Bu gidişle Huostun'un gerçekten bir problemi olacak :)
Printable View
Bu gidişle Huostun'un gerçekten bir problemi olacak :)
Has not been selected :(
ee ben giremiom aha kesin cıktı selamun aleyküm şikago
Bu senede gol değil:)
http://www.dvlottery.state.gov/
Adres bu değil mi gençler ? Ben mi beceremedim.
Günaydın sayın dinleyiciler,burası kaybedenler klubu
@turbo&quattro @semavi
20206CC3ERBXVW3A
Bu conf. no ile bakar mısınız oralardan, bizi burada hapsettiler, siteye bile sokmuyorlar :)
Site dünden beri çökmüş durumda.
sahurda bakacaz artık.
@Shadow_Dancer bende sizin durumdayım, çıksında bir kenarda dursun istiyorum ama, olduda çıktı, her 6 ayda bir giriş çıkış yapmak yetiyormu yoksa arıza çıkarıyorlarmı acaba
Green Card hakkı çıkanların Amerika'ya giriş için belli süreleri var mı? Yoksa istediği zaman girebiliyor mu?
Gelmeyin amerikaya, burası çok kötü. Sürünüyoruz burada, Türk lere ırkçılık yapıyorlar, domates alamıyoz domateesss diyen yok mu oralarda :D yoksa almanyaya özel bir davranış biçimi mi? :D
daha siteye giremedik bida amerikaya giricez
Abi inan hiç anladığım konular değil, ancak mutlaka aramızda o konularda uzman arkadaşlar vardır,
Reklam konusu biraz farklı abi, zamanla takipçi sayın artar ise anca o zaman ciddi getirisi olur, 1-2 yıl gibi sürelerde 200 bin takipçiye ulaşanlar oldu, bence küçük düşünme abi
Site iptal, hayal kurmaya devam. :)
Çare greencard hüseyin :)
Site ucmus calismiyor@tolga_kaan
üzülmeyin green card filan, denedik olmadı dersiniz. illa kafaya taktıysanız dil eğitim kursuna kayıt olup normal yollarla vize alıp gidin.
GreenCard çıktı, uygun bir fiyata satmak istiyorum. Başvuranlar arasında çekiliş yapılacaktır. Başvuru ücreti 200dolar olur, geri iade edilmeyecektir.
Başvurular @XoR' bey'e, ücret ise bana gönderilecektir.
Çekiliş yönetimden izinlidir.
:hehe:
Bizedemi HNBS...
:D
Arkadaşlar hala giremiyorum siteye kontrolümü sağlayamadım... Var mıdır bir yolu siteye giriş için
normal girdim yok , vpn le yok.
deepwebte bizim rus hackır kankilere söledim onlar bile giremiyor.
bu yıl da gol degil
vpn ile girdim.
sen gelme lan AYI yazısı çıktı bana
Şimdi girdi site, HNBS :(
banada çıkmadı
vize ile gidip kalmak her sene cekiliş için kasmaktan daha mı sıkıntılı?
misal kardeşim green card için basvurdu ama zaten vizeside var 10 yıl. green cıkmadı diyelim o vizeyi değerlendiremez mi?