Bu motor bilgilerini nerden aldığınızı falan bilmiyorum ama benim kesin olarak bildiğim şey honda'nın beat ve nsx'den ortadan motorlu bi şase üstünde çalıştığı.
Printable View
Bu motor bilgilerini nerden aldığınızı falan bilmiyorum ama benim kesin olarak bildiğim şey honda'nın beat ve nsx'den ortadan motorlu bi şase üstünde çalıştığı.
s2k frenleri ve yol tutuşu tartışma gerektirmeden kötüdür :)
Lutfen yanlis anlasilmasin. Ben S2000 araci seviyorum . Her zaman soyledigim ise yol tutusu kotu oldugudur.
Hepimiz bu gune kadar bir cok arkadan itisli 240 hp arac gormus veya kullanmisizdir. Fakat hic biri S2000 kadar biraz gaza dokundugunda viiccjjt kaymamistir. Anlatmak istedigim budur. Herkese sevgi ve saygilar.
amcacım bilmiyorum kaç saat pist deneyimin var s2000 üstünde ama ben okadar sürüyorum nerdeyse her gün kar kış denemeden hiç viccjjt die kaymıyor :)
s2000 kendi tecrübelerimle söylüyorum kasa yapısı olarak roadster motoru ile defransiyeli olabildiğince yakın aktarma kaybı diğer arkadan çekişlere göre az olan özellikle vsasız modellerde gaz tepkisi çok erken olan bir araç.
Normal arabalar gibi viraj içinde gaza basarsanız dengesi bozulur. Yine aynı şekilde driftede uygun değil sadece köşe başlarında tek vites arkasını kaydırır toplarsınız.
Kasa yapısı ve rijitlik olarak çoğu arabadan öndedir yalnız kullanımı dikkat gerektirir.
Kaliteli lastikleri olan ağır kazası olmayan yürüyen ayarları yapılmış(4 tekeri yere düz basan) kaliteli ve ayarları güzel yapılmış coilover takılmış s2000 gayet güzel yol tutar.
valla cusco swaybar, gergiler ve tein coil var şuan arabamda ben hiç bu kadar iyi yol tutacağını sanmıyordum s2000 in bazen şaşırtıyo beni :D ama bazen de hiç olmadık yerlerde dengesiz tepkiler verebiliyor asfaltın durumuna göre :)