Okulların kapanmasını bekliyorum :D
Printable View
Please try again later didi :(
Bu sene de babayı aldık.
Merhabalar bu yıl başvuru tarihlerini bilen varmı?
Türkiye de başvurunca hiç çıkmadı. Artık rusyadayım, buradan başvursam ne olur acaba :)
Eger ABD turist vizeniz yoksa veya başvurunuzu Turkiye disinda bir ABD konsolosluğuna tasiyamiyorsaniz çok bir anlamı yok artık Greencard'in. Gecen sene bir arkadaşım kazanmasına ragmen kendisine mulakat sırasi gelmediği icin hakkini kaybetti.
En temizi çıkar cikmaz turist vizesiyle ABD'ye gidip oradan islemler takip etmek sanirim.
basvurmayı unutmayın son 10 gün..
Bunun tayland versiyonu yok mu ya
Sonuclar yarin mi aciklanacak simdi? Eskiden tarih yaklasinca buralar hareketlenirdi :(
yapmayacağım bir hata yapıp confirmation noyu kaybettim. ne yapabilirim :(
Entrant Status Check Web Site
Adresinden öğrenebilirsiniz.
Bu sene başvuru yapmadım çıksa bile randevu verilmiyor bunu yapacak ne maddi gücüm kaldı ne manevi bu yüzden kimsenin hakkına da girmek istemedim başvurmadım umarım birilerine çıkarda kendini kurtarır bu ülkeden. Başka ülkeden randevu alınacak o şekilde gidilecek olursa o şekilde olur sadece.
1 sene daha buradayız her sene bir ümit diyoruz ama nafile
Maalesef randevu olayları biraz sıkıntılı bu gerçek. Birçok kişi çıktığına bile sevinemiyor maalesef. Açıklandığı gün 2 saat civarı canlı yayın yaptık daha sonra da ulaşanlar oldu şu an en az 8-10 kişi kazandığı için bana ulaşıyor bir arkadaş da buradan hatta. Ama şu ana kadar öyle 5.000 altında rakam duymadım genellikle hep yüksek rakamlar bir an önce form doldurup göndermesi gerekir kazanın arkadaşların kesinlikle süre kaybetmesinler.
Ben bu sene adres vesaire konusunda aslında yardımcı olmak istemiyordum çünkü artık bunaltmaya başladı bu olay beni ama buradan kazanan arkadaşları olursa elbette yardımcı olacağım elimden geldiğince hemen bana ulaşsınlar bu hakkı kaybetmesinler
bize de çıkmadı. kadir hocam emeklerine sağlık umarım bir gün bize de çıkar seni rahatsız ederiz.
Green Card başvuruları bugün başladı.
Son başvuru tarihi 5 Kasım 2024
Merhabalar,
Bu sene bana 8xxx sıralamayla greencard çıktı ama maalesef Kadir abinin de dediği gibi Ankara konsolosluğunun hızı sebebiyle insan çıktığına sevinemiyor. Sıralamam yüksek olmamasına rağmen şuan randevu alamama ihtimalim fazla. Mecburen dosyamı Hong Kong'a taşıdım ve mülakat sürecini orada yöneteceğim. Bu sene buradan kazanan arkadaşlar olursa süreçle alakalı bilgi verebilirim.
Herkese bol şanslar.
Nereden ve nasıl başvuracağımıza dair bir video vs. bir şey var mıdır acaba ?
https://www.youtube.com/watch?v=_qUte7vjGD8
Bu videodan yararlanarak başvurdum bende hayırlısı artık.
Gercekten bu isin tadi kacti... Ciksa bile dikkatli olun. Soyle bayram tadinda, heyecanli bir bekleyis yok artik 2020den sonra...
Herkese bol sans...
Amerika cok bahalli gelmeyin!!!
:)
Evet bu sekilde yaparak konsolosluk mülakat randevusuyla ilgili olabilecek olumsuzlukların büyük ölçüde önüne geciliyor. Mesela sıralamada 30xxx lerde olan birinin şansı süreç Turkiye'den yönetildiği zaman neredeyse sıfır fakat kisi ayni islemi ABD'de yönetirse alma ihtimali oldukça fazla. Ek olarak cok karisik bir süreç, kesinlikle bir avukatla calisilmasi lazım.
Umutsuz bir şekilde yine başvurmuş bulunmaktayız bizde. 2018den bu zamana kadar turist vizesi gc H2b ne varsa zorladım artık düşmüyorum peşine nasibimiz yok anlaşılan…
Geçen akşam hanım şu manyak manyak haberleri anlatıyor, işte şu bunu kesmiş, bu bunu öldürmüş, tacizçi oe'leri salmışlar, ülkenin çivisi çıktı iyice falan....
Dedim ki GC başvuruları başlamış, getir evrakları, dolduralım madem :)
Aman yok ya dedi gitsek nereye gideceğiz, ne yapacağız, bu yaşta benzinlikte mi çalışacaksın, kamyon şoförlüğü mü yapacaksın, zaten gitmek istesem Amerika'ya gitmem, Danimarka, Norveç gibi yerlere gitmek isterim dedi :)
Eh doğru da oralara da gidemiyoruz :) Orada TIR nasıl olur yav :P
Tir isleri zor isler... Gorundugu gibi degil. Amerika'da da suan ekenomik durgunluk var... Sakin ABD videolarini ergenlerden, danismanlik satanlardan vs seyretmeyin...
Az once telefon geldi. Yazilimci, gayet onu acik birisi ilk 2-3 aylik psikolojik stresi atlatamadi ve donuyor. Ev icin 3 aylik ceza odeyecek en az, esyalari satmis, simdi arabayi geri alir misin diye aradi beni... Bu arkadasin meselegi gecerli meslek halbu ki...
Para kazanilir, onemli olan nasil bir psikoloji ile gelinecegi...
Burasi cok calisanin cok kazanacagi, az calisanin geri donecegi bir yer...
Bunu bilmeli insanlar....