama x bir markanın sıfırını alacağıma ikinci el mini alırım
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Pro Ceed GT daha çok warmhatch tarzı bir araç. Her ne kadar hothatch geçse de. Rakibi, takibi Polo Gti, İbiza Cupra, 208 Gti değil. Astra GTC, Leon FR tarzı bir araç. Konuyu açan arkadaş arabamın deli gibi gitmesine gerek, piyasada fazla olmasın, tasarımı güzel olsun, direksiyon ısıtmasına kadar dolu olsun diyorsa tercih edebileceği bir model. Yine dediğim gibi sıfır dendiği için aracın sıfırı maalesef yok.
Fiyatı bende kalsın. Sitedeki fiyatından çok inmiyorlar. cam tavan opsiyon ama bana söylenen 3 araçta cam tavanlıydı. Ayrıca jantlar da var. Tam olarak araçlar şöyle:
PYM0-KIRMIZI (Lav)
WWM7-Gri (Buz-Dokulu)
Özellikler ;
21FS-GTI Yarı Deri
Manuel 6 vites Stop&Start
OK01 - Cam tavan; ZHAT
17" GTi Karbon Storm Jant
İlginiz varsa Bursa Baykar oto satışta İlkay beyle görüşün, yardımcı olur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)