User Tag List

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234 ... SonSon
131 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Avrupa'ya Vizesiz Seyahat dönemi başlıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fransa, belçika ve ingiltere varken bu işin pek bi olur tarafını goremiyorum, yinede hayırlısı diyelim iş baglantıları ve kolay gidip gelmek icin isimize yarar...
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    süreç onaydan geçerse eğer yeni pasaportmu çıkarıcaz? Yada süresi olanlar eskisini kullanmaya devam edebilecek mi?
    kendimden örnek vereyim pasaportumun 6 yıl daha süresi var ve en az 2,5 sene de vizem var.Bunların alayı çöp mü olacak.
    Haftasonu Yunanistan yada Bulgaristan yapıcam diyelim vizem pasaportum var ama yeni pasaport olmadığı için giremicem
    yenisini de kesin bedavaya değiştirirler ülkemizde
    bu pasaportla ilgili bir durum değil ki , pasaportu zaten yenilediler avrupa birliği standartlarına göre 3-4 sene önce.

Ben böyle bir şeyin onaylanacağını pek sanmıyorum açıkçası. Olursa çok iyi olur çoğunun işine yarar yaramaz meselesini tartışmak anlamsız. Yararlanacak milyonlarca insan var , kaldı ki ben işin ticari boyutundayım , az da olsa hareketlenme olur bu vize muafiyetinden sonra.

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu pasaportla ilgili bir durum değil ki , pasaportu zaten yenilediler avrupa birliği standartlarına göre 3-4 sene önce.

Ben böyle bir şeyin onaylanacağını pek sanmıyorum açıkçası. Olursa çok iyi olur çoğunun işine yarar yaramaz meselesini tartışmak anlamsız. Yararlanacak milyonlarca insan var , kaldı ki ben işin ticari boyutundayım , az da olsa hareketlenme olur bu vize muafiyetinden sonra.
    bende kesinlikle işin ticaret boyutundayım ama bu adamlar vize olayını kaldırırsa kesin bizim ehliyetler gibi chipli mipli bir sisteme geçiş isterler
    umarım hiç bir değişiklik vs olmadan eski usul kullanım sağlanır.Değişiklik kağıt üzerinde kalsın.
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hepimizin tahmin ettiği gibi oyalama hareketleri versiyon 21342534536 geldi.

avrupa polis teşkilatı müdürü avrupada terör saldırıları olabilir diye açıklama yaptı, buda demek oluyorki vize işleri 2 ay sonraya ertelenecek.

http://www.haberler.com/europol-dan-...408772-haberi/
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi bir kaç yıla bu suriyelilerden oy almak için Türk vatandaşlığı verilir,

Türk vatandaşına avrupa vizesiz,

Bu suriyelilerin hiç biri Türkiyede kalmaz

Oha lan adam Ab'ye çakmış resmen, Suriyeliler bizde kalsın diye vizeyi kaldırdı adamlar, suriyelilerde onlara giriyor.

Büyüksün Reiss

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi onlar düşünsün

M.Can Çimir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gidecek başka kıta bulmak gerekecek desenize...

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vatandaslarımız aldıgı 10.000 tl maasın 2000 tl sını bu sayede Avrupa seyehatlerınde kullanabılıcek...
    Yoksa gıdemıyorduk.Vıze ısteyene vermıyorlardı. Iyı oldu...
    Turkıye'nın %98'i 2200tl maas ve uzerı aldıgından,nıhayet Avrupa'ya seyehat ozgurlugumuz geldı.
    Hemde Turkıye olarak karsılıgında hıc bır tavız vermedıkkkkkkk....

o %98'in içinde %80'de 3 bin tl'lik telefon var, merak etme Avrupa'ya da giderler

not:AKP'li değilim, çıldırmayın
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

+1 Eğer olursa çok şaşırırım ben de, şu konudaki adam gibi yorum bu dur eline sağlık..

Yorumlara bakıyorumda, yok millet fakirmişte bilmem neymiş, ulan sırf AKP karşıtı olacaksınız diye ne olsa hemen isyanlara oynuyosunuz.

Adamın verdiği benzin parasıyla 10 aile doyuyor, burda millet fakir falan ne avrupası yeaa falan hahaha neyse ya göz göre göre internet komedileri, bir de bunlara inan bir kesim ahahha

Ama bu tipler son yıllarda iyi prim yapıyor inceledim, milleti sömürmeye devam

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kalkarsa çok güzel olur ama nedense inanasım gelmiyor , şurda 3-4 ay vize için bi ton evrak veriyoruz

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kasım ayında alanya dan bayram tatilini aldığıma pişman olmam inş

mustafa_a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ağustos gibi gitmeyi düşünüyorum,umarım çıkar bu yasa. Yoksa çok uğraştırıyor. Gidip gezilecek o kadar çok yer varki

ioz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer onaylanırsa kalkan tek şey vize olmaz )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    süreç onaydan geçerse eğer yeni pasaportmu çıkarıcaz? Yada süresi olanlar eskisini kullanmaya devam edebilecek mi?
    kendimden örnek vereyim pasaportumun 6 yıl daha süresi var ve en az 2,5 sene de vizem var.Bunların alayı çöp mü olacak.
    Haftasonu Yunanistan yada Bulgaristan yapıcam diyelim vizem pasaportum var ama yeni pasaport olmadığı için giremicem
    yenisini de kesin bedavaya değiştirirler ülkemizde
    Kalan pasaport vizesi çöp olmayacak.

KAYNAK:
    http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/d...eceksiniz.html

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oleyyy, ben bu hafta sonu milanoya öbür hafta da parise gideyim bari. Ulen neredeyse 5 yıldır yeşil paşaportum var bi avrupaya çıkmadık. (Allah nasipse bu yaz italya) sanki tek sorun vizeydi...
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yoksa gıdemıyorduk.Vıze ısteyene vermıyorlardı. Iyı oldu...
    Alıntı coolvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oleyyy, ben bu hafta sonu milanoya öbür hafta da parise gideyim bari. Ulen neredeyse 5 yıldır yeşil paşaportum var bi avrupaya çıkmadık. (Allah nasipse bu yaz italya) sanki tek sorun vizeydi...
    Ekşi de bu sizin mesajlara yönelik bi entry en beğenilen entrylere girmiş, görünce aklıma geldi

Yüz kere aynı şeylerin söylendiği ama sanırım ama kimsenin ısrarla anlamak istemediği durum. danışman şirketlere bir pasaport iki kağıt bırakıp alamıyoruz işte o sizin kolay dediğiniz bu vizeyi. nasıl bir umursamamızlık, başkalarını düşünmeme anlam veremiyorum. ben de vize kalkacak diye sevinen suserları anlamayan suser'ları anlamıyorum gerçekten. toz pembe değil işte gerçekler.

onlarca ülkeyi ziyaret etmiş adamların kalkıp vize almakta ne var ya demesi o kadar bencilce ki bu vizelerin kalkmasına sevinen insanları bile eleştirebiliyorlar. refah seviyesiniz, maddi durumunuz iyi olabilir, önceki aldığınız vizeler, banka hesabınızdaki birikmiş para, amerikan pasaportunuz sizin bir başka ülkeye giderken ki referansınız olabilir ama bu herkes için geçerli değil.

buraya gelip x vizesi başlığının altında tek seferde 10 yıllık verdiler, şu yıla kadar verdiler diye yazıp altına amerikan pasaportuna sahip olmamın etkisi olabilir mi bilmiyorum swh yazan insanların ısrarla bu başlık altında vizeler kalkmasın yaaaa diye çırpınması ayrı bir olay.

çomarlar gidecek, iltica olacak, x olacak y olacak bilmem ne. nasıl bir ötekileştirme, nefret etme anlam vermekte güçlük çekiyorum. verilecek olan şey 90 günlük turist vizesi, kimse size oturma izni verileceğini söylemedi zaten neden milyonlarca kere söylenmesine rağmen hala göç olacağından falan bahsediyorsunuz? garip.

debe editi: anlaşılabildiğimi görmek, benimle aynı şeyleri düşünenleri fark etmek beni çok mutlu etti. demek istediğimi anlatabilmişim demek ki diye düşünüyorum.

https://eksisozluk.com/entry/60232390

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dgoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kalan pasaport vizesi çöp olmayacak.

KAYNAK:
    Cumhuriyet Gazetesi - Dikkat... Pasaportunuz bu
    yine 1 hazirandan sonra pasaport değişecek ozaman dimi?Okuduğumu doğru anladımmı kafam çok dolu emin olamadım
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +1 Eğer olursa çok şaşırırım ben de, şu konudaki adam gibi yorum bu dur eline sağlık..

Yorumlara bakıyorumda, yok millet fakirmişte bilmem neymiş, ulan sırf AKP karşıtı olacaksınız diye ne olsa hemen isyanlara oynuyosunuz.

Adamın verdiği benzin parasıyla 10 aile doyuyor, burda millet fakir falan ne avrupası yeaa falan hahaha neyse ya göz göre göre internet komedileri, bir de bunlara inan bir kesim ahahha

Ama bu tipler son yıllarda iyi prim yapıyor inceledim, milleti sömürmeye devam
    Valla abi şimdi konuşucam taşlanıcam burada da , ben tech de siyaset asla konuşmam , burda bi gurüh var otu boku her konuyu akp ye *** atmak için bağlayan. Yani eleştir de biraz mantık sınırları içerisinde. Şimdi sende yandaşsın diye taşlarlar hemen. AKP li değilim ama CHP li MHP li de değilim bana göre hepsi aynı bokun laciverti.
    Atatürkün partisi zihniyeti ya da AKP yobazı zihniyeti bu ülkenin başını yedi zaten neyse..

Dediğim gibi vize muafiyeti zaten avrupaya seyahat eden insan için çok bir şey değiştirmez , cebinden 150 lira az para çıkar en fazla , zaten şu an vize 1-2 haftada çok rahat alınıyor çoğu ülkeye.

Şunu adam akıllı yaparlarsa en azından bazı ticari zorluklar kolaylaşır , ben veya benim 10 katım giden gelen ticaret amacıyla binlerce insan var , bizim işimizi kolaylaştırırlar, insanlar da bir güven oluşur teşvik olur gelir buralara da bir bakarlar ne alınıyor ne satılıyor diye. Konuyu fransada öğle yemeğine gidemeyen asgari ücretliye indirgemek sığ düşünmektir yani.

He çıkar mı yine söylüyorum hiç sanmam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yine 1 hazirandan sonra pasaport değişecek ozaman dimi?Okuduğumu doğru anladımmı kafam çok dolu emin olamadım
    Değişecek. Çip şartı koşmuşlar Türkiye'ye.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)