User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
115 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Hot Hatch Önerisi (70.000- 80.000)

arabasızadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben olsam kırmızı temiz bi jcw alır keyfime bakardım ,208 de güzel ama jcw bambaşka.
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Aliburakb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bnde ikinci el önerip mini cooper alın diyenlerdenim

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hothatch olarak corsa d gsi opc neden olmasın ?

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Corsa opc vs 208 gti Eğer hothatch istiyorsanız

Ceed GT Eğer donanımlı ve nispeten hızlı araç istiyorsanız.

İkinci el derseniz seçenek sürüyle zaten. Cooper JCW, Type-R , RS vsvs.

boosted_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende ayni arayistayim

208 e sunroof ekletin e fiyat 86000 civari oluyor gecen tekrar gittim birkac ay icinde 308 gti ile birlikte 208 gti 30th anniversary modeli gelicekmiş kilit diff arti bir iki ivir zivir daha ekleniyormus donanima

Corsa opc donanim olarak cok ii performans paket alip kilit brembo recaro sunroof felan gercekten iyi ama enjektör sistemi klasik direc enjeksiyon degil kullanan bir iki kisiden hayvan gibi yaktigi sikayetini aldim o yüzden tercih etmeyebilirsin

Bence ibiza 1.8 tsi veya yeni gelicek polo 1.8 tsi daha makul be daha hizli olucaktir gerci onlarinda vergileri fazla

Bu sebeplerden bende beklemedeyim 1.8 polo gelirse harika olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pro ceed gt o fiyatlara alinabilecek en lux hizlimsi araba. Ben donanimina ve sessizligine inanamadim. Evet cok hizli degil 150 lik polo kadar gider belki ama gercekten cok konforlu. Ruzgar sesi yol sesi tik yok. Ses sistemi ayni sekilde cok yeterli.
    IN BOOST WE TRUST

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pro ceed gt o fiyatlara alinabilecek en lux hizlimsi araba. Ben donanimina ve sessizligine inanamadim. Evet cok hizli degil 150 lik polo kadar gider belki ama gercekten cok konforlu. Ruzgar sesi yol sesi tik yok. Ses sistemi ayni sekilde cok yeterli.
    Ben de çoğu kez aynılarını söyledim. Ceyhun'da vardı işte en güzel örnek. Para-çokomel ilişkisi en güzel olan araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kalipson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Minimum kırbaç ibaresinin yanına 'insan edition kullanılmışlık' ibaresini ekledim ki anlaşılır olsun. İsmi ya da cismi lazım değil; daha düne kadar çok iyidir temizdir, bilmem kimin arabasıdır gözü kapalı alınır diye reklamı yapılan biçok aracın ne halde olduğunu biliyorum. Adamın yanına gidiyorsun, nasıl gittiğini gösterecek ya; çalıştırır çalıştırmaz dip gaz. Al sana temiz RS. Dakika 1 gol 1. Daha neler neler. Yazılım manyağı olmuşu mu dersin, düzenli kaza yapmışı mı dersin...
    3üncü kez RS sahibi oldum ve bu araçlar da ilk ve tek seferde görüp aldığım araçlar değildi. Yani arayışlar içerisinde iken birçok RS'e baktım ettim.
    Çoğu kurcalanmış ve suyu çıkarılan araçlar. Kimse 40binli rakama benim kafamdaki "temiz" RS'i vermiyor ve vermedi de.
    40bine bi abim bi faz-2 aldı evet. Ama yaklaşık 50bin masraf etti. Oldu mu oldu; ama 50bine mal oldu.
    Su anda hangi arabaya bakarsan bak ilk bakista alabilecegin araba yok 2. elde. Cogu ilan yalanla dolu. 2010 yilinda ben alirken bile kac tane megane rs e baktim sayisini hatirlamiorum ki ustunden tam 6 sene gecmis. Hala muhakkak temizi vardir. Haa 40 bine bulamazsin zaten bulmamalisin ben 6 sene once 30 bin e aldim. 6 sene de 10k dan fazla degerlenmis olmasi gerekir. Polo dizel icin bile 30 tane araba baktim sonra bakmayi biraktim. Audi de ayni Skoda da.
    Yazilim isine gelince ben 3 tane farkli yazilimla kullaniodum arabayi. 55 binden sonra stock yazilimla hic kullanmadim. Piste de ciktim roll de yaptim uzun yolda yaptim karda lastikciye ulasabilmek icin normal lastiklerle maslakta 45 dakika bogustugum halde duzgun yazilimla zaten ben kirmadiysam kimse kiramaz o guclerde o motoru. Turkiyede 2 secenegin var biri Ozgun digeri de RS Tuner Henk. Diger yazilimlarla catir catir avans vurup sekman kirarsin. Kac tane rs sekman kirdi sayisini ben unuttum. Sunu da biliyorum Ozgunun yazilim yaptigi megane sayisi bir elin parmaklarini gecmez ama ilanlara baktigin zaman herkes Dr.Ecu yazar.
    IN BOOST WE TRUST

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O degilde ülkemizde bu tür hızlı küçük arabalara yapılan eziyeti anlamıyorum. Ayrı bi hor kullanma çabasında millet .

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O degilde ülkemizde bu tür hızlı küçük arabalara yapılan eziyeti anlamıyorum. Ayrı bi hor kullanma çabasında millet .
    Ne kadar çok kıymetini bilmemiz gereken arabalar var ,hızlı küçük değil ama o e39'lara ayrı üzülüyorum sonra güzelim e36 lara başka üzülüyorum.
    imzasız..

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne kadar çok kıymetini bilmemiz gereken arabalar var ,hızlı küçük değil ama o e39'lara ayrı üzülüyorum sonra güzelim e36 lara başka üzülüyorum.
    Şuandaki gti mı almadan 2 gün önce bi tane gti a baktım 2013 model. Hertarafı göçük içinde taş izi desen maşallah hafriyat kamyonuna rüzgar yapmış lar sanki . 2013 ya 3 yıllık araba nasıl beceriyonuz arkadaş.millet parayı kolay kazanıyo abi başka da bişey gelmiyo aklıma.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kolay elde ediliyor da ondan...

Phenomenal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı boosted_pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende ayni arayistayim

208 e sunroof ekletin e fiyat 86000 civari oluyor gecen tekrar gittim birkac ay icinde 308 gti ile birlikte 208 gti 30th anniversary modeli gelicekmiş kilit diff arti bir iki ivir zivir daha ekleniyormus donanima

Corsa opc donanim olarak cok ii performans paket alip kilit brembo recaro sunroof felan gercekten iyi ama enjektör sistemi klasik direc enjeksiyon degil kullanan bir iki kisiden hayvan gibi yaktigi sikayetini aldim o yüzden tercih etmeyebilirsin

Bence ibiza 1.8 tsi veya yeni gelicek polo 1.8 tsi daha makul be daha hizli olucaktir gerci onlarinda vergileri fazla

güzel bekleyemekde fayda var 308 gti ve 208 gti için inşallah fiyatı abartmazlar
    birde 208 gti kasası değişmicek yani sadece küçük eklemeler ?
    Never Back Down

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hothatch olacaksa bence Corsa OPC'yi seçebilirsiniz. Sıfırı 24500€, 207 hp..
    172RS ---- 182RS ---- 175RC ---- 182RS ---- 197RS ---- 180CPR ---- 210NBR ---- 225RS ----182RS ---- 200RS ---- 156CGI

R.S.C - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende ayni arayistayim

corsa opc güzel araç ama bahsedildiği gibi manifoldan enjeksiyonlu , astra h gtc lerdeki gibi, Yeni astra opc direct enjeksiyonlu olacakmış 1.6 motor 280 bg muhtemelen kilit fren vs dolu gelir.

308 by pejo sportu beklemek lazım 270 ps 1250 kg torsen kilit felan filan... ama fiyat 100 bine yakın olur

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    208 GTI ile 208 GTI by Peugeot Sport ( PS )arasında teknik olarak farklar var
    208 GTI by PS kilitli difransiyel 323mm Brembo fren 18" jantlarla falan geliyor
    Teknik olarak harika hatta mükemmel ama fiyatı muamma

208 GTI PS olmasada zaten bence çok başarılı bir araç
    Daha önce benzer konuda yazmıştım 308 GTI in fıyatı uygun olmalı peugeot türkiyenin canı istesin yeter..
    Öyle bi olasılıkta ne diyim çarşı karışır mı diyeyim ne diyeyim

Phenomenal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende ayni arayistayim

şimdi baktım biraz yurt dışında varmış zaten bu modeller yeni gördüm
    Never Back Down

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ibiza corsa vs abi mini deki hava hiçbirinde yok.. Kalitede öyle bambaşka yani içi dışı ... Ben ibiza cupra vs mini arasında kalmıştım mini aldım aklımda hala cupra vardı , geçen ay bindim cupraya yok abi arada dağ far var iç kalite bakımından vs iyi ki almamışım , daha da bundan sonra almam dedim.. Ha mini garip araba bir arkadaştan rica et bin gez bak araca , ya seversin ya nefret edersin cins çünkü herkese göre değil... Ama o paraya alabileceğin en güzel yaşına göre en hızlı bide milletin parmakla göstereceği tek araç mini dir.. Kızlar yolda cep telefonlarını çıkarıp arabanın fotografını çekiyorlar o kadar yani
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Valla Mini iyi hoş güzel de trim seside (ikinci elde hor kullanılmış araçta özellikle) illallah ettirir.
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)