Tarifle uğraşma.
USA vize için biometrik de geç :)
Özellikler aynı. 600*600 ölçülerinde foto işte
Printable View
Bu başvuruda evli olanlar tüm aile bireylerini tek tek fotoğrafları ile birlikte girmek zorunda mı?
Hikayemizi sonlandirdik artik...
Vatandasligimizi ve pasaportlarimizi aldik...
Konuyu actigim zaman dun gibi aklimda... Zaman hizli geciyor...Hayat cok hizli degisiyor...
Velhasil sirada Senator olmak kaldi, baskan olamiyor musuz :)
hayırlı olsun
bundan sonrasının hayallerden de güzel olmasını tüm kalbimle diliyorum :)
Abi çok sevindim hayırlı olsun. İlk gittiğin günler benim bile aklımda.
Yanlış hatırlamıyorsam forumdan bursalı bir arkadaşla hurdalığa gitmiştiniz.
O zamandan beri bizde bir umut deniyoruz. Geçen yıl oğlumun fotoğrafını çekemediğim için kaçırmıştım başvuruyu.
Bu senede yine son dakikada olsa az önce başvuruyu yaptım. İnşallah çıkarda gelirsek o tarafa arabaları senden alacağım :D
Maalesef bu isin dogasinda haset kiskanma kiskanilma var... Dogada bulundugu miktarda olursa sorun yok, sineye cekiliyor ama fazlasi rahatsiz ediyor :)
Cok tesekkurler. Umarim mutlu etmeye devam eder burasi bizi
Turk vatandasligi devam ediyor, atmadim :) 4yil 9 ayda basvurabilirsiniz... Houstonda ortalama 6-7 ay suruyor
O arkadasla suan beraber calisiyoruz gecici bir sure. Gecen geldi... Kafasi karisik :) Everemedik bir turlu :)
bu vatandaşlık için oraya gidince uzun vade gelmemek lazım diyorlar bunun bir süresi veya detayı var mı :) , misal yılda gelip 1 ay durmak tr de sorun olmaz herhalde
Vatandaslik basvurusu yaptiginizda, geriye donuk 5 yil icerisinde toplam 6 aydan fazla USA disinda gecirmemis olmaniz gerek. Turkiye de 1 ay kaldiginiz bir donem var ise neden oldugunu iyi anlatmaniz lazim.
Basvuru oncesi 5 yillik surecte tum giris cikislari soruyorlarmis.
Yazmamisim... Benim Tum ailem surec icerisinde buraya yerlesti. Turkiye ile bir bagim kalmadi gidip gelme anlaminda...
Mesela kart kazandiniz...
Ilk girisi yapip geri dondunuz bir kac hafta icinde, ikinci giris icin yaklasik 1 yil sureciniz var... Zaten Amerika'ya ilk giriste pasaportunuza basilan ve greencard yerine gecen damga 1 yillik.
Sonrasinda 6 aydan fazla ABD disinda kalmamaniz lazim...
son 5 yillik surec icerisinde toplam 30 ay ABD'de kaldiysaniz vatandaslik icin basvuru yapabilirsiniz.
Vatandaslik basvurusu 4 yil 9 ay dolunca yapilabiliyor.
Giris cikislar soruluyr...
Turkiye ile ABD savasirsa kimi tutacaksin diye bir soru yok :)
Reklam icin degil ama bilgi almak isteyen varsa benim youtube kanalina bakabilir. Bir kac sey anlatmisligim var :) (kadirzora)
Bugün yine amerika greencard konularına daldım.
Benim arabayı satıyorum amerikada aynısını 2022 model olarak alıyorum üste 15 bin dollares kalıyor.
Çok canım sıkıldı yine...
Konsolosluklar kapatılıyor yavaş yavaş geçicide olsa çok kötü durumdayız maddi manevi anası ağladı ülkenin umarım mayıs ayında usa konsolosluğu sıkıntı çıkartmaz TR vatandaşlarına.
Eveetttt yarin aksam belli olacak bakalim herkezin hakkinda hayirlisi.
Türkiyede yaşarken ne işim var yurtdışında diyordum..yurtdışına yerleşincede iyiki gelmişim diyorum.
yarın büyük gün inşallah aramızdan birileri hak kazanır..ciddi şekilde Türkiyeden çıkınca yaşadığını anlıyor insan..Amerikada yaşamak kim bilir nasıldır :)
Maalesef çıkmadı.İnşallah aramızdan çıkanlar vardır.Seneye diyelim artık :)
Diyelim ki çıktı ya sonra?
malesef :(
Patladık gene , çıkan var mı acaba aramızdan
has been not se...
püh awwwww
Ben sayamadim artık, 7. Ya da 8. Sene oldu :D
2 yıllık turist vizem daha var, ondan mi vermiyorlar acaba :p
hayırlısı olsun herkes için
Daha yeni baktım sonuca , gerçi bakmasam da olurmuş, bayramdan sonra Karadağ a taşınacağım için çok ta önemli değil artık