Çıkarsa minimum 350hp den çıkar bence
Printable View
Çıkarsa minimum 350hp den çıkar bence
60 65 euro hayal olmaz mı biraz?
muhtemelen yeni nsx yeni typer karışımı bir araç olacak tasarım olarak. keşke ap s2000ler gibi uzun burunlu sert bir şekilde evriltseler.
valla güç verimlilik önü açıklık falan turboda açık bir şekilde iyi ama atmosferiğin tadı da çok başka. ap'lerin son dönemdeki olumsuz prestijini saymazsak özellikle Türkiye açısından unutulmaz araçlardan
300 hp ve uzeri rwd olursa çok can alır.
2.0 turbo 300+ 4 ceker olursa daha mantikli olur.
1000 e adım adım.
E46 m3 sahibi oldum, birkaç ay içersinde şanzıman arıza yaptı, vanos arıza yaptı yenilendi yine arıza yaptı ve inan bana harcanan rakamlar kanadada ikinci el bir s2000 almaya yetecek kadardı :)
S2000 2 yıl sahip oldum, sayısız 8500 rpmler, birkaç 5ten 3 yerine 5ten 1i yaşadı bu alet, time attack, tracking days , baya modifiye ve ona rağmen 60bin kmde bir kere bile üzmedi 1 kere utandırmadı.
şahsen bence eğer o yılları karşılaştırıyorsak bencede BMWye mühendislik yapamadı denilemez ama bir honda kadarda kurşun geçirmezde asla denilemezdi hatta yakınına bile yaklaşamazdı, 90lar,2000ler de bmwler don değiştirir gibi vanos değiştiriyordu, e46lar şase çatlak gezior olacak iş değil.
yıl oldu 2016nın ortası S2000 çıkalı neredeyse 20 yıl olacak kaç tane alet var litre başına 120hp üretebilen? kaç alet var bunu başarıp üzerine problemsizce 100bin üstü km görebilen yada bu bahsi geçen fiyatlara satılabilen, şahsen bence S2000 gerçektende o yıllarda kıyas bile bulabilecek araç değildi.
dergiler bile S2000 ile 3.2 boxster S kıyaslardı ya varmı ötesi :) hayır inanmıyorsanız eve gidince görüntüyü çekim dergilerim saklı hep :)
@yarbay. Abi ben seni ağır clio'cu biliyordum ama içindeki gerçek hondacı dışarı çıktı.
Şaka bir yana s2000 gerçekten çok güzel araba, ben alasıya kadar tr de yürüyen kalmaz muhtemelen.
Japon = japondur.
Yeni S2, Honda'nın üzerinde çalıştığı küçük hacimli Turbo motor ile piyasaya çıkacak(tahminim 1.5) ve bir nevi Honda bu motoru bu araçla rüştünü ispatlamaya
çalışacak.
1.5cc ve 200Hp civarında ki makina mevcut S2'den daha atik ve rijit olacak.
Dün kullandığım yeni Mx5'de gördüm ki, 130Hp'lik yeni nesil bir araç(975Kg) bu kadar rahatlıkla yanlayabiliyorsa, yeni Turbo destekli bir Vtech S2 ortaya çok harika
değerler çıkaracaktır.
2.0 hacmi de sunulur fakat vergilendirme açısından Ülkemiz de tercih edilmez, kaldı ki yeni 1.5 Turbo varken çok da ihtiyaç olmayacaktır...
2. ele düştüğü an eski kasasından ucuz olur
Tolgacım selam, ya sorma bizim şirket müdürlere fluence veriyor bende istemiyorum diye onun yerine clionun fulunu verin diyorum artık 2inci clio geliyor baydı ama napalım özel sektör böyle işte :(
hanımın arabası bile benimkinden ağır :) o cla yı beğenmedi ,s60 beğenmedi sonunda A3 aldık ben clioya devam :)
birkaç ay uyguna aldığım f30u haftasonu niyetine aldım ama kaskosu,vergisi,değer kaybı gereksiz be ayda 3-5 gün için deyip sattım apartmandakiler evi hanım yönetiyor sanıyor :)
gelsin tabi, integrası da gelsin.
120-150 tl aralığında olursa kızılayın dağıttıgı c kasa ve f30dan daha çok satar.
CVT lerde vites oranı dişli ile ayarlanmıyor, dediğiniz gibi sonsuz bir aktarma oranı var.
Ancak yazılım ve elektronik kontrol ile kayış, zincir yada roller belirli bir açıya manuel şanzımanı simüle edercesine getirilebiliyor. Böylece istediğiniz kadar vites varmış hissi ile sürüş yapılabilir. 5 vites / 10 vites / 30 vites li gibi kullanabilirsiniz cvt'yi. CVT otomatik şanz. araçlarda manuel kullanım modu böye yapılıyor.
birazda o eskiler uçuk değilmi ama ya, ali satacak dur bir sahibindene bakim aaa veli 90 diyor bende 100 demeliyim pioneer teyp koydum diyor, mehmet veli 100 demiş ben spoon yada mugen jant bijonu taktım bende 105 demeliyim diyor vs vs vs olmuş gibi geliyor bana.
şurda topu topu 2010 yılında 45e alıyordum ben aynı yıl punto 1.3 multijetler 18-19du bu durumda puntoyu 32 desek 80 etmesi lazım bugün parasıyla 7 yıl önce.
80 değeri olan aracıda 7 yıl yaşlandırın ve siz pay biçin ne hakkı diye, şahsen bence 150tlye s2000 komik tek kelime ile ha güzelmi güzel araç eyvallah ama pazar kocaman bir balon şu anda, s2000 ise helium ile doldurulmuş resmen.
buralar çok değerlenecek yerinizi alın
yeni kasanın sıfırı hondada 150k ya satılır
bizimkiler eski kasaya 200k isterler
***** site ilan başlıklarını görür gibiyim doktordan değil hastasından eski kasa s2000 :D